WELKOM
Serigala is een Nederlandstalige wolven RPG. Maak je eigen karakter aan, bepaal zijn uiterlijk en verken het eindeloze gebied van Serigala. Ontwikkel jezelf met behulp van de punten die je kunt verzamelen en ontwikkel op die manier je karakter verder. Ontmoet nieuwe spelers in de Off-Game zone en maak nieuwe vrienden! Alles ligt in jouw handen.
WOLF OF THE MONTH
TEAM
ACCOUNT SWITCH
SEIZOEN
15ºC - 28ºC
Z O M E R
Het is eindelijk zomer in Serigala. De kudde's trekken weer aan, overal groeit gras en bloemen en het land ziet er weer prachtig uit. Tot nu toe heeft de warmte voor weinig problemen gezorgd en brengt het alleen maar lekkere dagen, maar misschien komt daar binnenkort wel verandering in?
CREDITS
Serigala staat onder leiding van het team en wordt ondersteund met Actieforum. De banner is gemaakt door Kadar. Alle code's (uitzonderingen daargelaten) behoren toe tot Kadar en mogen niet zonder toestemming gekopieerd worden. Alle teksten, afbeeldingen en karakters behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars.

Serigala is geregistreerd bij: RpgSites.nl

Deel
Vorige onderwerpGo downVolgende onderwerp
avatar
Berichten : 299
Pawprints (₱) : 94
Roedel : Shadows concierge
Leeftijd : 3,5
Partner : Kiss me properly and pull me apart
Profiel bekijken

Get Low

op wo feb 03, 2016 9:02 pm
Inmiddels was Nemy een stuk zuidelijker beland. Nog steeds had ze weinig wolven ontmoet onderweg. Zo langzamerhand kon ze zich er zeker van stellen dat er op dit moment geen roedel heerste in Serigala. Wat een goed teken was, minder moeite voor de Shadows om een gebied te claimen.
Na een tijdje arriveerde ze in een donkerder gebied. Een beetje zoals het Shadowbos maar met een andere sfeer. Het was leeg hier. Geen wolf te zien. Zelfs de geuren hier waren oud. Bij een omgevallen boom bleef ze staan. het begon te schemeren en ze was behoorlijk moe, misschien moest ze zo maar eens terug gaan naar haar roedelgenootjes, of hier een plek vinden om te slapen. Afgeleid keek ze om zich heen. een geur drong tot haar binnen. Een vreemdeling. Ze draaide zich om. Hopelijk leverde deze ontmoeting haar meer op dan die met de reu met het blinde oog.

&Mayla


Laatst aangepast door Nemy op do feb 04, 2016 8:08 pm; in totaal 1 keer bewerkt

_________________
Her expression was damp and crooked; Grabs onto my throat and won't let go
 

think out of the box 
avatar
Berichten : 65
Pawprints (₱) : 44
Roedel : Mwah
Leeftijd : 2 Jaar
Partner : If you stole my heart and i stole you'rs wont that be the perfect crime?
Profiel bekijken

Re: Get Low

op do feb 04, 2016 4:17 pm
Ook al woonde ze hier in Serigala bijna haar hele leven was ze nooit in het dronkere bos of te wel de Darley forest,En de drang om het gebied te verkennen was groot heel erg groot, met rustige stappen maar een goed oplettend oog liep de bruine teef door het dronkere bos, het zag er totaal niet vriendelijk uit nee het leek net of de bomen ogen hadden en je elke stap volgde en de planten gewoon zaten te wachten om een bij uit je te nemen, Hoe dan ook liep de buine teef vol goede moed door het waren maar wat planten wees niet zoon watje, Mayla stopte met lopen en er verscheen een verbaasde blik op haar gelaat, Een geur drong haar neus binnen een wolfe geur, Mayla draaide even met haar oren en versmalde haar ogen 'Is daar iemand?' sprak ze met een duidelijke stem, met de verwachting dat er iemand antwoorde.

_________________


avatar
Berichten : 299
Pawprints (₱) : 94
Roedel : Shadows concierge
Leeftijd : 3,5
Partner : Kiss me properly and pull me apart
Profiel bekijken

Re: Get Low

op do feb 04, 2016 8:08 pm
Enkele meters voor haar stond een nogal verwarde wolvin. “Is daar iemand?” sprak ze. haar gezichtsuitdrukking leek nogal verbaasd. Nemy liep naar voren zonder iets te zeggen. De wolvin was jonger dan haar. Ze grijns even in haar richting. “Ik ben er” sprak ze droogjes. “Is dit jou stekkie?” Vroeg ze er gelijk achteraan. Wie weet was ze dichtbij roedel gebied en kwam zij het alvast verdedigen. Ze ging er niet van uit, de wolvin voor haar leek meer op een eenling. Blijkbaar had Serigala veel eenlingen in het gebied. Gelukkig, dat betekende dat een roedel al gauw de overmacht kon krijgen. Haar zwarte ogen bestudeerde de teef terwijl ze nog iets dichterbij liep. Bruin, met oranje ogen. een jaartje jonger schatte ze. Wat dat betreft had Nemy een voordeel als dit uit zou lopen op een akkefietje, maar ook daar kon ze nog weinig over zeggen. wie weet was ze wel een bloeddorstige killer. Plus, Nemy maakte in een nieuw gebied liever vrienden dan vijanden.


_________________
Her expression was damp and crooked; Grabs onto my throat and won't let go
 

think out of the box 
Gesponsorde inhoud

Re: Get Low

Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum