WELKOM
Serigala is een Nederlandstalige wolven RPG. Maak je eigen karakter aan, bepaal zijn uiterlijk en verken het eindeloze gebied van Serigala. Ontwikkel jezelf met behulp van de punten die je kunt verzamelen en ontwikkel op die manier je karakter verder. Ontmoet nieuwe spelers in de Off-Game zone en maak nieuwe vrienden! Alles ligt in jouw handen.
WOLF OF THE MONTH
TEAM
ACCOUNT SWITCH
SEIZOEN
15ºC - 28ºC
Z O M E R
Het is eindelijk zomer in Serigala. De kudde's trekken weer aan, overal groeit gras en bloemen en het land ziet er weer prachtig uit. Tot nu toe heeft de warmte voor weinig problemen gezorgd en brengt het alleen maar lekkere dagen, maar misschien komt daar binnenkort wel verandering in?
CREDITS
Serigala staat onder leiding van het team en wordt ondersteund met Actieforum. De banner is gemaakt door Kadar. Alle code's (uitzonderingen daargelaten) behoren toe tot Kadar en mogen niet zonder toestemming gekopieerd worden. Alle teksten, afbeeldingen en karakters behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars.

Serigala is geregistreerd bij: RpgSites.nl

Deel
Vorige onderwerpGo downVolgende onderwerp
avatar
Berichten : 65
Pawprints (₱) : 44
Roedel : Mwah
Leeftijd : 2 Jaar
Partner : If you stole my heart and i stole you'rs wont that be the perfect crime?
Profiel bekijken

Im the princess of the castle (open)

op di feb 02, 2016 9:07 pm


Met lange en rustige stappen liep de wolf over de harde en stenen vloer van het grote en verlate gebouw, Haar pads en nagels tikte op de harde vloer iets wat behoorlijk echode, Ook al liep de bruine wolf rustig door er was hier geen mens in nou ja jaren geweest en Mayla vond dat het wel een tijd werd op het oude gebouw te ontdeken, ook vooral omdat het buiten regende en hier aardig droog was rustig liet de teef haar amber ogen door de gangen gaan planten leken hier de baas te zijn, Mayla stopte en draaide met haar ogen toen ze een geluid hoorde wat het was kon ze niet goed uitmaken het kon net zo goed het weer zijn of een of ander klein beest dat zich hier genesteld had, Hoe dan ook liep de teef rustig veder water drupte naar beneden wat ook een duidelijk 'Drup Drup' geluid gaf, Maar goed alles wat beter dan in de regen lopen toch?
open~

_________________


Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum