WELKOM
Serigala is een Nederlandstalige wolven RPG. Maak je eigen karakter aan, bepaal zijn uiterlijk en verken het eindeloze gebied van Serigala. Ontwikkel jezelf met behulp van de punten die je kunt verzamelen en ontwikkel op die manier je karakter verder. Ontmoet nieuwe spelers in de Off-Game zone en maak nieuwe vrienden! Alles ligt in jouw handen.
WOLF OF THE MONTH
TEAM
ACCOUNT SWITCH
SEIZOEN
15ºC - 28ºC
Z O M E R
Het is eindelijk zomer in Serigala. De kudde's trekken weer aan, overal groeit gras en bloemen en het land ziet er weer prachtig uit. Tot nu toe heeft de warmte voor weinig problemen gezorgd en brengt het alleen maar lekkere dagen, maar misschien komt daar binnenkort wel verandering in?
CREDITS
Serigala staat onder leiding van het team en wordt ondersteund met Actieforum. De banner is gemaakt door Kadar. Alle code's (uitzonderingen daargelaten) behoren toe tot Kadar en mogen niet zonder toestemming gekopieerd worden. Alle teksten, afbeeldingen en karakters behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars.

Serigala is geregistreerd bij: RpgSites.nl

Deel
Vorige onderwerpGo downVolgende onderwerp
avatar
Berichten : 94
Pawprints (₱) : 23
Leeftijd : 2,5
Partner : I promise that i will always be the light in your darkness.
Profiel bekijken

She saw a T H I E F before

op zo sep 18, 2016 8:22 pm

-Khuolema-

Genietend sloot de jonge wolvin haar ogen. De avond viel en vanaf hier kon je de prachtige contrasten in de lucht zien. Voornamelijk oranje met een rode gloed, daarbij stak het helse blauwe water flink af. De zachte zonnestralen vielen over haar vacht heen waardoor het leek alsof ze letterlijk oplichtte, Kana had nou eenmaal een bijzondere sneeuwwitte vacht zonder ook maar één vreemde aftekening.

Met haar fluffly staart peddelde ze op het water terwijl ze tussen een aantal lage rotsen in lag. Hoog genoeg om over de zee heen te toeren maar net iets te laag om verstopt te blijven. Nu dat de warmte iets zou afnemen in nacht kon ze beter actieve dingen doen. Bovendien was het voor jagen- socialiseren- en training véélste warm overdag.

Totale stilte en rust, de wolvin bewoog dan ook letterlijk geen spier en was in totale relax-mode : Ze zou een vreemdeling nog niet eens aan horen komen ook al deed hij zijn best om op te vallen.

_________________

I think part of the reason why we hold on so tight

is because we fear something so great won't happen twice.
Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum