WELKOM
Serigala is een Nederlandstalige wolven RPG. Maak je eigen karakter aan, bepaal zijn uiterlijk en verken het eindeloze gebied van Serigala. Ontwikkel jezelf met behulp van de punten die je kunt verzamelen en ontwikkel op die manier je karakter verder. Ontmoet nieuwe spelers in de Off-Game zone en maak nieuwe vrienden! Alles ligt in jouw handen.
WOLF OF THE MONTH
TEAM
ACCOUNT SWITCH
SEIZOEN
15ºC - 28ºC
Z O M E R
Het is eindelijk zomer in Serigala. De kudde's trekken weer aan, overal groeit gras en bloemen en het land ziet er weer prachtig uit. Tot nu toe heeft de warmte voor weinig problemen gezorgd en brengt het alleen maar lekkere dagen, maar misschien komt daar binnenkort wel verandering in?
CREDITS
Serigala staat onder leiding van het team en wordt ondersteund met Actieforum. De banner is gemaakt door Kadar. Alle code's (uitzonderingen daargelaten) behoren toe tot Kadar en mogen niet zonder toestemming gekopieerd worden. Alle teksten, afbeeldingen en karakters behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars.

Serigala is geregistreerd bij: RpgSites.nl

Deel
Vorige onderwerpGo downVolgende onderwerp
avatar
Berichten : 47
Pawprints (₱) : 81
Roedel : -
Leeftijd : 3.
Profiel bekijken

♦ Etain ♦

op ma nov 07, 2016 8:01 pm


Algemeen

Naam: Etain
Geslacht: Vrouwelijk
Leeftijd: 3
Soort: 50% Poolwolf - 50% Timberwolf
Leefstijl: Solitair
Geaardheid: Heteroseksueel

Uiterlijk

Vachtkleur: Blond
Vachtlengte: Halflang
Oogkleur: Groen
Bouw: Gemiddelde lengte, aan de brede kant
Littekens: Geen

Relaties

Ouders: Ezra x ???
Siblings: NPC
Partner: Geen
Pups: Geen

Vrienden:
Vijanden:

Ontmoet in de RPG: Kai, Cinder

Innerlijk

Etain is een pragmatische en vindingrijke wolvin. Ze is behoorlijk slim, weet goed wat ze wil en hoe ze dit moet krijgen. Het grootste deel van de tijd is ze redelijk serieus bezig en ze stelt wolven die onserieus en sarcastisch zijn vaak niet op prijs. Toch wil ze onder vrienden nog wel eens tot rust komen en haar vrolijkheid en gevoel voor humor laten zien. Omdat Etain door haar vader is opgevoed, neigt ze naar vriendschappen met mannelijke wolven. Van teven heeft ze zelden een goed beeld, vaak omdat ze de neiging heeft om haar moeder's afwezigheid op anderen te projecteren.

Geschiedenis

Etain is drie jaar geleden geboren in een gebied buiten Serigala. Ze is voornamelijk opgevoed door haar vader, aangezien haar moeder er bijna direct na haar geboorte vandoor is gegaan. Haar vader zat in een roedel, waarin de wolvin dus ook is grootgebracht. Ze groeide op met veel vragen over haar moeder, wie ze was, waar ze vandaan kwam en waarom ze weg was gegaan. Het waren vragen die haar vader niet had kunnen beantwoorden, dus wanneer Etain op eigen poten kon staan, besloot ze zelf op zoek te gaan naar haar moeder. Haar zoektocht leidde haar naar Serigala.

can we try one more time


_________________
Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum