Serigala


 

Deel | 
 

 . Extraordinary [VAMP] .

Ga naar beneden 

avatar


BerichtOnderwerp: . Extraordinary [VAMP] .   di nov 22, 2016 5:00 pm

Nee! Met een ruk keek Cinder op. Haar gifgroene blik loerde dwars door de stromende regen heen, naar de struiken die dit aparte stuk terrein omringde. Nee! Dit kon niet waar zijn. Wanhopig drukte de magere jong-Wolf haar knokige rug tegen de merkwaardige steen achter haar. Modder sopte in haar vuile, geklitte pels. Hardnekkig bloed sierde haar kaken en neus. Een krankzinnige tattoo die zelfs de keiharde plensbui niet wegspoelen kon. Ze rook haar. Ze hoorde haar stem gedempt roepen, zingen, bijna. Het was haar moeder. De teef waarvoor ze was gevlucht, puur omdat ze zoveel van haar hield. De teef die... Oh nee! Cinder's ademhaling versnelde, en haar ribbenkast zwoegde paniekerig op en neer. Misschien was ze boos. Kwaad omdat ze gevlucht was. Misschien wist ze wel meer. Wat dan?! Hoe kwaad zou een moeder zijn op een freak? Een monster die ze nota bene zelf ter wereld had gebracht?! Pootstappen in de modderige grond. Een stilte. De stromende regen kletterde ongestoord verder. Cinder's ademhaling stokte. Dit was het einde. Iedereen zou het weten! Iedereen zou het weten dat ze een FREAK was!!!

_________________
Garnaal: Al een Garnaaltastische RPG'er sinds 2014
Honest Age:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

avatar


BerichtOnderwerp: Re: . Extraordinary [VAMP] .   di nov 22, 2016 10:59 pm


Met haar oren in haar nek gelegd, haar kop neerbuigend naar de grond, dribbelde ze dravend tussen de afgebrokkelde mensenresten door. De regen had haar vacht zwaar en nat gemaakt, echt schoon was ze daarbij ook al lang niet meer, de modderige ondergrond zorgde dan ook voor dat de helft van haar lichaam zo goed als besmeerd was. Maar dat deerde haar verder niet zo veel, het laatste waar ze zich druk om maakte was haar uiterlijke verzorging. Ze had dan ook wel belangrijke dingen aan d’r hoofd, zo had ze bekende geur opgepikt wat al haar zintuigen op scherp had gezet. Haar dochter moest hier ergens zijn, al was het nog de vraag waar precies. “Cinder?!” Hoopvol, sprak ze de naam van haar dochter uit, in het vooruit blik dat de zwarte welp, gezond en wel achter een grafsteen vandaan sprong. Dit gebeurde echter niet, waardoor angstige gevoelens haar de overhand namen. Het was al maanden geleden wanneer ze hun dochter voor het laatst had gezien en hoewel ze de zoektocht nog niet op had gegeven, begon het toch wel erg te knagen dat Cinder ook iets ergs overkomen kon zijn. Al moest ze er liever niet aan denken. “Waar ben je?” Murmelde ze, verdrietig waarbij er een traan haar ooghoek verliet. Voor een moment stopte ze met lopen, schudde zachtjes met haar kop heen en weer. Waar ben je toch mee bezig, Vamp? Was de gedachte die in haar kop schoot. Ze voelde zichzelf langzaam verliezen, overal had ze dan ook het gevoel een teken van Cinder te vinden, maar zou het dit keer anders zijn? Zichzelf overtuigend dat dat wel het geval moest zijn, zette ze zich in weer in beweging al was haar tempo iets slomer dan voorheen.

En haar instinct bleek gelijk te hebben, zelfs door de vele regen, was de geur van Cinder meer dan opmerkelijker voor haar. Het wanhopige gemis naar haar dochter, liet haar hart een sprongetje maken. Alsof ze de zwarte pup al weer veilig in hun nest had. “Cinder?’ Weer sprak ze haar dochters naam uit, terwijl ze tegelijkertijd de geur volgde. En toen.. Plotseling was haar dochter in haar zicht gekomen, mager, angstig en vuil zich drukkend tegen een stenen ontwerp van de mensheid. Tranen verlieten haar ogen, zowel van blijdschap dat ze Cinder weer gevonden had als medelijden met het aanzicht. Het was vreselijk om de pup zo te zien. Behoedzaam op Cinder niet direct op stang te jagen, stapte ze dichterbij. “Oh, Cinder..” mompelde ze zachtjes. Voorzichtig raakte haar neus haar voorhoofd aan, likte daar liefkozend. Vanaf daar, drukte ze haar neus in de natte vachtharen bij haar hals en schouder. “Ik ben zo blij je te zien,”
 

_________________

Status: inactief
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

avatar


BerichtOnderwerp: Re: . Extraordinary [VAMP] .   wo nov 23, 2016 7:37 pm

If I told you what I was,
Would you turn your back on me?

Meerdere keren hoorde ze haar naam, maar Cinder hield zich muisstil. Haar borstkas maakte rillende bewegingen terwijl ze ademde. Ze wist niet wat ze moest doen. Was ze bang? Voor haar moeder? Of voor wat haar moeder zou gaan ontdekken binnen nu en wie wist hoe lang? Bang om terug te gaan? Haar kwade vader te zien? Bang om-.. 'Oh, Cinder..' Daar was ze. De magere Jong-Wolf deed haar best om niet omhoog te kijken, maar het was al te laat. Haar verwilderde, wazige blik kruiste die van haar moeder. Twee warme maar bezorgde ogen. 'Ik ben zo blij je te zien.' Haar moeder drukte haar snuit in Cinder's natte, koude nekharen. Nee! Dat mocht niet, stel je voor dat ze... dat ze weer.. dat.. 'N-nee! Niet d-doen..' jankte het zwartje teefje met tranen in haar ogen. 'I-ik.. w-wil je geen..' Verder kwam ze niet. Haar keel was te dik, haar ogen waren te wazig van de tranen. Cinder liet haar kop op haar moeder's schouder vallen en begon trillerig te huilen. Heel zachtjes maar, maar wel vol met al haar angst, haar woede, haar wanhoop. Niemand wist wat het kleine diertje in de afgelopen weken allemaal meegemaakt had.

And if I seem dangerous,
Would you be scared?

_________________
Garnaal: Al een Garnaaltastische RPG'er sinds 2014
Honest Age:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

avatar


BerichtOnderwerp: Re: . Extraordinary [VAMP] .   wo nov 30, 2016 5:12 pm


Blijdschap overviel haar, waardoor tranen van geluk haar ooghoeken verlieten. Ze was zo opgelucht dat ze eindelijk haar kleine meisje had gevonden! De witte wolvin had zich maanden zorgen gemaakt, zich afgevraagd waar Cinder zich bevond en of ze nog oké was. Ze had zichzelf de schuld gegeven voor Cinders verdwijning, zich afgevraagd hoe ze zo’n slechte ouder kon zijn en waar het allemaal mis was gelopen. Niet dat ze die gedachtes nu niet had – ze zou er immers alles aan doen om het niet meer zo ver te laten komen. Vanaf nu af aan had ze zich voorgenomen dat ze zich verbeterde, nee, niets zou haar dochter meer te kort komen! Haar snuit, nog steeds in Cinders natte vachtharen, wroette wat heen en weer, dit om de pup wat warmer te laten worden door de wrijving en de warmte van haar eigen lichaam. De pup voelde namelijk ijskoud aan door haar doorweekte vacht. Op dit moment schrok ze door wat ze voelde, haar pup, was namelijk vel over been. De vuile vacht had het wat gemaskeerd, maar nu was het hoekige lichaam duidelijk te voelen. Nu was Cinder van haarzelf nooit echt ‘stevig’ te noemen, maar tot hoever ze het kon herinneren, was ze wel wat dikker dat dit gewend. Vamp bedacht zich dan ook direct dat ze voor haar dochter zo direct moest gaan voeden. Een pup mocht tenslotte best wel wat reserves hebben omdat ze in een groeifase zaten. Naar neus ging verder over Cinder’s lichaam, iets wat inspecterend, haar angst om eventuele verwondingen tegen te komen op Cinders lichaam was dan ook wel aanwezig. “Nee! Niet doen..” Opmerkelijk begonnen haar oren even te draaien, ze hield zich stil, spande haar spieren voor een paar seconden strak. Haar dochter begon zachtjes te huilen, waardoor Vamp nog meer begon te twijfelen. Wat was er met Cinder aan de hand, of deed ze soms iets fout? Ze begreep het niet. Een paar stamelende, onduidelijke woorden kwamen uit Cinder’s bekje, waarna de pup harder begon te huilen. Het leek erop dat haar dochter haar liever niet hier had, haar hulp niet wou aanvaarden, niet accepteren. Het brak haar hart, deed ze het echt zo slecht als Cinder haar moeder? Het feit dat haar dochter toch haar hoofd tegen haar aan drukte, maakte wel weer de indruk dat de pup juist in de war was. “Ssht, je bent niet meer alleen,” zei ze geruststellend. Zachtjes wreef ze met haar snuit over Cinder’s ruggengraat, dit om haar te kalmeren. “Je bent veilig.” vervolgde ze iets zachter, misschien ook wat meer voor zich zelf als werkelijk tegen Cinder. Vamp had vele vragen in haar kop zitten, maar eerst moest ze er maar eens voor zorgen dat haar dochter weer wat rustiger werd..
 

_________________

Status: inactief
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

avatar


BerichtOnderwerp: Re: . Extraordinary [VAMP] .   vr dec 02, 2016 7:58 am


If I told you what I was,
Would you turn your back on me?

Ze was misschien nooit echt huilebalk geweest, maar nu kon Cinder niks terughouden. Het voelde zo goed op tegen haar moeder's schouder aan te leunen, het voelde zo veilig. Maar, ergens diep van binnen kon de magere jong-Wolf haar innerlijke zelf horen lachen. Grinniken, duivels grinniken. Alsof het haar zei: 'Wacht jij maar af. Er komt nog wat.' Ze wilde niet dat ze dingen deed die ze niet wist! Ze wilde haar mama geen pijn doen! En ja, ook al was hij ontzettend irritant af en toe, Sean wilde ze ook niks aandoen! De enige die veilig was was papa, maar hij zou haar niet helpen als het mis ging. Hij zou haar 'verbannen' uit het gezin, omdat ze een freak was. Een monster, een weirdo. 'Ssht, je bent niet meer alleen,' klonk Vamp's sussende stem. 'Je bent veilig.' Die zin maakte haar alleen nog maar droeviger, maar lieten het huilen wel een beetje stoppen. Nu lag ze daar gewoon, met haar lange snuit op haar moeder's doorweekte schouder. Kalm, nog steeds bang en gefrustreerd, maar niet meer zo emotioneel als net.
And if I seem dangerous,
Would you be scared?


_________________
Garnaal: Al een Garnaaltastische RPG'er sinds 2014
Honest Age:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

avatar


BerichtOnderwerp: Re: . Extraordinary [VAMP] .   wo dec 07, 2016 10:12 pm


Hoewel Cinder haar verdriet uitte, bleef Vamp haar pup kalmeren, door troostende woorden zeggen en met haar snuit kalmerend heen en weer te wrijven. Dit bleek al snel te helpen, langzamerhand werd de pup dan ook rustiger. Zo bezorgd dat ze maar kon zijn en tegelijkertijd ook opgelucht dat ze haar pup eindelijk had gevonden, inspecteerde ze Cinder nogmaals. “Ik ben zo blij dat je oké bent,” murmelde ze, terwijl ze haar houding veranderde en Cinder nogmaals liefkozend en zorgzaam bij haar wang en voorhoofd likte. In alle blijheid was het haar bijna ontgaan hoe triest het weer op dit moment was. Nog steeds regende het pijpenstelen, waardoor de twee wolven zo goed als doorweekt waren. Aangezien Cinder al wat magertjes was, was het geen slechte keuze om een droger plekje te gaan zoeken zodat ze minder energie kon verspillen om zichzelf warm te kunnen houden. “Kom, Cinder, het is beter als we gaan schuilen.” Vamp keek om haar heen, en zag een eindje bij hun vandaar, een paar dichte bossen en struiken. Als ze daaronder zouden liggen, bleven ze wel een aantal uren droog, voordat ze weer naar huis zouden vertrekken. Immers was een beter schuilplek ook zowat als onmogelijk, ze waren op een plek waar alleen maar menselijke resten te vinden waren. Met een zacht drukkertje met haar neus, liet ze weten aan Cinder welke richting ze op wou, voordat ze zelf in beweging kwam en eens afwachtend achterom keek.
 

_________________

Status: inactief
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

avatar


BerichtOnderwerp: Re: . Extraordinary [VAMP] .   vr dec 09, 2016 8:02 am


If I told you what I was,
Would you turn your back on me?

Mama zag er zo opgelucht uit, wel bezorgd, maar ook heel opgelucht. Cinder niet. Ze wilde niets liever dan bij haar moeder zijn, maar juist omdat ze dat wilde, wist ze dat het beter was om op afstand te blijven. Voordat er iets misging. Voordat ze iets deed wat ze niet wilde doen. 'Ik ben zo blij dat je oké bent.' Oké? Was ze oké? Zag ze eruit alsof ze oké was? Haar moeder's warme tong raspte nog even over haar wang en voorhoofd, maar Cinder voelde zich te moe en te wanhopig om te reageren. 'Kom, Cinder, het is beter als we gaan schuilen.' De woorden gingen via een oor, en via het andere oor eruit. De magere jong-Wolf had amper door dat haar moeder voorzichtig richting de bosjes liep. Nou ja, totdat ze de warmte van Vamp kwijt raakte dan. Schichtig keek het zwarte dier op, en zonder enige aarzeling draafde ze achter de witte Wolvin aan. Niet denkend aan wat er zou kunnen gebeuren als ze haar ogen sloot. Cinder wist haar ma bijna in te halen, en dook snel onder het dichte struikgewas. Het was vreemd. De struik had nog steeds bladeren, ook al was het al winter. Maar dat boeide haar even niet. Het was tenminste droog hier. Nu nog wachten op wat warmte.
And if I seem dangerous,
Would you be scared?

_________________
Garnaal: Al een Garnaaltastische RPG'er sinds 2014
Honest Age:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

avatar


BerichtOnderwerp: Re: . Extraordinary [VAMP] .   vr dec 09, 2016 11:19 pm


Het duurde even dat Cinder in beweging kwam. Alsof de pup niet helemaal doorhad dat Vamp was opgestaan en zich dat pas realiseerde toen ze al een aantal stappen had gelopen. Vamp maakte zich zorgen om haar dochter, zowel het fysieke als metalen kant, leek ze Cinder amper te begrijpen. Tenminste niet goed genoeg. Ze wou er alles aan doen om de pup te helpen, maar daardoor leek ze zelfs nog verder weg te staan als dat ze dacht. Gelukkig kwam de pup toch in beweging, rende haar zelfs al voorbij en dook snel onder de bosjes. Vamp versnelde haar tempo, bukte zich om bij Cinder te komen en liet zich voorzichtig door haar poten zakken. Beschermend, dwong ze Cinder met haar neus, om tegen haar aan te liggen. Haar dochter voelde ijskoud aan en in combinatie met haar natte vacht kon dat nog wel eens een verkoudheid opleveren. Als teken dat ze Cinder niet zo maar meer zou laten gaan, krulde ze haar pluizige staart dicht tegen haar dochter aan om zo een soort 'nestje' te maken. Besnuffelend ging haar snuit richting haar dochters nek, waar ze teder haar dochter probeerde droog/schoon te likken.
 

_________________

Status: inactief
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: . Extraordinary [VAMP] .   

Terug naar boven Ga naar beneden
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Serigala :: Low lands :: Ashen Oak Cemetery-
Ga naar: