WELKOM
Serigala is een Nederlandstalige wolven RPG. Maak je eigen karakter aan, bepaal zijn uiterlijk en verken het eindeloze gebied van Serigala. Ontwikkel jezelf met behulp van de punten die je kunt verzamelen en ontwikkel op die manier je karakter verder. Ontmoet nieuwe spelers in de Off-Game zone en maak nieuwe vrienden! Alles ligt in jouw handen.
WOLF OF THE MONTH
TEAM
ACCOUNT SWITCH
SEIZOEN
15ºC - 28ºC
Z O M E R
Het is eindelijk zomer in Serigala. De kudde's trekken weer aan, overal groeit gras en bloemen en het land ziet er weer prachtig uit. Tot nu toe heeft de warmte voor weinig problemen gezorgd en brengt het alleen maar lekkere dagen, maar misschien komt daar binnenkort wel verandering in?
CREDITS
Serigala staat onder leiding van het team en wordt ondersteund met Actieforum. De banner is gemaakt door Kadar. Alle code's (uitzonderingen daargelaten) behoren toe tot Kadar en mogen niet zonder toestemming gekopieerd worden. Alle teksten, afbeeldingen en karakters behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars.

Serigala is geregistreerd bij: RpgSites.nl

Deel
Vorige onderwerpGo downVolgende onderwerp
avatar
Berichten : 144
Pawprints (₱) : 80
Roedel : Heh, yeah sure
Leeftijd : Almost 2 winters
Partner : I can't set my hopes too high, because every hello ends with a goodbye
Profiel bekijken

I will burn your kingdom down, if you try to conquer me and mine

op vr okt 21, 2016 12:11 am
Gedverdemme, wat een rot plaats was dit. Sin keek duidelijk niet geamuseerd uit over de velden vol met fel gekleurde bloemen die een geur zo zoet los lieten dat het haast bedwelmend was. Jammer genoeg was dit gebied 'haar achtertuin'. Nu de zomer langzaam aan zijn einde begon te komen was de jonge wolvin weggetrokken van het meer, waar ze tijdelijk had gebivakkeert ter verkoeling van het hete weer.
Aan de voet van de bergen die de vallei begrensden had ze een verlaten grot gevonden die uitkeek op deze velden en hun vreselijke bloemen. Het was niet bepaald perfect, maar ze had beschutting tegen mogelijke regen, had beschikking tot water bij het meer en kon hier genoeg domme konijnen vinden om in leven te blijven. Dat ze iedere ochtend door deze velden moest banjeren was dan weer jammer en als ze een beter plek kon vinden zou de grijze wolvin hier zo weer weg gaan, maar tot nu zou ze het er maar mee moeten doen. En dat deed ze graag.
De wolvin hief haar kop op toen ze iets vaag bekends rook. Er kwamen hier wel vaker wolven, maar meestal vermeed ze hen. Deze, echter, herkende ze ergens van, maar van wat wist ze niet precies. Gedreven door nieuwsgierigheid volgde ze zijn geurspoor, totdat ze een bruinige vacht kon onderscheiden tussen de lelijke bloemen. Een geamuseerd glimlachje sierde haar lippen toen ze hem herkende. "Ik zie dat je je donkere holletje zat was?" Ze stapte wat op hem af, maar zorgde ervoor dat er alsnog een redelijke afstand tussen hen in was, een beleefde afstand, als je het zo wilde noemen. Immers had ze zo het idee dat hij haar misschien niet bepaald aardig vond. "Wat brengt een duistere Shadow hier?"Haar stem was als koel en glad als altijd, maar de sarcasme droop van haar woorden. Ze keek naar de reu die haar niet lang geleden uit zijn territorium had gejaagd. Nu was hij hier, in 'haar' achtertuin. Natuurlijk had ze geen enkel recht hem hier weg te jagen, gezien ze het gebied helemaal niet had of überhaupt kon claimen, maar toch vond ze het ergens wel ironisch.


-Zayn!

_________________
Death inspires me

Like a dog inspires a rabbit
avatar
Berichten : 231
Pawprints (₱) : 200
Roedel : Shads
Leeftijd : 4
Partner : You don't knooow youuur beaautifuuuul
Profiel bekijken

Re: I will burn your kingdom down, if you try to conquer me and mine

op vr okt 21, 2016 11:04 am
In een iets te traag tempo sjokte de robuuste reu over de velden heen. Zo nu en dan huppelde er een konijntje niets vermoedend langs, maar ze waren allemaal te klein voor hem. De reu had zo zijn eisen en zijn vangst moest toch minstens genoeg vlees geven om er weer een tijdje tegenaan te kunnen. Zijn basale lichaam moest gevoed worden en dat ging niet met een paar kleine hapjes. Net toen hij dacht zijn geschikte slachtoffer van vandaag gevonden te hebben werd hij uit zijn concentratie verstoord. Toen hij omkeek zag hij daar een wolvin staan die  hij nog niets zo lang geleden ook tegen het lijf was gelopen. ”Ik zie dat je je donkere holletje zat was? Wat breng een duistere Shadow hier?” luidden haar woorden. Hij moest even grinniken bij de woorden ‘duistere Shadow’. Naar zijn weten waren ze helemaal niet zo duister, maar oké. ”Ben op zoek naar iets om mijn maag te vullen en dat lukt hier beter dan in ons ‘donkere holletje’.” Er waren heus wel prooidieren te vinden in Dalrey, maar dan moest je er daadwerkelijk moeite voor doen om er eentje te vinden. Hier struikelde je over de konijnen.

_________________
Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum