WELKOM
Serigala is een Nederlandstalige wolven RPG. Maak je eigen karakter aan, bepaal zijn uiterlijk en verken het eindeloze gebied van Serigala. Ontwikkel jezelf met behulp van de punten die je kunt verzamelen en ontwikkel op die manier je karakter verder. Ontmoet nieuwe spelers in de Off-Game zone en maak nieuwe vrienden! Alles ligt in jouw handen.
WOLF OF THE MONTH
TEAM
ACCOUNT SWITCH
SEIZOEN
15ºC - 28ºC
Z O M E R
Het is eindelijk zomer in Serigala. De kudde's trekken weer aan, overal groeit gras en bloemen en het land ziet er weer prachtig uit. Tot nu toe heeft de warmte voor weinig problemen gezorgd en brengt het alleen maar lekkere dagen, maar misschien komt daar binnenkort wel verandering in?
CREDITS
Serigala staat onder leiding van het team en wordt ondersteund met Actieforum. De banner is gemaakt door Kadar. Alle code's (uitzonderingen daargelaten) behoren toe tot Kadar en mogen niet zonder toestemming gekopieerd worden. Alle teksten, afbeeldingen en karakters behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars.

Serigala is geregistreerd bij: RpgSites.nl

Deel
Vorige onderwerpGo downVolgende onderwerp
avatar
Berichten : 65
Pawprints (₱) : 44
Roedel : Mwah
Leeftijd : 2 Jaar
Partner : If you stole my heart and i stole you'rs wont that be the perfect crime?
Profiel bekijken

Freaks Like Me (Open)

op wo feb 03, 2016 4:32 pm

Rustig liep de bruine wolf door de Sanvi forest een van haar favoriete plekken ze kwam hier echt tot rust, niet te vergeten dat het bos echt prachtig was haar amber ogen gleden rustig door het gebied heen een koude wind waaide door haar vacht het sneeuw kraakte onder haar poten, Jup het was echt een winter dag het verschikkelijk maar goed Mayla kon niet wachten tot het weer lente werd dan was serigala op zijn mooist en niet te vergeten er was meer en beter prooi om van te genieten, De bruine wolf liep rustig door totdat een geur haar neus vulde-duidelijk een geur van een andere wolf, Geweldig! ze kon niet even een wandeling maken of ze kwam al iemand tegen hoe dan ook stopte de teef met lopen en ging afwachtend staan 'Hallo?' haar stem klonk duidelijk en vast bedraden, ze was niet bang dat was ze bijna nooit echt bang, de bruine wolf haalde haar neus op bij de gedachten maar schudde het al snel van zich af 'Is daar iemand?' vroeg de teef vervolgens haar stem klonk nog steeds duidelijk alleen niet meer echt vast beraden.

_________________


Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum