WELKOM
Serigala is een Nederlandstalige wolven RPG. Maak je eigen karakter aan, bepaal zijn uiterlijk en verken het eindeloze gebied van Serigala. Ontwikkel jezelf met behulp van de punten die je kunt verzamelen en ontwikkel op die manier je karakter verder. Ontmoet nieuwe spelers in de Off-Game zone en maak nieuwe vrienden! Alles ligt in jouw handen.
WOLF OF THE MONTH
TEAM
ACCOUNT SWITCH
SEIZOEN
15ºC - 28ºC
Z O M E R
Het is eindelijk zomer in Serigala. De kudde's trekken weer aan, overal groeit gras en bloemen en het land ziet er weer prachtig uit. Tot nu toe heeft de warmte voor weinig problemen gezorgd en brengt het alleen maar lekkere dagen, maar misschien komt daar binnenkort wel verandering in?
CREDITS
Serigala staat onder leiding van het team en wordt ondersteund met Actieforum. De banner is gemaakt door Kadar. Alle code's (uitzonderingen daargelaten) behoren toe tot Kadar en mogen niet zonder toestemming gekopieerd worden. Alle teksten, afbeeldingen en karakters behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars.

Serigala is geregistreerd bij: RpgSites.nl

Deel
Vorige onderwerpGo downVolgende onderwerp
avatar
Berichten : 56
Pawprints (₱) : 43
Roedel : I move in all directions
Leeftijd : 3 years
Partner : You showed me what love is like, to take it all away again
Profiel bekijken

Woman On A Mission [Open]

op ma okt 31, 2016 11:38 am
Woman On A Mission
Open voor iedereen
Het was nog maar enkele dagen geleden dat de sneeuwwitte teef een nieuw gebied was binnengestapt. Alles om zich heen was nog nieuw voor haar en er viel nog veel te ontdekken. Er waren vele verschillende geuren te ontdekken, maar geen een was tot nu toe te plaatsen. Een ding was zeker; er waren hier in ieder geval soortgenoten. Voedsel was er, tot haar grote vreugde, ook genoeg. Wie weet ging ze het hier dus nog leuk vinden.

_________________
avatar
Berichten : 51
Pawprints (₱) : 13
Roedel : Don't wanna talk about it
Leeftijd : Two Years and 8 Moons
Partner : Your love means my death penalty. [Thanatos]
Profiel bekijken

Re: Woman On A Mission [Open]

op ma nov 14, 2016 11:49 pm
Met haar oren naar achteren gespitst, en haar staart tegen haar achterste gedrukt draafde een witte wolvin , die licht beige aftekeningen had, door de kleine heuveltjes, die eigenlijk velden moesten voorstellen. Een konijn bungelde uit haar muil, die ze net in de snelte tot haar prooi had gemaakt. Voornamelijk was ze op zoek naar een veiligere plek om haar voedsel op te peuzelen, waarbij ze haar zacht getinte groene ogen over het gebied liet gaan. Nog steeds voelde ze haar niet op haar gemak tussen al die wolven geuren, maar buiten dat, was dit gebied ideaal om een nieuw leven op te starten. Prooi in overvloed. Schuilplaatsen genoeg. Ruimte leek er voldoende te zijn. Dus voor het moment kon ze toch wel verder met haar leven. Bewust nam Alcyone een afslag dat tussen de heuvels naar beneden leidde. Iets in haar vertelde dat ze daar een geschikte schuilplaats zou vinden om van haar prooi te kunnen genieten. En daar was het dan. Een knusse holte die gemaakt was door een ander roofdier. Met een goedkeurende blik in haar ogen sloeg ze behoedzaam af en ging in de inham liggen Niet van bewust dat ze eigenlijk voor het moment niet de enige was die in dit gebied ronddwaalde...

Omdat je van korte postjes houd. :p
Btw, t wolfje op men avatar moet nog groene oogjes krijgen.
Dus niet op letten als de beschrijving niet klopt XD
Inspiratievolle posten komen wanneer Demyn haar tegen komt.
avatar
Berichten : 56
Pawprints (₱) : 43
Roedel : I move in all directions
Leeftijd : 3 years
Partner : You showed me what love is like, to take it all away again
Profiel bekijken

Re: Woman On A Mission [Open]

op di nov 15, 2016 2:17 pm
Woman On A Mission
Alcyone
De heuvels die voor haar legen leken bijna oneindig. Na elke heuvel hoopte ze op een iets ander landschap, maar telkens weer verscheen er een nieuwe heuvel. Toch bleef de teef gestaag doorlopen. Ooit moesten ze toch eens ophouden. Ergens meende ze in de verte bomen te zien. Mooi, want ze was dit iets te groene landschap eigenlijk zat. Net op het moment dat ze haar passen wilde versnellen zag ze vanuit haar ooghoeken iets wittigs bewegen. Een wolvin schoot een hol binnen die blijkbaar groot genoeg was voor een wolf. Demyn twijfelde even, maar besloot uiteindelijk om er op af te stappen. Ze wilde namelijk maar al te graag weten waar ze in vredesnaam beland was. ”Yo,” groette ze toen ze eenmaal dichtbij genoeg was. ”Weet jij waar ik ben?” Het was een van de meest knullige vragen die je kon stellen, maar ze zocht er wel het antwoord op.

_________________
avatar
Berichten : 51
Pawprints (₱) : 13
Roedel : Don't wanna talk about it
Leeftijd : Two Years and 8 Moons
Partner : Your love means my death penalty. [Thanatos]
Profiel bekijken

Re: Woman On A Mission [Open]

op di nov 15, 2016 10:54 pm
Alcyone liet haar ogen voor de laatste keer over de heuvels glijden. Alles leek veilig te zijn, en goedkeurend legde ze haar eigen neer met haar prooi tussen haar voorpoten. Met haar voorste tanden scheurde ze de overtollige haren van het dier af, waarbij ze enkele keren een rare beweging met haar tong maakte en haar hoofd schudde, en overnieuw begon. Dit proces duurden even voor ze werkelijk van haar prooi kon genieten. Ze had weinig zin om de rest van de dag rond te lopen met buikpijn, door de onverteerbare vezels in haar maag. Alcyone pitste haar snijtanden tegen elkaar aan om een stuk vlees los te scheuren. Wanneer het lastiger begon te worden om het vlees af te scheuren, gebruikte ze haar hoektanden, om daarna even haar vlees mals te knabbelen en in te slikken. Een rilling ging door heel haar lichaam toen opeens, uit het niets, een stem opdoemde. Onmiddellijk bracht ze haar oren op een onderdanige manier naar achteren, waar bij haar staart tegen haar achterste werd gedrukt en ze wat naar achteren kroop. Een forse, wel doorvoede, witte teef stond voor haar. Zachtjes begon ze met haar staart te kwispelen, terwijl haar ogen tot spleetjes werden vernauwt en ze deels haar buik liet zien. Een uitermate teken van onderdanigheid. Wanneer de wolvin dichter naar haar toe kwam, dacht ze dat deze gewoon haar prooi wou en zich dan zou wegscheren.Dat...was toch hetgene wat ze hoopte te bereiken.  Maar deze teef wou iets anders van haar. Alcy had niet meteen de indruk dat deze wolvin haar echt kwaad wou doen. Ze wou ...informatie? Alcyone legde zich weer op een normale manier op haar buik. “Nee, mijn excuses, Ik ben hier zelf net.” Haar stem was heel zacht en wat bibberig, maar toch hoorbaar voor de wolvin voor haar. Ze was niet anders gewoon dan zich zo te gedragen. Teven waren in haar geboorteroedel een stuk vriendelijker, en je kon met ze praten, maar oudere teven pikte het ook niet van de jonkies als ze zich niet onderdanig gedroegen, en iets brabbelde wat voor de wolf voor je niet verstaanbaar was. Reuen in tegendeel waren heel venijnig, bevolen je van alles, en uit frustraties of door amusatie kon je nog een beet vast krijgen zonder iets misdaan te hebben. Vooral van de eigen partners.Voor Alcyone persoonlijk, had ze het vele moeilijker met de reuen. Maar uit ervaring wist ze dat teven ook niet altijd zuiver op de graad waren...
avatar
Berichten : 56
Pawprints (₱) : 43
Roedel : I move in all directions
Leeftijd : 3 years
Partner : You showed me what love is like, to take it all away again
Profiel bekijken

Re: Woman On A Mission [Open]

op wo nov 16, 2016 2:27 pm
Woman On A Mission
Alcyone
”Nee, mijn excuses. Ik ben hier zelf niet,” luidde het antwoord. Oh fijn, de teef had dus zelf ook geen idee waar ze was. Naja, dan was zij in ieder geval de enige niet die zich dat afvroeg, maar veel had ze er dus niet aan. Het was haar ondertussen nog niet eens opgevallen dat de teef bezig was met het verorberen van een prooi die ze naar alle waarschijnlijk net gevangen had. De teef leek alleen niet zo blij te zijn met haar bezoekje en stond er op zijn zachtst gezegd nogal ongemakkelijk bij. ”Sorry, waar zijn mijn manieren. Mijn naam is Demyn,” vervolgde de teef ondertussen vrolijk. Misschien was het een beter idee om gewoon te vertrekken, maar ze was nu net zo blij dat ze iemand had gevonden hier.  

_________________
Gesponsorde inhoud

Re: Woman On A Mission [Open]

Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum