Serigala


 

Deel | 
 

 The whole word is quilty the only sin is too get caught.

Ga naar beneden 

avatar


BerichtOnderwerp: The whole word is quilty the only sin is too get caught.   ma okt 24, 2016 10:23 am

Met zware passen, een tong uit zijn bek gerold en zijn nek laag hangend bereikte Craig de begraafplaats van de twee-beners. Hij was gesloopt, vermoeid, geïrriteerd en zo kon je nog wel eventjes door gaan. Hij had voor zijn gevoel Kai ook al een hele tijd niet gesproken, ja met de pups maar niet over de stand van zaken van de roedel en wat te doen met Okami. Neveah, Pierce, Zayn en Kova waren laatst op bezoek geweest op hun kleine stekkie. Hij wist nog niet precies wat daar uit was gekomen, hij wist wel dat wanneer de witte albino zijn roedelleden met één poot had aangeraakt hij nu regelrecht koers zetten naar het eilandje. Hij vond alles klein, het was een shitty eiland en je had er vrij weinig aan. Het baatte hem dus ook geen zorgen dat de poedeltjes zich daar gevestigd hadden. Bij elke stap die hij zette voelde hij een kiezelsteentje onder zijn voetkussentjes. Hij voelde het niet heel erg, maar het irriteerde hem wel. Het begon mistig te worden, de temperaturen begonnen te dalen en wanneer hij in en uit ademde zag hij steeds een wit wolkje. De bomen begonnen hun bladeren te verliezen en de bladeren op de grond begonnen naar oranje, geel - achtige kleuren te veranderen. Hij stond even stil en hief zijn kop omhoog. De maan begon steeds zichtbaarder te worden, hij kon hier niet al te lang blijven Kai zal zich vast allang afvragen waar hij bleef. Hij draaide zich om richting de grot.
//OPEN

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kai
Administrator

avatar


BerichtOnderwerp: Re: The whole word is quilty the only sin is too get caught.   do okt 27, 2016 6:11 pm


When you light a candle, you also cast a shadow.
De pups vroegen veel aandacht. Niet alleen moesten ze gevoed worden, maar regelmatig moesten ook kleine ruzietjes gesust worden voordat ze uit de hand liepen. Vooral Cordelia en Skylar wisten er vaak een puinhoop van te maken en betrokken hierbij ook de andere twee. Het was dan ook niet voor niets dat Kai ze zo nu en dan even verliet op een luchtje te scheppen. Neveah had ze nu achtergelaten bij het kroost. De arme wolvin, maar misschien was dit een goede les voor later als ze zelf een nestje zou krijgen. Ondertussen volgde ze het spoor van Craig die niet lang geleden was weggelopen. Het spoor leidde haar naar Ashen Oak Cemetry. Toen ze haar partner en geliefde zag glimlachte ze even. ”En hoe bevalt het papa zijn?” vroeg ze met een mierzoet stemmetje. Craig had het zwaar, maar ergens wist ze ook wel zeker dat hij er van kon genieten.
thank you Sarah of Kickstart!

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

avatar


BerichtOnderwerp: Re: The whole word is quilty the only sin is too get caught.   vr okt 28, 2016 11:16 am

Craig was alweer op zijn weg terug naar Kai toe. Maar haar geur drong alweer zijn reukzintuigen binnen en niet veel later kwam daar een zwarte schim aangewandeld met de fel rode ogen die hij kon onderscheiden uit duizenden anderen mede wolven. Een kleine grijns sierde rond zijn snoet. Ook zag hij een glimlach rond Kai haar snoet het moment dat haar ogen die van hem vonden. ”En hoe bevalt het papa zijn?” Zei Kai met een mierzoet stemmetje. Hij zuchtte even, meer voor de gein. Kai had dit natuurlijk al eerder gedaan met Neveah, Aissar en Tank. Maar dit zal voor haar vast net zou zwaar zijn als voor hem. Kai had nog eens een roedel te onderhouden, Craig kon nu wel naast haar shinen als Alpha maar dit zal altijd nog meer haar roedel blijven dan die van Craig. Kai zal nog wel de meest belangrijke beslissingen moeten nemen. Ook al had hij nu ook al wat meer zeggenschap, hij zal altijd nog wel de mening van Kai vragen voor dat hij een beslissing zal nemen. Tenzij hij honderd procent zeker wist dat het goed zal doen voor de roedel. Hij liep naar Kai toe en gaf haar een klein likje over haar snoet als begroeting. "Ik was eigenlijk op mijn weg alweer terug naar jullie." Al snel schoten de pups weer in zijn gedachten. Kai en Craig waren hier en de pups in de grot zonder een oplettend oog? "Waar zijn de pups? In de grot?" Een bezorgde stem galmde door Ashen Oak Cementery. Maar zonder er nog tien keer over na te denken wist hij vast en zeker dat Kai wel iemand had geregeld om op ze te passen. Hij werd alweer een stuk kalmer zonder dat Kai ook nog maar wat gezegd had.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kai
Administrator

avatar


BerichtOnderwerp: Re: The whole word is quilty the only sin is too get caught.   ma okt 31, 2016 11:05 am


When you light a candle, you also cast a shadow.
Pups opvoeden was zeker niet niets en vergde veel tijd en energie, maar het was de moeite meer dan waard. Vooral als ze nu keek naar Neveah en Aissar. Beiden waren goed terecht gekomen en voegden iets toe aan de roedel. Ze was er zeker van dat het ook goed zou komen met haar vier jongsten. ”Waar zijn de pups?” vroeg een bezorgde Craig plotseling. Kai greens even, want vaak kwam het niet voor dat Craig ergens bezorgd om was. ”Maak je geen zorgen. Neveah houdt een oogje in het zeil.” Ergens vond ze dat ook wel nodig. Je wist nooit wat anderen van plan waren met je pups. Wie weet kwamen anderen nog op ideeën. Gelukkig hadden ze een groot en beschermd gebied. Voordat vreemdelingen bij het kamp terecht zouden komen zouden ze eerst wel een paar Shadows tegen het lijf lopen. ”Binnenkort word het tijd om met ze aan de slag te gaan,” liet ze haar partner en mede-alfa weten. Het waren niet echte Shadow pups en daar hoorde een harde, maar goede training bij. Buiten het jagen om moesten ze ook leren zichzelf en de roedel te verdedigen en hoe ze anderen wolven in een gevecht konden verslaan. Ze waren nu nog jong, maar jong geleerd is oud gedaan.  
thank you Sarah of Kickstart!

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

avatar


BerichtOnderwerp: Re: The whole word is quilty the only sin is too get caught.   di nov 01, 2016 10:30 am

Ook al was Craig al enigszins gerust gesteld maakte de woorden van Kai hem toch een stuk kalmer. De dochter van Kai hield een oogje in het zeil, hij had het wel met haar te doen, het waren niet de liefste. Ze zaten dan nu ook op een bepaalde leeftijd waarin ze allemaal in hun botte koppen denken dat ze heel wat waren, met plezier haalde hij het eruit. Puur omdat hij niet tegen opscheppers kon, ook al was het zijn eigen vlees en bloed. Niet dat hij het ooit had gedaan. Craig wilde wel weer een keertje met Kai wat gaan doen, jagen of poedels zodanig pesten dat het op een gevecht zou uitkomen. Het was voor hem dan ook weer een hele tijd geleden dat hij iemand het gebied had doen verlaten of überhaupt een gevecht gehad. Hij zuchtte even, het maakte hem niet minder breed. Craig onderhield zijn spieren dan altijd nog even goed door lange wandelingen te maken, te sprintte over het strand of met al zijn kracht rotsen beklimmen. Zover hij er op kon komen. Het ging hem dan wel altijd nog even goed af. ”Binnenkort word het tijd om met ze aan de slag te gaan,” liet ze Craig weten. Voor een paar seconden was hij weg gedwaald in zijn gedachten, maar door Kai woorden keek hij haar strak aan. Hij knikte kort. De tijd begon inderdaad aan te komen om hun kroost op te voeden tot sterke Shadow pup's, al waren ze nog iets wat jong. "Ben ik mee eens. Ik neem Sky en Xena wel onder mijn hoede om te trainen. Dan doe jij Cordelia en Loki, als je het daar mee eens bent dan en geen anderen plannen had." Kondigde hij aan.


_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kai
Administrator

avatar


BerichtOnderwerp: Re: The whole word is quilty the only sin is too get caught.   di nov 01, 2016 1:09 pm


When you light a candle, you also cast a shadow.
Craig stemde in met haar voorstel om binnenkort te beginnen met de trainingen van de pups. Hij stelde ook nog voor om Skylar en Xena zelf te trainen en dat Cordelia en Loki dan onder haar hoede kwamen, maar over dat plan had ze zo haar twijfels. Misschien was het beter om de tijd onderling te verdelen, want anders zouden Loki en Cordelia veel meer naar haar toetrekken en de andere twee naar Craig. ”We kunnen ook gewoon ze alle vier tegelijk trainen. Dan leren ze ook van elkaar.” Het leek haar verstandiger om het op deze manier aan te pakken. Bovendien bespaarde het ook nog eens tijd. ”Trouwens, kun jij je Jormungand nog herinneren? Hij wil bij de roedel.” Nu Craig mede-alfa was voelde ze zich ook meer verplicht om alles met hem te bespreken. Bovendien kon hij haar advies geven waar nodig. ”Hij was een tijdje onder onze hoede, maar is daarna plots verdwenen. Ik heb hem de opdracht gegeven om eerst een lid van Okami te verwonden of te doden.” De jonge wolf had gedacht met een stuk vlees de roedel in te komen, maar zo makkelijk ging dat niet. De Shadows waren weliswaar klein qua getallen, maar dat betekende niet dat iedereen er zomaar bij kon komen.
thank you Sarah of Kickstart!

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

avatar


BerichtOnderwerp: Re: The whole word is quilty the only sin is too get caught.   do nov 03, 2016 3:18 pm

Kai had toch zo haar twijfels over zijn plan. ”We kunnen ook gewoon ze alle vier tegelijk trainen. Dan leren ze ook van elkaar.” Daar had ze dan ook wel weer gelijk in, op het moment dat deze vier te veel van elkaar verwijderd waren zullen ze niet aan elkaar wennen. Al had hij wel zo zijn twijfels over Skylar en Cordelia. Als die twee samen zouden gaan trainen zullen ze alles uit de kast halen om elkaar te dwarsbomen. Daar was hij wel bijna zeker van. Verder kende hij Loki en Xena's persoonlijkheid nog niet zo goed. Ze waren vrij rustig, dat wel. Al wilde hij wel dat Loki een goede training zal krijgen. De roedel had maar weinig sterke reuen. Niet genoeg daarentegen, Craig was tevens ook niet tevreden met het aantal roedelleden. ”Trouwens, kun jij je Jormungand nog herinneren? Hij wil bij de roedel.” Hij knikte. Hij was Jor al tegengekomen, Craig wilde hem dan ook aanbieden hem te trainen. ”Hij was een tijdje onder onze hoede, maar is daarna plots verdwenen. Ik heb hem de opdracht gegeven om eerst een lid van Okami te verwonden of te doden.” Tja, it was the price you have to pay. Als Jor echt zo graag bij de roedel wilde zal hij nu alles op alles moeten zetten om naar Kai's opdracht te volbrengen. Hij was nog jong en flexibel. Craig kon er nog alles mee en tijd had hij althans steeds meer. "I know, ik was hem laatst tegengekomen. Ik wilde hem dan ook aanbieden hem te trainen. Hij is nog vrij jong, ik weet niet wat Djinn met hem heeft gedaan in de jaren dat ze Jor had. Maar hij is voor mij erg makkelijk om te trainen en zelf vind ik dan ook dat we wat meer roedelleden mogen hebben. Ook zal ik proberen niet te veel tijd te steken in trainingen met hem door de pups. Wel ben ik het met je opdracht eens, dat zal wel bewijzen dat hij in ieder geval de moed heeft dat te doen. Tevens denk ik wel dat op het moment dat Jor een roedellid van Okami vermoord, wij een oorlog te verwachten hebben." Zei hij iets wat bezorgd. Hij wilde geen oorlog met de anderen kant nu hun pups nog zo jong waren, als Ama één van hun zal bijten zouden ze dat niet overleven. Geen één beet van Okami.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kai
Administrator

avatar


BerichtOnderwerp: Re: The whole word is quilty the only sin is too get caught.   do nov 03, 2016 3:52 pm


When you light a candle, you also cast a shadow.
Craig leek te weten over wie ze sprak. Djinn had destijds de pup onder haar hoede genomen en het de pup getraind, maar eigenlijk wist ze niet in tot hoeverre dat gelukt was. Craig liet weten dat hij hem nu had aangeboden om te trainen. Prima, maar dat zou wel betekenen dat hij hoe dan ook onderdeel van de roedel zou worden. En dit afgezien van het van wat hij zou doen met zijn opdracht. ”Tevens denk ik wel dat op het moment dat Jor een roedellid van Okami vermoord, wij een oorlog te verwachten hebben,” voegde de reu nog bij zijn verhaal. Kai knikte even, want daar had hij op zich een punt. Alhoewel ze niet verwachtte dat Amatariseu de ballen had om een aanval te starten. ”Neem hem maar onder je hoede en wie weet is hij wel meer waard dan wij denken,” liet ze haar partner weten.
thank you Sarah of Kickstart!

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

avatar


BerichtOnderwerp: Re: The whole word is quilty the only sin is too get caught.   vr nov 04, 2016 11:02 am

Kai leek te begrijpen waar hij het over had. Een oorlog in een tijd als deze kwam nou niet geheel goed uit, niet dat Craig en Kai niet voorbereid waren maar op het moment dat één van de pups gepakt zou worden dan... breekt toch echt de hel los. Hij zuchtte even. Hij was dan wan wel weer een tikkeltje enthousiast om zijn puppies te mogen trainen. Craig heeft zelf al wel iets van een paar trainingen gegeven, maar dan waren aan vrienden of roedelleden. Hij had nog nooit zijn eigen vlees en bloed getraind iets wat hij wel erg graag wilde doen. Jor was nu ook aan de beurt, hij zal hem helpen de test te volbrengen puur omdat Craig wel in hem gelooft. Jor heeft het wel in zich om een Okami lid te verwonden, te vermoorden vind Craig zelf een beetje onmogelijk. Maar wie weet, misschien zal die kleine opdonder van Djinn wel een hele hoop in zijn mars hebben dan vele van ons dachten. En met de trainingen van Craig moest dat wel goed komen, besides Jor in een gebied als dit in zijn eentje laten wandelen was nou niet helemaal zijn stijl. ”Neem hem maar onder je hoede en wie weet is hij wel meer waard dan wij denken,” Kai gaf hem dus uiteindelijk wel toestemming. Ze hadden nu meer beslissingen die ze samen moesten nemen. "En verder nog iets om te bespreken betreft de roedel of anderen zaken?" Zei hij met een klein glimlachje rond zijn snoet. Ze moesten dan vaak een beetje serieus naar elkaar doen met de roedel betreft, maar toch hadden ze samen een nestje en had Craig nog altijd gevoelens voor Kai.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kai
Administrator

avatar


BerichtOnderwerp: Re: The whole word is quilty the only sin is too get caught.   ma nov 07, 2016 2:01 pm


When you light a candle, you also cast a shadow.
”En verder nog iets om te bespreken betreft doe roedel of andere zaken?” vroeg Craig. Over die vraag moest ze even nadenken. Op zich waren er niet zoveel dingen te bespreken. Alles liep zoals het moest gaan op dit moment. Wie weet was het misschien wel verstandig om alvast te kijken naar de toekomst. Kai zou niet voor eeuwig aan het hoofd van de roedel staan. Craig en zij begonnen langzamerhand al op leeftijd te raken. ”Wie zie jij als goede opvolger als alfa?” Zayn, Aissar en Neveah waren de eerste wolven die kandidaat waren voor deze rol. Zayn was misschien wel niet haar zoon, maar speelde een grote rol binnen de roedel. Bovendien was hij een van de weinigen een echte 100% Shadow. En dan had je nog Neveah en Aissar. Beide kinderen van haar. Aissar had alleen zijn kansen flink weten te verkleinen door zijn acties.  
thank you Sarah of Kickstart!

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: The whole word is quilty the only sin is too get caught.   

Terug naar boven Ga naar beneden
Pagina 1 van 1
 Soortgelijke onderwerpen
-
» Vampire,Wherewolf etc.
» It's only a crime if you get caught

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Serigala :: Low lands :: Ashen Oak Cemetery-
Ga naar: