WELKOM
Serigala is een Nederlandstalige wolven RPG. Maak je eigen karakter aan, bepaal zijn uiterlijk en verken het eindeloze gebied van Serigala. Ontwikkel jezelf met behulp van de punten die je kunt verzamelen en ontwikkel op die manier je karakter verder. Ontmoet nieuwe spelers in de Off-Game zone en maak nieuwe vrienden! Alles ligt in jouw handen.
WOLF OF THE MONTH
TEAM
ACCOUNT SWITCH
SEIZOEN
15ºC - 28ºC
Z O M E R
Het is eindelijk zomer in Serigala. De kudde's trekken weer aan, overal groeit gras en bloemen en het land ziet er weer prachtig uit. Tot nu toe heeft de warmte voor weinig problemen gezorgd en brengt het alleen maar lekkere dagen, maar misschien komt daar binnenkort wel verandering in?
CREDITS
Serigala staat onder leiding van het team en wordt ondersteund met Actieforum. De banner is gemaakt door Kadar. Alle code's (uitzonderingen daargelaten) behoren toe tot Kadar en mogen niet zonder toestemming gekopieerd worden. Alle teksten, afbeeldingen en karakters behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars.

Serigala is geregistreerd bij: RpgSites.nl

Deel
Vorige onderwerpGo downVolgende onderwerp
avatar
Berichten : 65
Pawprints (₱) : 44
Roedel : Mwah
Leeftijd : 2 Jaar
Partner : If you stole my heart and i stole you'rs wont that be the perfect crime?
Profiel bekijken

Dear hunt ll Yngvarr

op do feb 04, 2016 5:06 pm

Met een rustige blik en haar ogen liep de bruine teef door de open vlakte zij met haar bruine vacht en tussen alle witten sneeuw-viel erg op maar dat boeide haar niet, ze moest vast wel op ene behoorlijke afstand op een hertje lijken die zijn kudde kwijt was geraakt ach er zal vast niet een wolf zo stom zijn, Mayla lachte zachtjes dit was ook een van haar favoritie plek vooral in de lente dan met al die bloemen oh het was gewoon een prachtig gezicht! serigala was zoiezo een mooi gebied en zo vrij en was hier geen roedel die alles claimde nee hier was vrijheid iets waar Mayla zo van hield zo vrij als een volgel, zo diep in haar gedachten had de bruine teef niet in de gaten dat er een wolf haar kant op kwam en daarom liep de teef gewoon rustig door niet wetend.

Yngvarr first

_________________


avatar
Berichten : 92
Pawprints (₱) : 52
Roedel : /\
Leeftijd : 4
Partner : Still standing alone in life
Profiel bekijken

Re: Dear hunt ll Yngvarr

op do feb 04, 2016 6:31 pm
Good or bad?


Yngvarr liep mank door de velden die hij nog nooit eerder had gezien. Eigenlijk had hij nog niets echt gezien in Serigala. Hij was niet kort uit WS. De gebroken poot van Yngvarr bleef omhoog en maar pijn doen. Dit onbekende gebied was wel mooi maar stil en koud, niet Yngvarr`s type dus. Zn andere poten zakten maar door de grond, en vervolgens moest hij ze weer omhoog trekken met moeite. Yngvarr ging zijn achterwerk laten zakken en ging liggen. Zijn poten waren het even zat. Hij keek omhoog, waar het begon te sneeuwen. Sneeuw dwarrelde zachtjes op hem. Hij liet zijn hoofd weer zakken in het sneeuw. Toen hij bijna in slaap viel kwam er een geur binnen. Er was een wolf in de buurt, heel dichtbij. Yngvarr zuchtte en stond op. Hij zag recht voor hem iets verder weg een teef. ‘’Goed of slecht? Ik verwacht geen bezoek van slechte. Anyways.. Ik ben Yngvarr..’’ Het laatste zei hij een beetje vriendelijk maar het eerste klonk zeker ook serieus. Hij hinktte naar de teef en ging voor haar zitten. Hij had nu zeker geen zin in ruzie.


_________________
avatar
Berichten : 65
Pawprints (₱) : 44
Roedel : Mwah
Leeftijd : 2 Jaar
Partner : If you stole my heart and i stole you'rs wont that be the perfect crime?
Profiel bekijken

Re: Dear hunt ll Yngvarr

op vr feb 05, 2016 9:28 pm
Al snel kwam er een kreeg de teef in de gaten dat er een wolf haar kant op kwam, Een reu  ‘’Goed of slecht? Ik verwacht geen bezoek van slechte. Anyways.. Ik ben Yngvarr..’’ Het laatste zei hij een beetje vriendelijk maar het eerste klonk zeker ook serieus, Mayla haalde een wenkbrauw op en knikte langzaam ze deed een stap naar achter toen hij voor haar ging zitten niet omdat ze bang was nee gewoon hij was een vreemde en tja ze wilde gewoon een afstand houden,'Ik ben Mayla' stelde de teef zich rustig voor 'Ga er maar van uit dat ik goed ben hoor' grapte ze vervolgens, ze was ook goed nou ja als je goed tegen haar was wat je deed kon je terug verwachten ja zo simpel was het.


_________________


avatar
Berichten : 92
Pawprints (₱) : 52
Roedel : /\
Leeftijd : 4
Partner : Still standing alone in life
Profiel bekijken

Re: Dear hunt ll Yngvarr

op za feb 06, 2016 12:45 pm
Serigala.
...


De wolvin stelde zich voor als Mayla. Ze grapte vervolgens over dat hij er vanuit moest gaan dat ze goed was. Wat een goed teken volgens Yngvarr was. Mayla was anders helaas wel dat ze naar achteren stapte wanneer Yngvarr dichtbij kwam. Waarschijnlijk was er niet helemaal zeker van dat Yngvarr goed was, tenminste.. Hij was heel goed met vrienden maar met wolven die hij niet mocht was het een totaal ander verhaal. ‘’Kom je uit Serigala??’’ Vroeg Yngvarr nieuwsgierig. Hij kwam zelf namelijk niet oorspronkelijk uit Serigala. Hij wou eigenlijk niets weten over zijn geboorte plaats. Hij wist eigenlijk niet echt hoe het daar aan toe ging het enige weet hij dat het niet prettig was. Zijn ouders waren wel goed voor hem.


_________________
Gesponsorde inhoud

Re: Dear hunt ll Yngvarr

Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum