WELKOM
Serigala is een Nederlandstalige wolven RPG. Maak je eigen karakter aan, bepaal zijn uiterlijk en verken het eindeloze gebied van Serigala. Ontwikkel jezelf met behulp van de punten die je kunt verzamelen en ontwikkel op die manier je karakter verder. Ontmoet nieuwe spelers in de Off-Game zone en maak nieuwe vrienden! Alles ligt in jouw handen.
WOLF OF THE MONTH
TEAM
ACCOUNT SWITCH
SEIZOEN
15ºC - 28ºC
Z O M E R
Het is eindelijk zomer in Serigala. De kudde's trekken weer aan, overal groeit gras en bloemen en het land ziet er weer prachtig uit. Tot nu toe heeft de warmte voor weinig problemen gezorgd en brengt het alleen maar lekkere dagen, maar misschien komt daar binnenkort wel verandering in?
CREDITS
Serigala staat onder leiding van het team en wordt ondersteund met Actieforum. De banner is gemaakt door Kadar. Alle code's (uitzonderingen daargelaten) behoren toe tot Kadar en mogen niet zonder toestemming gekopieerd worden. Alle teksten, afbeeldingen en karakters behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars.

Serigala is geregistreerd bij: RpgSites.nl

Deel
Vorige onderwerpGo downVolgende onderwerp
avatar
Berichten : 404
Pawprints (₱) : 150
Roedel : {The shadows}
Leeftijd : 10 months
Partner : Me Myself and I
Profiel bekijken

Cordelia❥

op za okt 08, 2016 8:55 am


Cordelia ❥
''Dont say i did'nt warn you~''
General ❥
Name: Cordelia
Age: 2 weeks
Uitspraak naam: Cordielia
Gender: Female
Mother: Kai
Father: Craig
Siblings:Skylar,Xena,Loki
Pack: Schadows
Rank: Pup
Half siblings: Assiar, Nevaeh,Tank

Persoonlijkheid❥
Hoe kan ik Cordelia nou het beste omschrijven? nou om te beginnen is deze wolvin verschrikkelijk egoistisch bij deze wolvin is het alleen maar ik,ik.ik, ze zal alleen voor haar zelf denken. De rest? die maakt haar geen reet uit zolang ze haar niet lastig vallen vindt ze het prima, ze zal alleen maar andere helpen als ze er zelf beter van word. Medelijnen kun je van deze wolf niet verwachten, nee Cordelia is alleen maar met haar zelf bezig, ze vindt zichzelf helemaal geweldig en daarom is ze ook erg ijdel. Haar uiterlijk is alles voor haar zij niemand is zo mooi of geweldig als zij. De wereld is voor haar gemaakt en de gene die niet in haar plaatje past mogen van haar niet bestaan, ze zal eerst proberen gelijk van je af te komen of gewoon doen of je niet bestaat. Hoedan ook heeft Cordelia haar zelf wel altijd in de hand ze is overal wel een rustige ze heeft verrasent veel geduld . Dat ze een rustige wolvin is iets wat al erg snel duidelijk word in haar pup jaren, spelen? waarom zou ze dat doen? dan word haar mooie vacht vies, maar dat betekend niet dat ze er niet bij wil horen, ze houdt niet van geheimen en ze wil altijd alles weten ook al gaat het haar helemaal niks aan, informatie is belangrijk voor haar. Zodat ze een ander eventueel kan blackmailen Ondanks al haar ondoordachte acties is Cordelia niet dom. Naarmate ze ouder word zal ze dit zelf ook doorkrijgen. Ze zal wat tactischer na gaan denken, en leren dat ze in sommige situaties beter haar mond kan houden.

Uiterlijk❥
Vacht kleur: Zwart, al zal ze in het begin wat bruin in haar vacht hebben maar dat verkleurt naarmate als ze ouder wordt.
Bouw: Cordelia heeft een slanke en dunne bouw,ze is niet te lang en heeft mooie lange slanke poten waardoor ze snel en lang kan rennen, ze is behendig maar weet ook hoe ze haar kracht tegen iemand moet gebruiken om hem bijvoorbeeld op te grond te krijgen, ondanks haar dunne bouw beschikt deze teef over best veel spieren, en is zeker sterker dan ze op het eerste oog lijkt.
Oogkleur: Zacht blauw
Vacht lengte: Kort

Hoogste 6
Hunting:❥❥❥❥
Fighting:❥❥❥
Swimming:❥❥
Speed:❥❥❥❥
Strength:❥❥❥
Climbing:❥❥


[/quote]

_________________
x:

avatar
Berichten : 404
Pawprints (₱) : 150
Roedel : {The shadows}
Leeftijd : 10 months
Partner : Me Myself and I
Profiel bekijken

Re: Cordelia❥

op za okt 08, 2016 9:12 am

Cordelia ❥


What do i think of other wolfs?
-----------------
Kai{Mother/Like}
I dont really know you well... but i need you, for now.

Craig{Father/Like}
Im dependent on you to dad

{Wipp}

Topics:
http://serigala.actieforum.com/t354-newborns-in-town-geboortetopic
{Geboorten topic}

http://serigala.actieforum.com/t361-everything-you-can-do-i-can-do-better
{With Skylar}

_________________
x:

Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum