WELKOM
Serigala is een Nederlandstalige wolven RPG. Maak je eigen karakter aan, bepaal zijn uiterlijk en verken het eindeloze gebied van Serigala. Ontwikkel jezelf met behulp van de punten die je kunt verzamelen en ontwikkel op die manier je karakter verder. Ontmoet nieuwe spelers in de Off-Game zone en maak nieuwe vrienden! Alles ligt in jouw handen.
WOLF OF THE MONTH
TEAM
ACCOUNT SWITCH
SEIZOEN
15ºC - 28ºC
Z O M E R
Het is eindelijk zomer in Serigala. De kudde's trekken weer aan, overal groeit gras en bloemen en het land ziet er weer prachtig uit. Tot nu toe heeft de warmte voor weinig problemen gezorgd en brengt het alleen maar lekkere dagen, maar misschien komt daar binnenkort wel verandering in?
CREDITS
Serigala staat onder leiding van het team en wordt ondersteund met Actieforum. De banner is gemaakt door Kadar. Alle code's (uitzonderingen daargelaten) behoren toe tot Kadar en mogen niet zonder toestemming gekopieerd worden. Alle teksten, afbeeldingen en karakters behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars.

Serigala is geregistreerd bij: RpgSites.nl

Deel
Vorige onderwerpGo downVolgende onderwerp
avatar
Berichten : 22
Pawprints (₱) : 21
Roedel : I'm on my own!
Leeftijd : 5 years
Partner : H-hey!
Profiel bekijken

Rabbit chaser

op zo okt 02, 2016 8:41 pm
De reu knipperde enkele keren met zijn bruin-rode ogen terwijl hij neer keek op de vele konijnen die vrolijk rond hupsten. Kennelijk was hij op een konijnen burcht gestort, want overal zaten er holen in de grond waar grijze neusjes uit staken; een perfecte maaltijd. "Wat een geluk." Mompelde hij meer tegen zichzelf dan iemand anders waarna hij zich op zijn beste sluiphouding naar de burcht begon te bewegen, wat er helaas niet super charmant uit zag. Gelukkig hadden de konijnen daar niets van door, want de reu was slim genoeg om uit de wind te blijven. Toen hij zich liet zien was het eigenlijk al veels te laat voor de huppelbeesten, want de enorme wolf stortte zich boven op hem. Helaas was snelheid niet zijn beste punt, waardoor hij zijn kop diep in het hol moest steken om nog net een konijn bij zijn poot te pakken. Met veel gesjor en gedraai wist hij zijn kop weer vrij te krijgen en beet hij snel de hals van het konijn door. Tevreden glimlachte hij, totdat hij vaag de geur van een wolf herkende Het had iets herkenbaars, maar Cerberus kon het niet bepaald plaatsen door de aarde die nog in zijn neus zat. "Goedenmiddag."Sprak hij warm.

-Aiyana

_________________
Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Soortgelijke onderwerpen
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum