WELKOM
Serigala is een Nederlandstalige wolven RPG. Maak je eigen karakter aan, bepaal zijn uiterlijk en verken het eindeloze gebied van Serigala. Ontwikkel jezelf met behulp van de punten die je kunt verzamelen en ontwikkel op die manier je karakter verder. Ontmoet nieuwe spelers in de Off-Game zone en maak nieuwe vrienden! Alles ligt in jouw handen.
WOLF OF THE MONTH
TEAM
ACCOUNT SWITCH
SEIZOEN
15ºC - 28ºC
Z O M E R
Het is eindelijk zomer in Serigala. De kudde's trekken weer aan, overal groeit gras en bloemen en het land ziet er weer prachtig uit. Tot nu toe heeft de warmte voor weinig problemen gezorgd en brengt het alleen maar lekkere dagen, maar misschien komt daar binnenkort wel verandering in?
CREDITS
Serigala staat onder leiding van het team en wordt ondersteund met Actieforum. De banner is gemaakt door Kadar. Alle code's (uitzonderingen daargelaten) behoren toe tot Kadar en mogen niet zonder toestemming gekopieerd worden. Alle teksten, afbeeldingen en karakters behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars.

Serigala is geregistreerd bij: RpgSites.nl

Deel
Vorige onderwerpGo downVolgende onderwerp
avatar
Berichten : 14
Pawprints (₱) : 6
Roedel : {{ Freedom is a lie.
Leeftijd : {{ 2 years
Partner : {{ Love is a serious mental disease, sweety.
Profiel bekijken

{{ D Y S H E

op ma sep 19, 2016 5:26 pm
{{Dyshe.

Name: Dyshe
Meaning name: "Dubbel" in het Albanees.
Why? Door haar dissociatieve indentiteitstoornis, beter betekent als gespleten of dubbele persoonlijkheid. "Dubbel."
Gender: V
Age: 2 years & 3 months.
Specie: Europese wolf.
Season of birth: Herfst.
Sexuality: Bisexual
Personality's: Dyshe, Kiela, ???


{{ Outside.

Dyshe is over het algemeen een gemiddelde wolvin qua bouw. Ze is niet overdreven gespierd, maar ook niet overdreven mager of slank, al is ze wel over het algemeen een sierlijke en aantrekkelijke wolvin. Ze heeft een fijngevormd gezichtje van een echte dame met grote, echte dames-ogen en een fijne snoet, geëindigd op een niet te lompe neus. Haar vacht is echter iets heel anders dan de meeste wolven - een mix van bruine, zwarte, grijze en witte haren die haar vacht een hele speciale textuur geven. Haar snuit en gezicht is overwegend bruin, omringd door een lichtgrijze rand van haren met vervolgens een witte rand van witte vacht. Haar staart is zwartig met witte haren hier en daar en heeft een mooie volle vorm, met een zwart streep die doorloopt over haar rug. Over het algemeen komt wit het meeste voor op haar lichaam, hoewel dat niet echt opvalt. Dyshe heeft dan ook niet zo'n veel voorkomend vachtpatroon wat haar misschien toch een tikje bijzonder maakt. Haar ogen hebben een diepe okerbruine kleur.

{{ Inside

Dyshe is het karakter dat het lichaam van Dyshe het meeste overneemt. Ze is niet bepaald de prettigste en liefste van de twee. Dyshe is een valse, flirtige, sarcastische dame. Ze houdt van misleiden of andere wolven uit hun kot lokken met d'r belediging en spot het liefste met elke wolf die ze tegenkomt, bijvoorbeeld door hen koosnaampjes te geven. Door alle deze typische Dyshe-trekjes is het dus niet echt vanzelfsprekend dat ze goed is in banden opbouwen met andere wolven, hoewel het wel bekend is dat ze niet volledig een psychopaat is. Op zeldzame momenten durft ze wel haar echte emoties te tonen.

WIP

_________________

Watch this madness, colorfull charade
No one can be like me any way

I’mma dissapear when they come for me
I kick that ceiling, what are you gonna take?

Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum