WELKOM
Serigala is een Nederlandstalige wolven RPG. Maak je eigen karakter aan, bepaal zijn uiterlijk en verken het eindeloze gebied van Serigala. Ontwikkel jezelf met behulp van de punten die je kunt verzamelen en ontwikkel op die manier je karakter verder. Ontmoet nieuwe spelers in de Off-Game zone en maak nieuwe vrienden! Alles ligt in jouw handen.
WOLF OF THE MONTH
TEAM
ACCOUNT SWITCH
SEIZOEN
15ºC - 28ºC
Z O M E R
Het is eindelijk zomer in Serigala. De kudde's trekken weer aan, overal groeit gras en bloemen en het land ziet er weer prachtig uit. Tot nu toe heeft de warmte voor weinig problemen gezorgd en brengt het alleen maar lekkere dagen, maar misschien komt daar binnenkort wel verandering in?
CREDITS
Serigala staat onder leiding van het team en wordt ondersteund met Actieforum. De banner is gemaakt door Kadar. Alle code's (uitzonderingen daargelaten) behoren toe tot Kadar en mogen niet zonder toestemming gekopieerd worden. Alle teksten, afbeeldingen en karakters behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars.

Serigala is geregistreerd bij: RpgSites.nl

Deel
Vorige onderwerpGo downVolgende onderwerp
avatar
Berichten : 34
Pawprints (₱) : 0
Leeftijd : 4 years
Partner : I've been staring at the edge of the water for as long as i can remember
Profiel bekijken

The tale of two sisters ll Gz

op di sep 27, 2016 11:42 am

.:Im nothing without you:.

Hallow lieven mensen van Serigala! San hier ;3 Ik hou het kort en zal gelijk met de deur in huis vallen, ik zoek Familie voor Yuna. Eigenlijk een zus, een tweeling zus Yuki Ik zal het even kort
Uitleggen:
In een gebied ver in het oosten werden twee wolven geboren, in een grote sterke en machtige roedel. Onder leiding van Aku en Hikari. Deze twee zielen hielden ontzettend veel van elkaar en na een lange tijd kregen ze eindelijk een nestje. Twee dochters, twee witte wolven met groene ogen. Je zou denken dat het koppel super blij zouden zijn met hun twee furballen Yuna en Yuki werden ze genoemd . Maar nee, wit kwam eigenlijk niet voor in beide familie's dus beschuldigde Aku zijn Mate van vreemdgaan, hij wilde niet accepteren dat dit zijn kroost was. Dus de moeder werd verbannen en de twee zusters werden bij een andere zwangere wolf gedumpt, ze werden hun hele jongen leven gepest getreiterd vergeten en verstoten. Tot op een dag de oudere zus Yuki verdwenen was. En niet lang daar na werd de jongere Zusje Yuna de roedel uitgeschopt, maar er was geen spoor van haar zusje te vinden. Haar tweeling zus was verdwenen, dus nam de Yuna het op zich om haar oudere zus te vinden. Kosten wat het kost. Dus is de jonge wolvin er op uitgetrokken om haar zus te vinden. Helemaal alleen in de harde buiten wereld. En nu is de zachtaardige wolvin gemaand Yuna aangekomen in Serigala. De plek waar ze haar zus zou vinden.

Dus ik zoek iemand die Yuna's zus Yuki wil bespelen. Je mag Yuki zelf helemaal invullen, het enige wat wel vast staat is haar uiterlijk. Een witte wolvin met groene ogen, wat voor soort groen mag je wel zelf bedenken.Ook zijn Yuki en Yuna opgeroeid met een geloof, Kami heet de god. Yuna geloofd er nog steeds sterk in maar dat is niet verplicht voor Yuki. Veder mag de persoonlijkheid van Yuki helemaal zijn hoe jij dat wil, of je nou Yuki een cold hearted b*tch hebben of anders dat ligt aan jouw. Ook moet je een reden bedenken waarom Yuki verdwenen is. En hoe ze op Yuna reageerd mag je ook zelf bedenken. Miss is Yuki wel voorbij geroeid of super blij haar te zien. Dat ligt aan jouw!. Een grote aanmelding is niet nodig gewoon iemand die actief blijft ^^

groetjes Sanne<3 heb je nog andere ideëen? voel je vrij om dat te melden ! ;3


Laatst aangepast door Yuna op di sep 27, 2016 12:37 pm; in totaal 1 keer bewerkt
avatar
Berichten : 72
Pawprints (₱) : 48
Roedel : Don't cross the line
Leeftijd : 6 Years
Partner : Before you play with fire, do think twice. And if you get burned, well baby, don't you be surprised.
Profiel bekijken

Re: The tale of two sisters ll Gz

op di sep 27, 2016 12:34 pm
Ik zou me graag willen aanmelden. Maar een aanmeldingstopic zal ik pas later aanmaken. Smile

_________________
Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum