WELKOM
Serigala is een Nederlandstalige wolven RPG. Maak je eigen karakter aan, bepaal zijn uiterlijk en verken het eindeloze gebied van Serigala. Ontwikkel jezelf met behulp van de punten die je kunt verzamelen en ontwikkel op die manier je karakter verder. Ontmoet nieuwe spelers in de Off-Game zone en maak nieuwe vrienden! Alles ligt in jouw handen.
WOLF OF THE MONTH
TEAM
ACCOUNT SWITCH
SEIZOEN
15ºC - 28ºC
Z O M E R
Het is eindelijk zomer in Serigala. De kudde's trekken weer aan, overal groeit gras en bloemen en het land ziet er weer prachtig uit. Tot nu toe heeft de warmte voor weinig problemen gezorgd en brengt het alleen maar lekkere dagen, maar misschien komt daar binnenkort wel verandering in?
CREDITS
Serigala staat onder leiding van het team en wordt ondersteund met Actieforum. De banner is gemaakt door Kadar. Alle code's (uitzonderingen daargelaten) behoren toe tot Kadar en mogen niet zonder toestemming gekopieerd worden. Alle teksten, afbeeldingen en karakters behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars.

Serigala is geregistreerd bij: RpgSites.nl

Deel
Vorige onderwerpGo downVolgende onderwerp
avatar
Berichten : 500
Pawprints (₱) : 297
Roedel : Okami ll Commander Terra squad
Leeftijd : 3
Partner : True love is like ghosts, which everyone talks about and few have seen.
Profiel bekijken

I cant think of any names ll Kazz

op zo okt 16, 2016 5:25 pm
Het was een warme en zonnige dag, maar voor hoelang nog? Het zou niet lang meer duren voordat winter voor de deur stond en het mooie gebied van serigala helemaal wit werd. Winter; Victoria haatte het seizoen. Het was bar koud altijd te kort aan eten en dankzij het witte sneeuw viel zij altijd met haar zwarte vacht erg op. Meer dan ze altijd wilde. De zwarte teef zuchtte natuurlijk waren haar overleving's kansen vergroot nu ze in een groep zat maar toch, winters in serigala konden zwaar zijn. Victoria schudde even met haar kop, verdomme Vic je moet er ook niet te veel over nadenken! De wolvin knikte, ze was hier immers om te jagen. Al had ze er niet echt zin in, ze was toch niet lui geworden? Ach nee hopelijk vast niet. Opeens vulde een geur haar neus gaten, een wolven geur if you please. De teef stopte met lopen en scande het gebied opzoek naar de oorzaak van de geur. Al snel verscheen er een wolf in haar gezichtsveld, Victoria bleef rustig staan. Wachtend op zijn eerste move.

{Kazz}

_________________

Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum