Serigala


 

Deel | 
 

 Virus in Serigala

Ga naar beneden 
Kai
Administrator

avatar


BerichtOnderwerp: Virus in Serigala   do nov 17, 2016 4:03 pm

Onbekend virus in Serigala

   

“De laatste paar dagen voel je je door onbekende redenen steeds zwakker en wordt je kortademiger. Steeds weer voel je de drang om te hoesten. Het plan was om te gaan jagen, maar je voelt je te futloos om op te staan. Bovendien lijkt alles een beetje te draaien. Een aantal keren schudt je met je kop in de hoop dat het beter wordt, maar tevergeefs. Wat is er toch in vredesnaam aan de hand?”

Jaja jongens, er is een heus virus te vinden in Serigala en het verspreidt zich snel onder alle inwoners. Wolven lopen rond met ontstoken ogen, snotterige neuzen en schrale keeltjes. Vaker zijn ze te moe om zich nog enigszins nuttig te maken. Vooral wolven die leven in roedelverband schijnen er last van te hebben. Overal in het kamp hoor je wolven hoesten en proesten.

De inwoners van Serigala weten niet wat er aan de hand is. Wel kan ik je vertellen dat het virus bij de meesten na twee weken weer voorbij is. Alleen de jongere, oudere en zwakkere dieren zullen er veel meer last van ondervinden. Zij kunnen longontsteking en hoge koorts krijgen en in sommige gevallen er zelfs aan sterven. Het virus wordt verspreidt door neus en bek contact en ook door het niezen en hoesten zelf. Enook was zo lief om het virus vanuit haar gevangenschap mee te nemen naar Serigala, dus alle wolfjes die met haar in contact zijn geweest kunnen ziek worden en meehelpen het virus te verspreiden.  

Je bent niet verplicht om je wolf hier aan mee te laten doen!

Stel gerust je vraag, mocht er nog iets onduidelijk zijn.

Veel plezier en groetjes, het Team van Serigala


_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Pagina 1 van 1
 Soortgelijke onderwerpen
-
» [RPG] Serigala
» tekeningen :3
» [RPG] Serigala
» [RPG] Serigala

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Serigala :: Algemeen :: Informatie :: Mededelingen-
Ga naar: