WELKOM
Serigala is een Nederlandstalige wolven RPG. Maak je eigen karakter aan, bepaal zijn uiterlijk en verken het eindeloze gebied van Serigala. Ontwikkel jezelf met behulp van de punten die je kunt verzamelen en ontwikkel op die manier je karakter verder. Ontmoet nieuwe spelers in de Off-Game zone en maak nieuwe vrienden! Alles ligt in jouw handen.
WOLF OF THE MONTH
TEAM
ACCOUNT SWITCH
SEIZOEN
15ºC - 28ºC
Z O M E R
Het is eindelijk zomer in Serigala. De kudde's trekken weer aan, overal groeit gras en bloemen en het land ziet er weer prachtig uit. Tot nu toe heeft de warmte voor weinig problemen gezorgd en brengt het alleen maar lekkere dagen, maar misschien komt daar binnenkort wel verandering in?
CREDITS
Serigala staat onder leiding van het team en wordt ondersteund met Actieforum. De banner is gemaakt door Kadar. Alle code's (uitzonderingen daargelaten) behoren toe tot Kadar en mogen niet zonder toestemming gekopieerd worden. Alle teksten, afbeeldingen en karakters behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars.

Serigala is geregistreerd bij: RpgSites.nl

Deel
Vorige onderwerpGo downVolgende onderwerp
avatar
Berichten : 137
Pawprints (₱) : 41
Roedel : I do not think you want me stand under your command . You can’t trust a female who knows how to use her charms.
Leeftijd : 3 Years
Partner : If you believe that God Makes miracles, you have to wonder if satan has a few up his sleeve.
Profiel bekijken

Goodbye [Cainen]

op za sep 24, 2016 9:15 pm
Serigala, een land waar harmonie speelde tussen al de wolven die er leefde, iedereen kende iedereen, en elke wolf respecteerde de behoefte van de andere. Alsinds toch voor de buitenstaanders kwamen. Nu waren er roedels in het gebied die elkaar niet konden uitstaan, en land inpikte die niet eens aan hen toebehoorde. Hoe graag ze het ook zou willen, ze kon er niks meer tegen doen. De inwonende hadden verloren, en vele inwonenden leken verdreven te zijn. Er bleef niks meer over van haar thuisgebied, toch niet van hoe zij die kon herinneren. Zelfs jagen was niet meer hetzelfde. Altijd maar oppassen dat je geen roedelgebied instapte, of je zou kunnen verjaagt worden met de hele roedel achter je hielen. Een gevecht die zij niet zou kunnen winnen. Verslagen liet ze haar kop hangen. Wolkjes kwamen haar neus uit bij elke ademhaling dat ze maakte. Manen lang had ze haar terug getrokken in het koudste gebied van Serigala, gejaagd op de kleinste prooien die zich hier bevonden. Maar wat maakte ze haarzelf eigenlijk wijs? Nu de buitenstaanders vermijden, en zich in beelden dat ze ooit zouden vertrekken?  Dat ze hier alleen verbleef om zich te verschuilen van de warme zomermaanden? Dat alles wat er gebeurt was een nare droom was geweest, en als ze nu terug naar de vallei zou trekken het weer was zoals vroeger? Ze hield niet eens van dit gebied ! Ze haatte de kou. Haar vacht was niet eens gemaakt voor in de sneeuw te jagen of zelfs erin te leven in (In de zomermaanden). Zena dacht diep na. Ze moest een keuze maken. Haar thuisbasis verlaten en zelf opzoek gaan naar een nieuwe thuisbasis voor haar. Ofwel terug naar de kern van Serigala gaan en proberen om te gaan met de nieuwkomers. Om dan wat te doen? Zichzelf te laten commanderen door de alpha’s van de nieuwe roedels?  Zena hief haar kont op en schudde haar vacht uit. Ze had hier in dit gebied niks meer te zoeken, buiten de dood. De agoutti kleurige wolvin had in heel Serigala niks meer te zoeken. Het werd tijd om de draad weer op te pakken, en alles achter te laten wat haar vroeger dierbaar was geweest. Het sneeuw onder haar poten kraakte en lieten afdrukken achter. Afdrukken die later zouden verdwijnen en het zou lijken of ze nooit hadden bestaan. Net zoals het zou lijken dat Zena hier nooit bestaan zou hebben...

Ik hoop dat je er iets mee bent
Cainen

_________________
Klik:
Setje made by Zarrán. Thanx, I love it <3
Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum