WELKOM
Serigala is een Nederlandstalige wolven RPG. Maak je eigen karakter aan, bepaal zijn uiterlijk en verken het eindeloze gebied van Serigala. Ontwikkel jezelf met behulp van de punten die je kunt verzamelen en ontwikkel op die manier je karakter verder. Ontmoet nieuwe spelers in de Off-Game zone en maak nieuwe vrienden! Alles ligt in jouw handen.
WOLF OF THE MONTH
TEAM
ACCOUNT SWITCH
SEIZOEN
15ºC - 28ºC
Z O M E R
Het is eindelijk zomer in Serigala. De kudde's trekken weer aan, overal groeit gras en bloemen en het land ziet er weer prachtig uit. Tot nu toe heeft de warmte voor weinig problemen gezorgd en brengt het alleen maar lekkere dagen, maar misschien komt daar binnenkort wel verandering in?
CREDITS
Serigala staat onder leiding van het team en wordt ondersteund met Actieforum. De banner is gemaakt door Kadar. Alle code's (uitzonderingen daargelaten) behoren toe tot Kadar en mogen niet zonder toestemming gekopieerd worden. Alle teksten, afbeeldingen en karakters behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars.

Serigala is geregistreerd bij: RpgSites.nl

Deel
Vorige onderwerpGo downVolgende onderwerp
avatar
Berichten : 231
Pawprints (₱) : 151
Roedel : Never!
Leeftijd : 5
Partner : Oh man no but if you want u can kiss me ;3
Profiel bekijken

An old 'friend' |Emaya|

op wo nov 16, 2016 5:24 pm
Enthousiast sprong Celegon een rots op. Hij ging zitten en keek naar de zee. De golven waren rustig maar Celegon zeker niet. Hij wou actie, maar actie was hier niet te vinden in de Sea Edge Beach. Hij zuchtte, maar na een tijdje kwamen een hoop meeuwen aan vliegen. Yes! Meeuwen! Dat vond hij nou weer fijn aan de zee, de meeuwen. Celegon ging klaar staan om een hoge sprong te maken wanneer de meeuwen er waren. Wachten, wachten en nog eens wachten, maar het was zeker de moeite waard. Toen de meeuwen bijna bij hem waren sprong hij hoog de lucht in en nam snel een meeuw beet in zijn bek. Hij landde en zette direct zijn voorpoot erop en scheurde er een stuk vlees af. Zo, die was dood. Later lag Celegon trots met zijn vogel, tenminste wat er van over was. Ugh, er was verder niets te doen wanneer Celegon vol was. Kon er geen wolf komen opeens. Een koele windvlaag kwam voorbij waardoor Celegon de geur opving van een andere wolf. Seriously! Het was zeker niet de wolf waar hij op hoopte, Emaya, de dochter van zijn lieftallige broertje. Een zucht verliet zijn bek die onder het bloed zat van de meeuw. Wat ging hij doen? Gemeen, excuses aanbieden.. Nee! Excuses aanbieden? Celegon schrok van zijn eigen gedachten. Excuses aanbieden. Celegon lachte in zichzelf. Waarvoor moest hij nou sorry zeggen!? Celegon grinnikte even. Toch wist hij niet wat hij ging met dit trieste wolfje. De laatste keer dat hij haar zag was met haar ‘partner’ en Scarleg was er ook bij. Dat was de eerste keer wanneer Celegons emoties weer terug kwamen na een hele lange tijd. Emaya zag er toen niet heel fit uit, zou ze er beter uitzien? Ging hij zich gedeisd houden?

_________________
 
Made By...:
Made By Zarrán! <3 (Ty)
Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum