WELKOM
Serigala is een Nederlandstalige wolven RPG. Maak je eigen karakter aan, bepaal zijn uiterlijk en verken het eindeloze gebied van Serigala. Ontwikkel jezelf met behulp van de punten die je kunt verzamelen en ontwikkel op die manier je karakter verder. Ontmoet nieuwe spelers in de Off-Game zone en maak nieuwe vrienden! Alles ligt in jouw handen.
WOLF OF THE MONTH
TEAM
ACCOUNT SWITCH
SEIZOEN
15ºC - 28ºC
Z O M E R
Het is eindelijk zomer in Serigala. De kudde's trekken weer aan, overal groeit gras en bloemen en het land ziet er weer prachtig uit. Tot nu toe heeft de warmte voor weinig problemen gezorgd en brengt het alleen maar lekkere dagen, maar misschien komt daar binnenkort wel verandering in?
CREDITS
Serigala staat onder leiding van het team en wordt ondersteund met Actieforum. De banner is gemaakt door Kadar. Alle code's (uitzonderingen daargelaten) behoren toe tot Kadar en mogen niet zonder toestemming gekopieerd worden. Alle teksten, afbeeldingen en karakters behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars.

Serigala is geregistreerd bij: RpgSites.nl

Deel
Vorige onderwerpGo downVolgende onderwerp
avatar
Berichten : 61
Pawprints (₱) : 31
Roedel : There's no rule that says i have to live life like everyone else.
Leeftijd : 2,5 years.
Partner : Cold hearted b*tch.
Profiel bekijken

Until dawn.

op vr sep 30, 2016 10:46 am
Aiyana hees zichzelf in de benen en was van af de bergen weer naar beneden gelopen. Het duurde een aantal dagen voordat ze bij een grote open plek kwam met een enorm meer, als dat ze de vallei weer bereikt had liepen de temperaturen alweer op. Haar dikke vacht liet daarentegen nooit haren los, verhaarde ze maar dat scheelde haar een hele hoop. Ze zuchtte even, haar kop hing laag en ze versnelde haar pas naar het meer. Langzaam trok ze haar bek open en liet ze haar tong het water in glijden om te kunnen genieten van het koude water. Nadat ze klaar was met drinken duwde ze haar kop even het water in. "Wat een verkoeling." Zei ze tegen haarzelf terwijl ze vervolgens stap voor stap het water in liep, tot aan haar middel stond ze nu in het water. Meestal ging ze niet uit vrije wil het water in, ze hield haar sneeuwwitte vacht het liefst mooi en schoon. Het water van het meer leek haar daarentegen niet bepaald schoon ook al was dit wel de enige manier om het oude opgedroogde bloed van haar vacht af te krijgen van de vele prooien die ze de afgelopen dagen gevangen had. Ze werd steeds beter in het jagen van dieren, geuren achterna te gaan en voor haar gevoel kon ze steeds sneller rennen. Ze was nog niet zo lang in Serigala, maar naar haar zin had ze het wel. Emaya de vriendelijke sneeuwwitte teef had haar beloofd haar te herenigen met haar broer Arthur die in een roedel zat genaamd Okami. Ze was benieuwd hoe het met hem ging en of die misschien wel al een partner had, misschien zelfs wel pups. Ze liep het water weer uit en schudde haar vacht uit. Ze zag een grote oranje bol zijn weg omhoog hijsen achter het meer, wanneer die hoog aan de hemel stond kon Aiyana tenminste haar vacht drogen.

- Sin&Echo

_________________
|| Aiyana || Craig || Neveah ||

avatar
Berichten : 63
Pawprints (₱) : 18
Roedel : Only the silence will lead me.
Leeftijd : 2 years now
Partner : Whataya want from me?
Profiel bekijken

Re: Until dawn.

op vr sep 30, 2016 11:03 am
Eigenlijk wist hij niet wat hij hier deed, normaliter zou hij hier ook niet komen. Maar iets trok vandaag zijn aandacht naar het meer. Misschien waren het wel de duizende vogels die je rond dit gebied zag. Daarin tegen haatte hij het ook, die vogels. Met hun rare gekwetter. En het feit van zijn grijs/zwartachtige vacht viel hier ook niet mee, hij viel veels te veel op voor zijn doen. Maargoed hij was hier nu dus kon hij er net zo goed even gebruik van maken en wat gaan drinken uit het meer. Hij sprong van de rots af waar hij een tijdje met zijn ogen gesloten had gelegen, luisterend naar zijn omgeving. Kort rekte zij zich even uit, en schudde eens goed met zijn lichaam. Hij liep een meter of tien richting het meer en stapte het meer in, waarna zijn tong uit zijn bek kwam en een paar flinke slokken nam van het ijskoude water. Heerlijk vond hij het, een echte verfrissing. Zijn oog viel toen op een witte schim, niet ver van hem vandaan. Hij besloot deze schim goed in de gaten te houden, waarschijnlijk had het hem ook al gezien, hij viel hier natuurlijk erg op in dit open gebied.


- kort, ik moet er weer ff inkomen hoor -

_________________
avatar
Berichten : 144
Pawprints (₱) : 80
Roedel : Heh, yeah sure
Leeftijd : Almost 2 winters
Partner : I can't set my hopes too high, because every hello ends with a goodbye
Profiel bekijken

Re: Until dawn.

op zo okt 02, 2016 6:04 pm
De laatste paar dagen waren zo heet geweest dat ze eigenlijk alle energie van de wolvin hadden opgeëist. Ze begon steeds beter te worden in het jagen, maar gezien ze het zichzelf moest leren ging alles niet altijd even snel. Daarom had ze besloten voorlopig hier te bivakkeren, aan de rand van het meer. Er was hier genoeg verkoeling en vele oververhitte prooidieren kwamen hier om verkoeling te zoeken. Niet alleen prooidieren, eigenlijk. Vele wolven voelden zich op dagen zoals deze aangetrokken tot het koele meer. Ze snapte niet hoe sommigen de hitte van de zomer aangenaam konden vinden, zijzelf zou liever een eeuwige herfst kunnen hebben. De verkoeling en regen deden haar goed, maar voorlopig zat dat er nog niet in voor de grijze wolvin. Daarom bewoog ze zich nogmaals richting het meer, waar ze meerdere geuren kon onderscheiden. Toen ze dan ook aankwam bleek dat een witte en grijze wolf haar al voor waren. Sin liep tot haar enkel het water in en dronk ervan, waarna ze haar kop ophief en de beide wolven een voor een aankeek. "Wat een gezelligheid."Sprak ze zoetjes en met lichte sarcasme.

_________________
Death inspires me

Like a dog inspires a rabbit
avatar
Berichten : 61
Pawprints (₱) : 31
Roedel : There's no rule that says i have to live life like everyone else.
Leeftijd : 2,5 years.
Partner : Cold hearted b*tch.
Profiel bekijken

Re: Until dawn.

op do okt 06, 2016 9:51 am
Terwijl ze haar vacht liet drogen in de warme zon, legde ze haar kop op haar voorpoten en genoot van de zonnenstralen op haar rug. De verkoeling van het water had haar goed gedaan en op het moment kon ze nu beter tegen de hitte. Ze voelde wel dat het binnenkort alweer herfst begon te worden, net zoals de bomen om het meer heen begonnen de blaadjes van kleur te veranderen naar oranje, roodachtig bruin. Ze begonnen ook langzaam los te laten van de takken, één boom niet veel stappen van haar vandaan had al meer blaadjes verloren als de rest. Ze hees haar kop eventjes omhoog om het meer rond te kijken, als snel zag ze een reu in het water staan. Ze moest wel over hem heen gekeken hebben, dit was een groot open gebied meestal viel je gelijk op. Ze hield haar kop iets wat schuin en toonde een vriendelijke grijns. Dit was alweer haar tweede ontmoeting nu ze nieuw was in Serigala, al leek de reu haar ook op gevallen te zijn maar nietszeggend bleef de reu in het water staan. Al snel kwam daar een tweede mede-wolf aangewandeld, de teef was nog vrij jong dat zag Aiyana al gelijk. Net als de reu liep de teef tot haar enkels het water in. Ze hadden hetzelfde idee gehad als Aiyana om naar het grote open meer te komen voor een beetje verkoeling, althans was het ook nog eens een mooi groot gebied. "Wat een gezelligheid." Sprak de teef met een lichte sarcasme in haar stem. Nee hé, het was er zo één. Aiyana was daarentegen niet van plan er heel veel van aan te trekken. Ze zuchtte. "Hoe meer zielen hoe meer vreugd." Zei Aiyana droogjes.

_________________
|| Aiyana || Craig || Neveah ||

Gesponsorde inhoud

Re: Until dawn.

Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum