WELKOM
Serigala is een Nederlandstalige wolven RPG. Maak je eigen karakter aan, bepaal zijn uiterlijk en verken het eindeloze gebied van Serigala. Ontwikkel jezelf met behulp van de punten die je kunt verzamelen en ontwikkel op die manier je karakter verder. Ontmoet nieuwe spelers in de Off-Game zone en maak nieuwe vrienden! Alles ligt in jouw handen.
WOLF OF THE MONTH
TEAM
ACCOUNT SWITCH
SEIZOEN
15ºC - 28ºC
Z O M E R
Het is eindelijk zomer in Serigala. De kudde's trekken weer aan, overal groeit gras en bloemen en het land ziet er weer prachtig uit. Tot nu toe heeft de warmte voor weinig problemen gezorgd en brengt het alleen maar lekkere dagen, maar misschien komt daar binnenkort wel verandering in?
CREDITS
Serigala staat onder leiding van het team en wordt ondersteund met Actieforum. De banner is gemaakt door Kadar. Alle code's (uitzonderingen daargelaten) behoren toe tot Kadar en mogen niet zonder toestemming gekopieerd worden. Alle teksten, afbeeldingen en karakters behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars.

Serigala is geregistreerd bij: RpgSites.nl

Deel
Vorige onderwerpGo downVolgende onderwerp
avatar
Berichten : 61
Pawprints (₱) : 31
Roedel : There's no rule that says i have to live life like everyone else.
Leeftijd : 2,5 years.
Partner : Cold hearted b*tch.
Profiel bekijken

The horrific beast inside.

op di okt 25, 2016 2:30 pm
Ze had van haar nieuwe vriendin Emaya gehoord over haar broer Arthur. Ze was dolblij toen ze zijn naam had horen vallen. Naar welk eiland ze nou precies opzoek was wist ze niet helemaal, ze wist niet eens welke kant ze op moest. Het enige wat haar nog vaag was bijgebleven was dat het een eiland was en dat je er af en toe heen kon komen door het water en af en toe niet. Dat was vast niet moeilijk te vinden toch? Arthur had zich gevestigd in een roedel, Aiyana was niet helemaal een roedel 'type'. Meer the lone wolf. Maar wie weet, misschien begon ze zelf ooit wel een roedel, of ze joinde er één dat kon ook altijd nog. Alleen van de roedel The Shadow's had ze nog maar weinig van gehoord alleen dat het niet de leukste waren om tegen te komen. Al vreesde Aiyana daarentegen niemand. Niet omdat ze zo sterk was, of omdat ze zoveel vrienden had. Puur omdat ze niet tegen honden kon die dachten dat ze heel wat waren, al kon ze wel lachen om mede wolven die sarcastisch waren. Maar vaak kon ze dat zelf ook uitoefenen. Ze wandelde wat verder en ze kwam steeds dichterbij water, ze hief haar neus de lucht in en liet haar reuk zintuigen het werk doen. Eenmaal aangekomen aan de rand van de kust zag ze een eiland in de verte liggen. Daar was Arthur dus. Ze liet haar poot het water in zakken. Ze was niet erg fan van zwemmen...
//Arthur

_________________
|| Aiyana || Craig || Neveah ||

avatar
Berichten : 84
Pawprints (₱) : 76
Roedel : Make ten men feel like a hundred [Okami]
Leeftijd : 3,5 years
Partner : She ate my heart like a lovely cannibal! [Syren]
Profiel bekijken

Re: The horrific beast inside.

op za okt 29, 2016 9:42 am
When the days are cold
And the cards all fold


Ziezo. Dat klusje was geklaard. Tevreden wandelde de bruinige reu over het strand, genietend van de smaak en de warmte van het duinhaasje in zijn bek. Het was een bijzonder geslaagde jacht geweest, iets wat Arthur niet verwacht had. Aangezien hij... tja, al dagen met zijn kop in de wolken zat. Het enige waar hij aan kon denken was Syren, en aan Syren alleen. Het spektakel bij de Aurora Cliff was een prachtig moment geweest voor hun beiden, en zelfs nu ze al een week verder waren dacht hij er nog aan. Ah... niets was mooier dan dat moment. Dan de lichtshow, dan de Cliff.. dan de prachtige Syren. Dromerig liep hij richting de branding, die woest keer op keer het strand op rolde. De eerste keer dat hij hier kwam vreesde hij het koude monster genaamd de zee, maar nu was hij dol op de geur en frisheid van het water. Ergens had hij het idee dat hij een heel andere Arthur was geworden door het roedelleven. Hij had meer motivatie, dat wist hij wel, puur omdat hij de gigantische Alpha tevreden wilde maken. De eerste dagen leek dat wel te lukken, en toen ze een rendier hadden gevangen terwijl ze onderbemand waren leek haar trots op een hoogtepunt te zijn... maar de laatste tijd zag ze er een stuk minder vriendelijk en humoristisch uit. Was er iets mis met de Alpha? Het liefste zou Arthur natuurlijk helpen, maar hoe kon dat als hij niet wist waar haar ontevredenheid vandaan kwam?

Wacht eens even. De pezige reu trok even met zijn linkeroor en kneep zijn ogen half dicht. Was dat... Ja. Een indringer die op weg was naar Belcrest. 'Ontdekkingsreizigers zoeken maar een ander eiland,' had Alpha Amatariseu hem laatst nog verteld. Geen vreemdelingen op Belcrest dus. Hoewel, misschien was het wel een nieuwe recruut? Zowel nieuwsgierig als ernstig draafde Arthur door de branding. Het schuim spatte tegen zijn buikharen, maar daar lette hij even niet op. Hij moest deze indringer-... Vlak voordat hij zou botsen met de witte Wolvin, hield hij zijn pas in. 'Aiyana?' klonk Arthur's stem schel en verbaasd. Bij de Goden.. wa-wat deed zijn zuster hier? Waarom was ze zo ver van Camelot verwijderd? Waarom was ze precies hier? Dit kon toch geen toeval zijn?

And the saints we see
Are all made of gold

_________________
Garnaal: Al een Garnaaltastische RPG'er sinds 2014
Honest Age:
PitaPata Dog tickers
Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum