WELKOM
Serigala is een Nederlandstalige wolven RPG. Maak je eigen karakter aan, bepaal zijn uiterlijk en verken het eindeloze gebied van Serigala. Ontwikkel jezelf met behulp van de punten die je kunt verzamelen en ontwikkel op die manier je karakter verder. Ontmoet nieuwe spelers in de Off-Game zone en maak nieuwe vrienden! Alles ligt in jouw handen.
WOLF OF THE MONTH
TEAM
ACCOUNT SWITCH
SEIZOEN
15ºC - 28ºC
Z O M E R
Het is eindelijk zomer in Serigala. De kudde's trekken weer aan, overal groeit gras en bloemen en het land ziet er weer prachtig uit. Tot nu toe heeft de warmte voor weinig problemen gezorgd en brengt het alleen maar lekkere dagen, maar misschien komt daar binnenkort wel verandering in?
CREDITS
Serigala staat onder leiding van het team en wordt ondersteund met Actieforum. De banner is gemaakt door Kadar. Alle code's (uitzonderingen daargelaten) behoren toe tot Kadar en mogen niet zonder toestemming gekopieerd worden. Alle teksten, afbeeldingen en karakters behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars.

Serigala is geregistreerd bij: RpgSites.nl

Deel
Vorige onderwerpGo downVolgende onderwerp
avatar
Berichten : 500
Pawprints (₱) : 297
Roedel : Okami ll Commander Terra squad
Leeftijd : 3
Partner : True love is like ghosts, which everyone talks about and few have seen.
Profiel bekijken

Little star ll Bageera

op zo okt 16, 2016 6:45 pm
Met een droge keel maakte de zwarte teef haar weg naar het Nimweth lake. Aka de beste plek om je dorst te stillen, was haar mening. Toen de teef bij de grote meer aankwam zuchte ze diep, het was druk zo te zien. Alle soorten dieren verzamelde zich bij het meer, rendieren en vele andere dieren. Geweldig hier had ze dus geen zin in, Victoria snoof wat geïrriteerd en besloot te wachten tot de drukte voorbij was. De wolvin klom een boom en ging op de laagste tak liggen. Haar grijze ogen keken toe hoe langzaam maar zeker de dieren hun eigen weg gingen en het meer verlaatte. Niet zo gek ook aangezien het bijna donker werd, net toen de teef uit de boom wilde springen vielen haar kleurloze ogen op een gedaante. Victoria versmalde haar ogen, zag ze het nou goed...? een pup? Snel klom de teef de boom uit en maakte haar weg naar de pup. 'Zeg kleintje wat denk je wel niet dat je aan het doen bent?'

Bageera

_________________

avatar
Berichten : 36
Pawprints (₱) : 30
Roedel : Nog geen
Leeftijd : 1 month
Partner : -
Profiel bekijken

Re: Little star ll Bageera

op ma okt 17, 2016 5:40 pm
Bageera was bij Nimweth Lake, maar drinken kwam er niet van. Want alle soorten dieren verzamelde zich om het zelfde als hij te doen. Drinken! Zijn kleine pootjes moesten elke keer springen, om niet vertrapt te worden door de grote wilde dieren. De kleine pup struikelde toen hij weg sprong, en met een plof belandde hij met zijn snoet in het zand. Meteen zijn kopje schuddend om het zand weg te halen, met zijn kleine zwarte pootje veegde hij nog de laatste restjes weg. Langzaam maar zeker liepen alle dieren hun eigen kant op, en werd het rustig bij het meer. Meteen stond de zwarte wolf op en wilde naar het water lopen 'Zeg kleintje wat denk je wel niet dat je aan het doen bent?' Schrikkend draaide de pup zich om en keek in de ogen van een soortgenoot. Meteen liep hij een stukje achteruit, en keek de wolf bang aan. Oke, dit had hij niet verwacht. 'S-s-sorry' stamelde Bageera nog steeds geschrokken. De teef was veel ouder dan hij. Bageera ging zitten, en keek de wolf met grote ogen aan.

_________________
Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum