WELKOM
Serigala is een Nederlandstalige wolven RPG. Maak je eigen karakter aan, bepaal zijn uiterlijk en verken het eindeloze gebied van Serigala. Ontwikkel jezelf met behulp van de punten die je kunt verzamelen en ontwikkel op die manier je karakter verder. Ontmoet nieuwe spelers in de Off-Game zone en maak nieuwe vrienden! Alles ligt in jouw handen.
WOLF OF THE MONTH
TEAM
ACCOUNT SWITCH
SEIZOEN
15ºC - 28ºC
Z O M E R
Het is eindelijk zomer in Serigala. De kudde's trekken weer aan, overal groeit gras en bloemen en het land ziet er weer prachtig uit. Tot nu toe heeft de warmte voor weinig problemen gezorgd en brengt het alleen maar lekkere dagen, maar misschien komt daar binnenkort wel verandering in?
CREDITS
Serigala staat onder leiding van het team en wordt ondersteund met Actieforum. De banner is gemaakt door Kadar. Alle code's (uitzonderingen daargelaten) behoren toe tot Kadar en mogen niet zonder toestemming gekopieerd worden. Alle teksten, afbeeldingen en karakters behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars.

Serigala is geregistreerd bij: RpgSites.nl

Deel
Vorige onderwerpGo downVolgende onderwerp
avatar
Administrator
Berichten : 757
Pawprints (₱) : 662
Roedel : Follow the leader, leader. Follow the leader! [Shadows]
Leeftijd : 7 AND STILL COUNTING
Partner : Craig
Profiel bekijken

Beer in Serigala

op zo sep 25, 2016 2:58 pm

Een beer in Serigala

   

Het zal sommigen misschien al opgevallen zijn en sommigen misschien niet. Maar er loopt vanaf heden een levensechte beer in Sergiala. Hij komt vooral voor bij Sanvi Forest waar hij zich schuilhoud in zijn hol, maar zo nu en dan maakt hij ook uitstapjes naar Nimweth Lake. Ik wilde er even bij vermelden dat hij het, op zijn zachtst gezegd, niet zo op wolven heeft.

Mocht er een beer in je topic verschijnen ben je niet verplicht om ermee akkoord te gaan.

Veel plezier en groetjes, het Team van Serigala


_________________
avatar
Administrator
Berichten : 757
Pawprints (₱) : 662
Roedel : Follow the leader, leader. Follow the leader! [Shadows]
Leeftijd : 7 AND STILL COUNTING
Partner : Craig
Profiel bekijken

Re: Beer in Serigala

op ma nov 14, 2016 9:50 pm

Winterrust

   

Enige tijd geleden werd Bear geïntroduceerd. Destijds was hij nog druk bezig met zijn vetlaag aanscherpen om de winter door te komen. Met de winter voor de deur is hij begonnen aan zijn winterrust. Ergens in Sanvi Forest heeft hij een hol waar hij zich de hele winter zal ophouden. Dit houdt alleen niet in dat wolven geen last meer van hem kunnen hebben, want bij het minste of geringste geluid kan hij uit zijn slaap ontwaken en dan kun je als wolf maar beter vluchten.

Alle topics waarin de beer al heeft gepost zullen vanzelfsprekend afgemaakt worden.

Veel plezier en groetjes, het Team van Serigala


_________________
Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum