Serigala


 

Deel | 
 

 Awkward [&open]

Ga naar beneden 

avatar


BerichtOnderwerp: Awkward [&open]   wo feb 03, 2016 4:10 pmHet was een koude wintermiddag toen Reghen tussen de stenen door rende. Af en toe verloor ze haar grip in de sneeuw. Soms viel ze erdoor, maar opstaan lukte altijd weer. Het was een vreemde plek. Er hing een geur die al zo oud was dat het niet meer herkenbaar was. Rechte, platte stenen stonden in rijen naast elkaar verspreidt over de vlakte. En midden in, daar stond een enorme boom. Het was wel een mooie boom, dat moest Reghen toegeven.
En wat deed Reghen daar nou weer? Ze rende als een gek in het rond. Waarom? Nou, dat wist ze zelf ook nog niet. Het had geen enkel nut. Energie verspilling, zou je het kunnen noemen. Dom, want energie moest je sparen voor wanneer je het nodig had.
Toen stopte de zwarte pup ineens met rennen, waardoor ze bijna op haar bek viel. Ze had iets geroken. Gehoord misschien ook, als ze beter had opgelet. Wat was ze toch weer een idioot. Wat deed ze hier? Dat was nergens voor nodig.
Ze draaide haarzelf om, naar de eigenaar van de geur. "Hello." zei ze heel nonchalant. Nee hoor, ze rende echt niet als een gek in het rond._________________

Because I'm lazy:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

avatar


BerichtOnderwerp: Re: Awkward [&open]   wo feb 03, 2016 4:34 pmWild met zijn kop zwaaiend scheurde hij het vlees van een kapot gereten konijn eraf. Rode vloeistof was besmeurd over zijn muil en de omgeving leek wel een catastrofe. Bloed, sneeuw, aanvalssporen. Tevreden likte hij zijn lippen af en kwam met een vlotte beweging omhoog. Hell yeah, niks beters dan een goed middag maal. Vooral met de winter, het was überhaupt een wonder dat hij dit beest zo snel had kunnen vinden. Alleen jagen was al een na deel voor een wolf, en dan nog in de sneeuw wat zo snel je locatie verraadde.

De zilver gekleurde reu spitste zijn oren zodra hij een vreemd geluid hoorde. Het leek alsof er klauwen over stenen heen kraste en zo nu en dan viel er een korte stilte alsof het geluid werd gedempt door de sneeuw. Het vreemde was dat het terug bleef keren. Hij zette een drafje aan richting het geluid. Zijn okerbruine ogen gericht op een boom die in het midden overal boven uit stak. En daar om heen? Daar zag hij een.. pup? Ja, dat was een pup. Om aandacht te trekken schraapte hij zijn keel met als vervolg dat de pup finaal op haar bek pleurde. Klasse. "Wat de hell ben jij aan het doen?" Hij trok één wenkbrauw vragend omhoog terwijl hij dichterbij kwam. Een nonchalante begroeting was te horen.


_________________

I T ' S    F U N N Y    W H A T    A    S M I L E    C A N    H I D E

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

avatar


BerichtOnderwerp: Re: Awkward [&open]   wo feb 03, 2016 6:29 pmShit. Van alle momenten dat ze een wolf tegen kwam, moest het juist uitgerekend nu zijn. Een zilverkleurige reu van ongeveer drie jaar had haar opgemerkt. Hij had een wenkbrauw opgetrokken toen hij dichterbij kwam. Wat vroeg hij ook alweer? Oh ja, wat ze aan het doen was.
Reghen paste haar lichaamshouding aan, om respect te tonen voor de oudere wolf. Dat, en hij kon haar nek breken als hij er even zin in had. De sterke, ijzerachtige geur van bloed drong Reghen's neus binnen. Een teken dat de reu net een succesvol maal had gehad. Zelf had ze al een tijdje niet gegeten, maar ze wist niet of ze nou om voedsel moest gaan vragen bij deze wolf.
"Energy boost. Very normal for pups my age, sir." legde ze ongemakkelijk uit. Jup. Dat zou het wel verklaren. Dood normaal voor een pup om een of twee keer per dag helemaal uit te razen. Even twijfelde Reghen of het wel door de beugel zou gaan om iets aan de wolf te vragen. "Pardon, sir, but have you seen a pack around here?"


_________________

Because I'm lazy:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

avatar


BerichtOnderwerp: Re: Awkward [&open]   zo feb 07, 2016 6:13 pmVlak voor haar hielt hij halt. Hij zag al meteen hoe ze haar lichaamshouding aanpaste en om eerlijk te zijn verbaasde hem dit. Een pup met manieren, die zag je niet veel meer. Tevreden grijnsde hij bij haar antwoord en schudde even hopeloos zijn hoofd. Oh, pups. Actieve beesten die de gehele dag aan je poten lagen te zeiken voor aandacht en als ze bij de kladde vatte, dan was jij opeens de dader en 'the bad guy'. Hij bekeek de pup nu met meer aandacht. Gitzwart, diepblauwe ogen en hij schatte haar rond de 3 á 4 maanden. Ook merkte hij geen andere geuren op in haar buurt. Was ze alleen? Verlaten? Of gewoon weg gelopen van huis. Bij haar vraag snoof hij een maal en schudde zijn hoofd. "Nope, geen enkele roedel kiddo." Beantwoorde hij haar vraag, wetend dat dit niet helemaal waar was. Bij het meer had hij een wolvin gesproken die vertelde dat ze met haar roedel hierheen was verhuisd. Of alle wolven ook daadwerkelijk waren gebleven wist hij niet, wel merkte hij de activiteit in de gebieden steeds meer op. Hij hoorde de huilen door de nacht vaker dan voorheen. De vreemdelingen waren er met meer dan hem lief was. "Weet je wat? Je krijgt een gratis ticket naar huis. Waar zijn je ouders kiddo," Hij wierp voor de zekerheid nog een blik om zich heen,opzoek naar onnozele ouders die hun onnozele pup even uit het oog waren verloren. En dat nog wel op een begraafplaats.


_________________

I T ' S    F U N N Y    W H A T    A    S M I L E    C A N    H I D E

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

avatar


BerichtOnderwerp: Re: Awkward [&open]   za feb 13, 2016 8:33 pmDe wolf schudde zijn kop en snoof. "Nope, geen enkele roedel kiddo." zei de reu. Helaas. Reghen had gehoopt dat er ergens hier een roedel zou ronddwalen die haar toe zou laten. Naja, volgende keer beter. Het was natuurlijk ook de vraag of ze een onervaren pup zomaar accepteerden. Al had Reghen wel veel potentie, al zei ze dat zelf.
"Weet je wat? Je krijgt een gratis ticket naar huis. Waar zijn je ouders kiddo," vroeg de reu ditmaal. Reghen grijnsde half, zonder haar respectvolle houding te wijzigen. "Ik waardeer het aanbod, sir, maar mijn ouders zijn een klein beetje heel erg dood."
Wie wist wat hij nu zou doen? Reghen had gehoord van gevallen waarin wolven de vreselijkste dingen deden. Nou, nee bedankt. Deze pup bleef het liefste in leven. Misschien was het niet de slimste keuze geweest om dan naar een begraafplaats te gaan. Maar het was hier aan de andere kant wel heel erg leuk.
Een gevoel van honger overkwam haar. Dat was het teken dat ze binnenkort weer naar een populairder gebied moest trekken. Om daarna een idioot zo voor te liegen dat die haar van eten zou voorzien. Het was haar al vaak gelukt, en ze wist dat ze deze keer ook weer zou slagen.


_________________

Because I'm lazy:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Awkward [&open]   

Terug naar boven Ga naar beneden
Pagina 1 van 1
 Soortgelijke onderwerpen
-
» LUNA NIVEA [open]
» -Women! What is it about them? Can't live with them or without them!- =open=

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Serigala :: Low lands :: Ashen Oak Cemetery-
Ga naar: