Serigala


 

Deel | 
 

 See the Sun

Ga naar beneden 

avatar


BerichtOnderwerp: See the Sun   ma sep 19, 2016 5:08 pm

- DYSHE

Ze was veel te dichtbij Shadowgebied. Ze moest uit de buurt blijven. Nu was ze op Ashen Oak Cemetery. Waarom? Well, hier was het het stilste. Niet iedereen durfde hier te komen, mensen lagen hier begraven. Mensen waren gevaarlijk. Dus vanwege een of andere reden dachten de meeste wolven dat deze plek ook gevaarlijk was. Maar het was oud. Te oud. Geen mens kon zo lang leven. Deze plaats was meer dan 200 jaar oud.
Een briesje gleed door haar witte vacht. Zomer was nog steeds volop aan de gang. De mist maakte het zonlicht hier minder, en al dat vocht in de lucht verkoelde de lucht dichtbij de grond. Een licht glimlachje zat op haar snuit geplakt. Langzaam liep ze naar een grafsteen en ging ze erachter liggen. Ze verstoorde geen rust, ook mensen verdienden een rust na hun dood. Als ze alleen was, spookten filosofische vragen door haar kop. Waarom vonden zij, de wolven, dat zij de baas waren? Waarom zouden zij weten wat andere dieren zouden moeten doen? Zouden andere dieren ook vinden dat hun eigen soort belangrijk was? En er was een vraag die er altijd was, maar waar ze steeds een ander antwoord voor had: wat als haar jeugd anders was verlopen? Misschien was er dan geeneens oorlog geweest! Misschien zouden de Heroes nog bestaan, en zouden ze allemaal hier zijn. Misschien... Misschien was geen antwoord. Ze mocht niet denken aan wat had kunnen zijn, maar als je leven een puinhoop is ga je terug naar waar het verkeerd ging. Waarom had zij die keuze gemaakt? Ze had een keuze gekregen. Emaya beet op haar onderlip en schudde haar kop. Het was niet haar fout! Ze was nog maar een pup geweest! Ze haalde diep en schokkerig adem.
Nu gebeurde er van alles. Haar verleden herhaalde zich niet, er werden andere fouten gemaakt. Een van die fouten was dat ze hem had ontmoet. Nooit had ze kunnen denken dat een simpele ontmoeting uiteindelijk zou leiden tot een liefde tussen de zoon van de alfa van de ene roedel en de dochter van de alfa van de andere roedels. Het leukste was nog wel dat beide alfa's elkaar haatten. Oh, wat was het toch geweldig.
Een geur deed haar opschrikken. Wolf? Hier?! Ze gromde zacht. "Wie is daar?!" riep ze. Iemand?

_________________
The Devil in the mirror, screaming that my heart is flawed, I'm never gonna let you win
No I will not surrender, even if I start to fall, I swear to you I'll rise again

STUFF:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

avatar


BerichtOnderwerp: Re: See the Sun   ma sep 19, 2016 7:56 pm

See the sun.

Voor de zoveelste keer had de échte Dyshe de poten overgenomen over het lichaam. Met een valse twinkeling in haar ogen bekeek ze de plek en liet vervolgens een zelfvoldaan grijnsje over haar snuit glijden. Het was hier perfect. Donker, net zoals zij - er kwam hier maar weinig zonlicht van nature. Daarnet was ze een gebouwtje gepasseerd dat minstens dezelfde indrukwekkende, kille sfeer droeg. Als ze niet had geweten dat dit gebied al geclaimd was door een of ander clubje, had ze het zonder veel aarzelingen tot haar territorium gekroond. Er lagen wat rechtopstaande of gevallen blokstenen hier en daar, maar dat maakte het hier niet minder onhandig om te leven, integendeel - Dyshe wedde dat het hier flink mistig zou zijn in de ochtend wat de stenen ideaal zou maken om door de schaduwen te glijden. Bovendien rook ze al wat vage geurtjes van prooi wat bewees dat dit zeker geen slechte plek zou moeten zijn. Met dezelfde triomfantelijke grijns zette de driekleurige wolvin haar poot op een wankele rots en gaf een stevige ruk waardoor het ding voor haar voeten op de grond plofte met een doffe klap. Als een koningin trippelde Dyshe vooruit, lanceerde zich met een sierlijke sprong en nam met twinkelende ogen plaats op het vlak. Misschien was het wel lichtjes gestoord, maar vanaf dit mensenbouwsel rondkijken stilde haar honger naar macht en haar ambitie een klein beetje. 'T was niet vreselijk, want de meeste wolven kenden haar toch al als een valsaard. Niet dat ze dat erg vond.

Door het geluid van een vrouwelijke wolvenstem werd Dyshe ruw uit d'r diepe gedachten gehaald. Ze klonk vrij geschrokken, waar ze een hoop uit kon uithalen. Meteen sprong de driekleurige teef van haar troon en keek toe hoe er een volledig witte wolf in haar gezichtveld kwam. Ze was een jaartje ouder dan haar, maar dat weerhield haar niet om opnieuw haar gebruikelijke grijns naar boven te halen en naar haar toe te stappen in een elegante tred. "Wie is daar?" Het was bijna lachwekkend. Zonder enige schaamte liet Dyshe zich zien en kantelde haar kop met nogsteeds dezelfde redelijk valse uitdrukking. "Jammer genoeg enkel ik, liefje," grinnikte ze net niet spottend en stapte lichtjes hoofdschuddend op haar af. Op een klein afstandje bleef ze staan om nogmaals in die blauwe ogen te graven. Eens kijken wat er zich in dit wolfje zat.

_________________

Watch this madness, colorfull charade
No one can be like me any way

I’mma dissapear when they come for me
I kick that ceiling, what are you gonna take?

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

avatar


BerichtOnderwerp: Re: See the Sun   ma sep 19, 2016 8:09 pm

In een elegante tred kwam een teef vanachter een van de stenen weg. Ze had een redelijk valse blik in haar ogen, maar was het toonbeeld van gemiddelde wolven. Ze had een vrij aparte vachtkleur, en een slanke bouw. Ze was niet zo groot als Emaya. Maar de jonge teef was ook een jaar jonger. "Jammer genoeg enkel ik, liefje," zei de teef. En dat was het moment dat Emaya in lachen uitbarstte. Liefje? Uiteindelijk, toen ze een beetje kalmeerde en haar gelach wegstierf tot een klein grinniken keek ze de wolvin kalm aan. Ze had bruine ogen. Deze teef wou haar bang maken. "Ik denk dat als je iemand bang wilt maken met die grootte dat je dan toch echt moet zoeken naar een pup," grinnikte Emaya spottend. Ze stond op en ging recht staan. Yep. Een gemiddelde grootte. De witte teef was niet al te sterk, moest ze toegeven. Haar slanke bouw was niet gemaakt voor vechten, al kon ze het prima. Maar ja, wat ze miste in kracht, kwam terug in haar bijna bovennatuurlijke snelheid en reactievermogen.

_________________
The Devil in the mirror, screaming that my heart is flawed, I'm never gonna let you win
No I will not surrender, even if I start to fall, I swear to you I'll rise again

STUFF:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

avatar


BerichtOnderwerp: Re: See the Sun   ma sep 19, 2016 8:44 pm

See the sun.

Blijkbaar vond deze teef haar verschijning vrij grappig, want ze barstte in de slappe lach uit. De meeste wolven zouden dit als een belediging opnemen - Dyshe ook - maar het enige was ze deed, was met half-toegeknepen ogen mee zachtjes grinniken. Ze stopte pas toen het gelach van de andere wolvin bijna was weggestorven. "Ik denk dat als je iemand bang wilt maken met die grootte dat je dan toch echt moet zoeken naar een pup," klonk er spottend uit diens bek terwijl ze overeind kwam, en langzaam maar zeker drong het de teef door dat de vreemdeling groter was dan haar. Het maakte haar echter niet bang voor haar, het gaf haar enkel meer ideeën voor enkele beledigingen. Bijna lag het op haar tong om "Die heb ik toch al gevonden, niet?" over haar lippen te laten rollen maar ze greens enkel breed en stapte toen na een teug lucht die ze diep naar binnen zoog op 't Sneeuwwitje af. Liefst wilde Dyshe - nee, niet tegen haar tekeer gaan-, maar gewoon een gesprek houden zoals ze bij de meeste wolven deed. Wat je bij haar teminste een normale conversatie kon noemen. "Bang? Ik wilde niemand bang maken," zei ze verdacht onschuldig nadat ze even op een neuslengte van de teef haar gezicht bleef staan, om vervolgens langs haar flank verder te stappen. "Ik heb ook helemaal geen grootte nodig om iemand bang te maken, als dat is wat je wilt."

Bij het voorbijgaan langs haar flank, tilde Dyshe enkel haar zwarte staart een heel klein stukje op om vervolgens nogal flirterig onder de kin van de ander te strijken. Het was echter niet romantisch bedoeld noch beangstigend, enkel uitdagend, en na haar actie liet de driekleurige teef zich met een voldane uitdrukking op haar kont zakken met haar rug naar de andere wolvin gekeerd. Het was niet erg snugger als dit genoeg was om de vreemdeling aan te zetten voor een aanval om zich in deze positie te houden, maar Dyshe was trots op haar reactievermogen en vertrouwde het. Ze wist wel dat dit beest misschien meer of minder aggressief was als ze dacht, maar ze was voorbereid op veel dingen. Een wolfje zoals dit irriteren was misschien een dagelijkse bezigheid voor haar als ze dan eens socialiseerde.


_________________

Watch this madness, colorfull charade
No one can be like me any way

I’mma dissapear when they come for me
I kick that ceiling, what are you gonna take?

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

avatar


BerichtOnderwerp: Re: See the Sun   ma sep 19, 2016 9:14 pm

De teef vond haaropmerking niet zo grappig. Ah well, niet iedereen hield van spottende humor. "Bang? Ik wilde niemand bang maken," zei de driekleurige teef onschuldig terwijl ze steeds dichterbij kwam. Langzaam en droog zette Emaya twee enorme stappen opzij. "Ik heb ook helemaal geen grootte nodig om iemand bang te maken, als dat is wat je wilt." Emaya grinnikte en stapte nog verder opzij, waardoor de zwarte staart licht langs haar witte vacht streek. De teef ging achter haar zitten, haar rug naar de witte wolvin toegekeerd. Snel draaide Emaya zich om. Oeh. Ze wou dat Em aanviel. "Nee, inderdaad. Jij hebt geen grootte nodig. Je vacht is al gruwelijk genoeg om wolven af te schrikken," zei ze. Een spottend glimlachje vormde zich om haar lippen waarna ze op de teef afrende, bijna op haar sprong... En toen maar over de driekleurige wolvin heen sprong om daarna tegenover haar te zitten.

_________________
The Devil in the mirror, screaming that my heart is flawed, I'm never gonna let you win
No I will not surrender, even if I start to fall, I swear to you I'll rise again

STUFF:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

avatar


BerichtOnderwerp: Re: See the Sun   wo sep 21, 2016 1:37 pm


See the sun.

De witte teef voor haar bleek echter niet al te snugger te zijn, nou ja, volgens Dyshe dan. "Nee, inderdaad. Jij hebt geen grootte nodig. Je vacht is al gruwelijk genoeg om wolven af te schrikken," was haar commentaar. Oh-oh, dit werd ingewikkeld. Eerst beledigde ze haar om d'r nochtans gemiddelde grootte, en vervolgens zei ze dat ze die grootte niet eens nodig had en schold ze haar pels uit. Whatever, iedereen had een soort humor... Zij ook, en ze zou dit lieve beestje er graag kennis mee laten maken. De driekleurige teef spitste haar oren toen ze het gedreun van poten hoorde, maar ze liet zich niet zomaar misleiden door wat pootgestamp - inderdaad, het volgende moment vloog de teef over haar heen in plaats van tegen haar, en slaagde er in zich heel snel om te draaien om vervolgens heel rustig rechtover haar te zitten alsof er niks gebeurd was. De onbreekbare grijns op haar gezicht van haar tot in Tokio werd breder dan ooit toen ze haar valse, misschien ietwat zwoele blik - om het de andere wolvin nog wat ongemakkelijk te maken - in de felblauwe ogen van haar sneeuwwitte soortgenoot boorde en vervolgens haar kin een tikje optilde voordat ze sprak. "Waarom ren jij dan niet weg, schattebout?" grinnikte ze spottend terwijl ze onverwachts een stap naar voren deed, nog steeds dezelfde uitdrukking op haar gezicht geplakt. "Boe!"

Met een poot haalde Dyshe razendsnel uit en greep de kin van de witte wolvin vast, bracht hem op de hoogte van haar gezicht en grinnikte nogmaals. Leuk, nu kon ze geen enkele andere kant maar opkijken dan in haar ogen... Lekker romantisch. Om haar nog wat meer uit te dagen, prikte ze haar klauw onder de kin van de vreemdeling wat verdacht dieper in het witte vel. “Kom op snoesje, kijk niet zo boos,” lag er op het puntje van haar tong om te zeggen, maar ze slikte haar woorden in. Ze was het niet waard om dat te zeggen, nee, ze had nog een hoop betere beledigingen om af te vuren. Misschien was dit toch een tikje overdreven – nah, eens heerlijk gek doen mocht weleens. Zeker om zo’n liefelijk wolvinnetje zoals deze te pesten.

_________________

Watch this madness, colorfull charade
No one can be like me any way

I’mma dissapear when they come for me
I kick that ceiling, what are you gonna take?

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

avatar


BerichtOnderwerp: Re: See the Sun   wo sep 21, 2016 8:21 pm

En alweer was ze enorm blij met haar bijna bovennatuurlijke reactievermogen. Zodra de wolvin tegenover haar op haar afstapte en haar nagels in haar kin wou zetten, sloeg Emaya haar kop omhoog. Meteen beet ze in het pootje. Ze liet wel snel weer los, het was alleen een waarschuwing. De witte wolvin was immens snel. De vraag van het kleintje negeerde ze, evenals de boe die uit haar richting kwam. Ze lachte alleen maar. Nonchalant ging ze weer zitten, nog steeds grinnikend. Dit was humoristisch. "Oh, liefje, geweldig! Ben helemaal blij dat ik jou heb ontmoet!" giechelde de witte teef sarcastisch. Haar blauwe ogen glommen extra zoet, ze werd niet uit het veld geslagen van de zwoele blik van de ander. Ha.

_________________
The Devil in the mirror, screaming that my heart is flawed, I'm never gonna let you win
No I will not surrender, even if I start to fall, I swear to you I'll rise again

STUFF:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: See the Sun   

Terug naar boven Ga naar beneden
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Serigala :: Low lands :: Ashen Oak Cemetery-
Ga naar: