WELKOM
Serigala is een Nederlandstalige wolven RPG. Maak je eigen karakter aan, bepaal zijn uiterlijk en verken het eindeloze gebied van Serigala. Ontwikkel jezelf met behulp van de punten die je kunt verzamelen en ontwikkel op die manier je karakter verder. Ontmoet nieuwe spelers in de Off-Game zone en maak nieuwe vrienden! Alles ligt in jouw handen.
WOLF OF THE MONTH
TEAM
ACCOUNT SWITCH
SEIZOEN
15ºC - 28ºC
Z O M E R
Het is eindelijk zomer in Serigala. De kudde's trekken weer aan, overal groeit gras en bloemen en het land ziet er weer prachtig uit. Tot nu toe heeft de warmte voor weinig problemen gezorgd en brengt het alleen maar lekkere dagen, maar misschien komt daar binnenkort wel verandering in?
CREDITS
Serigala staat onder leiding van het team en wordt ondersteund met Actieforum. De banner is gemaakt door Kadar. Alle code's (uitzonderingen daargelaten) behoren toe tot Kadar en mogen niet zonder toestemming gekopieerd worden. Alle teksten, afbeeldingen en karakters behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars.

Serigala is geregistreerd bij: RpgSites.nl

Deel
Vorige onderwerpGo downVolgende onderwerp
avatar
Berichten : 90
Pawprints (₱) : 92
Roedel : \
Leeftijd : 3
Partner : \
Profiel bekijken

Memories [Kadar]

op do feb 04, 2016 8:33 pm
Daar liep Madelyn dan, in het ‘Sprookjesbos’ zoals zij het noemde. Ze noemde het sprookjesbos omdat dit bos haar lievelings bos was, het was hier zo schitterend. Nu er een pak sneeuw lag ook wel maar het mooiste seizoenen van allemaal was toch echt Zomer en Lente. Helaas nam ze hier ook nare herinneringen op, bijv. dat ze hier altijd was met dr zusje Victoria. Hierdoor kwam er een nare rilling door dr lichaam met als extra een klein piepje. Maar ze kon haar zusje het zo moeilijk vergeven, ze had iemand vermoord  en als extra tegen dr gelogen. Ze geloofde haar niet bij het zeggen dat het was om dr zelf te beschermen. Al hoewel Madelyn zelf zelfs geen vlieg zou kwaad doen. Ze vond het altijd daarom zo moeilijk om te jagen. Ze liet zelfs een haas ontsnappen. In ieder geval mistte ze haar wel. Ze waren beste vrienden, zussen en deelden en deden alles met elkaar. Even ging ze liggen en stoppen aan Victoria te denken.


Even later werd ze wakker van een dutje wat ze had gedaan. Ze stond op en ze zag een andere wolf, een reu. Aan de geur was niet bekend. In dr reflectie ging ze razend snel door dr poten in een sluip pose. Zou het kwaad zijn? Dacht ze. Ze haalde diep adem en ging dr poten strekken. ‘’Mooi bos hè? Ik noem het altijd sprookjesbos. Anyways ik ben Madelyn.’’ Zei ze vriendelijk en nam vriendelijke stappen richting de reu in de hoop dat hij goed zal zijn.

_________________

Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum