WELKOM
Serigala is een Nederlandstalige wolven RPG. Maak je eigen karakter aan, bepaal zijn uiterlijk en verken het eindeloze gebied van Serigala. Ontwikkel jezelf met behulp van de punten die je kunt verzamelen en ontwikkel op die manier je karakter verder. Ontmoet nieuwe spelers in de Off-Game zone en maak nieuwe vrienden! Alles ligt in jouw handen.
WOLF OF THE MONTH
TEAM
ACCOUNT SWITCH
SEIZOEN
15ºC - 28ºC
Z O M E R
Het is eindelijk zomer in Serigala. De kudde's trekken weer aan, overal groeit gras en bloemen en het land ziet er weer prachtig uit. Tot nu toe heeft de warmte voor weinig problemen gezorgd en brengt het alleen maar lekkere dagen, maar misschien komt daar binnenkort wel verandering in?
CREDITS
Serigala staat onder leiding van het team en wordt ondersteund met Actieforum. De banner is gemaakt door Kadar. Alle code's (uitzonderingen daargelaten) behoren toe tot Kadar en mogen niet zonder toestemming gekopieerd worden. Alle teksten, afbeeldingen en karakters behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars.

Serigala is geregistreerd bij: RpgSites.nl

Deel
Vorige onderwerpGo downVolgende onderwerp
avatar
Berichten : 404
Pawprints (₱) : 150
Roedel : {The shadows}
Leeftijd : 10 months
Partner : Me Myself and I
Profiel bekijken

New host ll Xena

op di okt 11, 2016 2:39 pm

Cordelia ❥De prachtige jonge wolvin lag nog in haar nest, samen met de rest van haar siblings. Maar Cordelia kon niet veder slapen, ze draaide en draaide maar om haar heen. Tot ze het uitendelijk op gaf en haar ogen opende, haar zacht blauwe ogen waren nog niet zolang open. En het wilde nog wel eens voorkomen dat alles nog wat wazig was, maar ze begon elke dag steeds beter te zien. Eigenlijk werd alles aan haar elke dag beter, haar ruikvermogen haar zicht en ze kon de meeste geuren al van elkaar onderscheiden. Maar wat wilde je van een pup die nog maar 1 maand oud was? De prachtige pup ging recht opzitten en keek de grot door, het was al licht buiten en als ze goed luisterde hoorde ze wat vogels fluite. De teef gleed toen met haar zacht blauwe ogen over haar familie heen, iedereen lag nog te slapen. Opeens stopte haar ogen bij een ander zusje. Xena. Cor realiseerde dat ze eigenlijk helemaal nog geen contact met der gehad heeft. Voorzichtig boog de teef zich over haar zusje heen en gaf haar toen een harde por. 'Hey Xena' siste ze zachtjes, hopend dat haar moeder of andere sibs niet wakker werden. 'Word eens wakker luilak' siste ze toen ze haar weer een harde por gaf. Zo die moest nu wel wakker worden.

_________________
x:

Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum