WELKOM
Serigala is een Nederlandstalige wolven RPG. Maak je eigen karakter aan, bepaal zijn uiterlijk en verken het eindeloze gebied van Serigala. Ontwikkel jezelf met behulp van de punten die je kunt verzamelen en ontwikkel op die manier je karakter verder. Ontmoet nieuwe spelers in de Off-Game zone en maak nieuwe vrienden! Alles ligt in jouw handen.
WOLF OF THE MONTH
TEAM
ACCOUNT SWITCH
SEIZOEN
15ºC - 28ºC
Z O M E R
Het is eindelijk zomer in Serigala. De kudde's trekken weer aan, overal groeit gras en bloemen en het land ziet er weer prachtig uit. Tot nu toe heeft de warmte voor weinig problemen gezorgd en brengt het alleen maar lekkere dagen, maar misschien komt daar binnenkort wel verandering in?
CREDITS
Serigala staat onder leiding van het team en wordt ondersteund met Actieforum. De banner is gemaakt door Kadar. Alle code's (uitzonderingen daargelaten) behoren toe tot Kadar en mogen niet zonder toestemming gekopieerd worden. Alle teksten, afbeeldingen en karakters behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars.

Serigala is geregistreerd bij: RpgSites.nl

Deel
Vorige onderwerpGo downVolgende onderwerp
avatar
Administrator
Berichten : 757
Pawprints (₱) : 662
Roedel : Follow the leader, leader. Follow the leader! [Shadows]
Leeftijd : 7 AND STILL COUNTING
Partner : Craig
Profiel bekijken

Virus in Serigala

op do nov 17, 2016 4:03 pm

Onbekend virus in Serigala

   

“De laatste paar dagen voel je je door onbekende redenen steeds zwakker en wordt je kortademiger. Steeds weer voel je de drang om te hoesten. Het plan was om te gaan jagen, maar je voelt je te futloos om op te staan. Bovendien lijkt alles een beetje te draaien. Een aantal keren schudt je met je kop in de hoop dat het beter wordt, maar tevergeefs. Wat is er toch in vredesnaam aan de hand?”

Jaja jongens, er is een heus virus te vinden in Serigala en het verspreidt zich snel onder alle inwoners. Wolven lopen rond met ontstoken ogen, snotterige neuzen en schrale keeltjes. Vaker zijn ze te moe om zich nog enigszins nuttig te maken. Vooral wolven die leven in roedelverband schijnen er last van te hebben. Overal in het kamp hoor je wolven hoesten en proesten.

De inwoners van Serigala weten niet wat er aan de hand is. Wel kan ik je vertellen dat het virus bij de meesten na twee weken weer voorbij is. Alleen de jongere, oudere en zwakkere dieren zullen er veel meer last van ondervinden. Zij kunnen longontsteking en hoge koorts krijgen en in sommige gevallen er zelfs aan sterven. Het virus wordt verspreidt door neus en bek contact en ook door het niezen en hoesten zelf. Enook was zo lief om het virus vanuit haar gevangenschap mee te nemen naar Serigala, dus alle wolfjes die met haar in contact zijn geweest kunnen ziek worden en meehelpen het virus te verspreiden.  

Je bent niet verplicht om je wolf hier aan mee te laten doen!

Stel gerust je vraag, mocht er nog iets onduidelijk zijn.

Veel plezier en groetjes, het Team van Serigala


_________________
Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum