WELKOM
Serigala is een Nederlandstalige wolven RPG. Maak je eigen karakter aan, bepaal zijn uiterlijk en verken het eindeloze gebied van Serigala. Ontwikkel jezelf met behulp van de punten die je kunt verzamelen en ontwikkel op die manier je karakter verder. Ontmoet nieuwe spelers in de Off-Game zone en maak nieuwe vrienden! Alles ligt in jouw handen.
WOLF OF THE MONTH
TEAM
ACCOUNT SWITCH
SEIZOEN
15ºC - 28ºC
Z O M E R
Het is eindelijk zomer in Serigala. De kudde's trekken weer aan, overal groeit gras en bloemen en het land ziet er weer prachtig uit. Tot nu toe heeft de warmte voor weinig problemen gezorgd en brengt het alleen maar lekkere dagen, maar misschien komt daar binnenkort wel verandering in?
CREDITS
Serigala staat onder leiding van het team en wordt ondersteund met Actieforum. De banner is gemaakt door Kadar. Alle code's (uitzonderingen daargelaten) behoren toe tot Kadar en mogen niet zonder toestemming gekopieerd worden. Alle teksten, afbeeldingen en karakters behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars.

Serigala is geregistreerd bij: RpgSites.nl

Deel
Vorige onderwerpGo downVolgende onderwerp
avatar
Moderator
Berichten : 1503
Pawprints (₱) : 189
Roedel : The question is not 'who is going to let me?' The question is 'who is going to stop me?' [coming soon]
Leeftijd : 3 years old
Partner : I'll tell you about my demons while you tell me about yours. Maybe they'll get along well enough to fall in love and leave us alone.
Profiel bekijken

[Kerst Event] The Missing Reindeer

op di dec 20, 2016 6:54 pm

Event: The Missing Reindeer

   

In de eindeloze duisternis van de poolwinter stond hij vroeg op, klaar om die ochtend nog een paar keer de deklandingen met zijn rendieren te oefenen, voordat de Kerst aanbrak en het echte werk begon. Met een gloeilantaren in zijn ene hand, de sleutels van de stallen in de ander, maakte de Kerstman zijn weg door de diepe sneeuw naar zijn geliefde rendieren. De oude maar sterke, houten deur draaide hij open met een veel geoefende beweging en met een zacht krakend geluid viel deze open. De Kerstman zette de gloeilantaren weg en zette de lichten in de stal aan, maar toen hij opkeek om zijn rendieren te begroeten, zag hij tot zijn grote schrik dat ze allemaal verdwenen waren! In alle hoeken en gaten zocht hij, speurde het hele terrein af en vroeg iedere Kerstelf die hij tegenkwam of ze ook maar huid en haar van een van zijn rendieren hadden gezien, maar nee. De dieren waren spoorloos. Wat moest hij nu doen?

De Kerstman is zijn rendieren kwijt en hij kan iedere helpende hand die hij kan vinden goed gebruiken! De komende week worden Rudolph, Dancer, Dasher, Prancer, Vixen, Comet, Cupid, Donner en Blitzen verstopt in berichten over het hele forum. Weet ze allemaal te vinden en win een leuke prijs!

Deelnemen:
Deelnemen aan dit event doe je door berichten te zoeken en gifs van rendieren te vinden. Iedere rendier heeft een eigen, unieke gif. Als je er een vindt maak er dan een screenshot van als bewijs en stuur deze in een privé bericht op naar een teamlid (Kai of Darayvian), met de titel '[Event] Missing reindeer'. Degene die als eerste alle rendieren weet te vinden krijgt een titel na keuze voor één van je wolven als prijs! (Deze komt onder de naam te staan in je berichten.)

Regels
- Stuur je PB elke keer naar één van de teamleden en niet de ene keer naar bijvoorbeeld Kai, en de volgende keer naar Darayvian
- Stuur de berichten steeds met hetzelfde account en niet met een van je andere accounts, dit om mogelijke verwarringen te voorkomen

Tijdslimiet
- Dit event duurt tot 1 januari

Prijzen
- Vind als eerst alle rendieren: titel na keuze voor één van je wolven + 40 punten
- Vind Rudolph 2 keer: titel na keuze + 30 punten
- Vind Blitzen 3 keer: titel na keuze + 20 punten
- Vind Vixen 6 keer: 20 punten
- Vind Donner 7 keer: 15 punten
- Iedereen die deelneemt krijgt een speciaal award

Belangrijk
Niet alle rendieren worden op dag 1 al meteen verstopt. Donderdag zullen ze er wel allemaal zijn.

Veel plezier en succes!
- het Team van Serigala
Laatst aangepast door Darayvian op zo dec 25, 2016 9:29 pm; in totaal 1 keer bewerkt

_________________

The road to HELL is paved with good intentionsDarayvian, Polaris, Loki
avatar
Moderator
Berichten : 1503
Pawprints (₱) : 189
Roedel : The question is not 'who is going to let me?' The question is 'who is going to stop me?' [coming soon]
Leeftijd : 3 years old
Partner : I'll tell you about my demons while you tell me about yours. Maybe they'll get along well enough to fall in love and leave us alone.
Profiel bekijken

Re: [Kerst Event] The Missing Reindeer

op zo dec 25, 2016 9:27 pm

Mededeling

   

Zoals sommige van jullie al is op gevallen, zijn donderdag niet alle rendieren verstopt. Dit komt een beetje door de december drukte, een beetje door persoonlijke omstandigheden. Hierom wordt het event verlengd tot 1 januari. Momenteel zijn alle individuele rendieren verstopt en kan er dus gejaagd worden op die eerste prijs! De rest zullen morgen en na de Kerst worden verstopt.

Veel plezier en groetjes, het Team van Serigala


_________________

The road to HELL is paved with good intentionsDarayvian, Polaris, Loki
Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum