WELKOM
Serigala is een Nederlandstalige wolven RPG. Maak je eigen karakter aan, bepaal zijn uiterlijk en verken het eindeloze gebied van Serigala. Ontwikkel jezelf met behulp van de punten die je kunt verzamelen en ontwikkel op die manier je karakter verder. Ontmoet nieuwe spelers in de Off-Game zone en maak nieuwe vrienden! Alles ligt in jouw handen.
WOLF OF THE MONTH
TEAM
ACCOUNT SWITCH
SEIZOEN
15ºC - 28ºC
Z O M E R
Het is eindelijk zomer in Serigala. De kudde's trekken weer aan, overal groeit gras en bloemen en het land ziet er weer prachtig uit. Tot nu toe heeft de warmte voor weinig problemen gezorgd en brengt het alleen maar lekkere dagen, maar misschien komt daar binnenkort wel verandering in?
CREDITS
Serigala staat onder leiding van het team en wordt ondersteund met Actieforum. De banner is gemaakt door Kadar. Alle code's (uitzonderingen daargelaten) behoren toe tot Kadar en mogen niet zonder toestemming gekopieerd worden. Alle teksten, afbeeldingen en karakters behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars.

Serigala is geregistreerd bij: RpgSites.nl

Deel
Vorige onderwerpGo downVolgende onderwerp
avatar
Berichten : 90
Pawprints (₱) : 92
Roedel : \
Leeftijd : 3
Partner : \
Profiel bekijken

Sick of being so kind. {Open}

op do nov 17, 2016 10:25 am
Madelyn draafde als een pup door de lage heuvels van Runswick Fields. Ze was vrolijk. Toch verveelde ze zich aangezien er niet echt wat te doen was hier. Ze was op zoek om misschien een vriend of vriendin te maken. Madelyn was trots op haar zelf, ze had het al lang volgehouden zonder ruzie te maken, niet dat dat haar ding was.. Ruzie maken deed Madelyn sowieso niet maar als het moest kon ze, mmh.. Wat kon ze beter? Madelyn stopte even en een zucht verliet haar bek. Ze kon wel vechten, dat had ze van haar vader geleerd, haar vader was meer zoals Victoria maar wel iets meer van het ruwere. Haar moeder.. Haar moeder was niet zoals haar vader, meer neutraal, een beetje zoals Victoria. Madelyn had het dus best moeilijk, maar toch hield ze zoveel van haar zusje. Warme gevoelens gingen door haar heen. Het spelen toen ze klein waren door de velden in de lente. Maar helaas kwam alles aan een einde. Gedachten over de ruzie van haar en Madelyn waren nog steeds niet fijn om aan te denken, ondanks ze nu weer bij elkaar zijn en niet te scheiden. Maar anyways, ze kon wel vechten dus.
Ze hoorde later wat geritsel in een klein bosje, was het een.. Ja! Het was een snack. Haar buik riep voor eten en Madelyn ging achter de haas aan. Ze hoorde ook wat licht geritsel en keek om. Het waren kleine, baby haasjes. Ze kon nog naar het haas maar de zwarte teef twijfelde en toen ze ervoor koos om toch haar voedsel binnen te halen was de prooi al te ver weg. Ze keek om en de kleine haasjes waren ook al weer te ver weg. Madelyn plofte neer op haar kont en keek chagrijnig naar de haas die verdween omdat die gewoon te ver was. Een geïrriteerde zucht verliet haar bek. Ugh, waarom was ze zo lief aardig! Kon ze niet zijn als haar zus! Een windvlaag kwam voorbij met een geur van een andere wolf en Madelyn stond op en keek achter haar of ze al wat kon zien.
Open

_________________

Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum