WELKOM
Serigala is een Nederlandstalige wolven RPG. Maak je eigen karakter aan, bepaal zijn uiterlijk en verken het eindeloze gebied van Serigala. Ontwikkel jezelf met behulp van de punten die je kunt verzamelen en ontwikkel op die manier je karakter verder. Ontmoet nieuwe spelers in de Off-Game zone en maak nieuwe vrienden! Alles ligt in jouw handen.
WOLF OF THE MONTH
TEAM
ACCOUNT SWITCH
SEIZOEN
15ºC - 28ºC
Z O M E R
Het is eindelijk zomer in Serigala. De kudde's trekken weer aan, overal groeit gras en bloemen en het land ziet er weer prachtig uit. Tot nu toe heeft de warmte voor weinig problemen gezorgd en brengt het alleen maar lekkere dagen, maar misschien komt daar binnenkort wel verandering in?
CREDITS
Serigala staat onder leiding van het team en wordt ondersteund met Actieforum. De banner is gemaakt door Kadar. Alle code's (uitzonderingen daargelaten) behoren toe tot Kadar en mogen niet zonder toestemming gekopieerd worden. Alle teksten, afbeeldingen en karakters behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars.

Serigala is geregistreerd bij: RpgSites.nl

Deel
Vorige onderwerpGo downVolgende onderwerp
avatar
Moderator
Berichten : 1501
Pawprints (₱) : 189
Roedel : The question is not 'who is going to let me?' The question is 'who is going to stop me?' [coming soon]
Leeftijd : 3 years old
Partner : I'll tell you about my demons while you tell me about yours. Maybe they'll get along well enough to fall in love and leave us alone.
Profiel bekijken

The Devil's Boneyard | Craig

op do sep 08, 2016 9:41 pm
De geur van bloed had hem dieper het duistere woud ingelokt dan dat hij in de eerste instantie had willen gaan, maar met een rommelende maag en de belofte op een maaltijd, zag hij niet hoe een kleine omweg een grote ramp kon zijn. Een maaltijd jatten van een ander was veel makkelijker dan zelf iets neerhalen. Zeker als het een groot prooidier was. Hoe groter het dier, hoe gevaarlijker de jacht werd. De bron van de geur stelde hem gelukkig niet teleur. Het herten kadaver dat hij aantrof naast een paar hoge bomen en wat begroeiing, kon nooit ouder zijn dan twee dagen. Het vlees was misschien net gaan rotten aan de buitenkant, maar van binnen was het grotendeels nog oké. Ondanks dat er wat tekenen waren dat het hert was gedood door andere wolven, zag de zwarte wolf niemand. Het enige wat hij hoefde te doen was wat raven en vliegen wegjagen en hij kon zijn buik eens goed rond eten - het hertenvlees zou dat zoveel beter voor elkaar krijgen dan dat een muis of haas ooit zou kunnen doen.
Darayvian scheurde wat van de rottende huid en vacht weg om bij het betere vlees te kunnen komen en beet een paar repen ervan los. Hij verspeelde niet veel tijd aan kauwen en slikte het meeste vrijwel meteen los. Na een paar happen zocht de reu een beter stuk op van het kadaver en ging ernaast liggen om rustig zijn honger te kunnen stillen.

_________________

The road to HELL is paved with good intentionsDarayvian, Polaris, Loki
avatar
Berichten : 231
Pawprints (₱) : 164
Roedel : The Shadows
Leeftijd : 7,5
Partner : We are al searching for someone whose demons play well with ours. KAI
Profiel bekijken

Re: The Devil's Boneyard | Craig

op di sep 13, 2016 9:38 am

Een onbekende geur prikkelde zijn reuk zintuigen. Diep verscholen in het hol van Craig, sprongen twee gif gele ogen open. Hij spitste zijn oren maar hoorde alleen het geruis van de wind in zijn holletje. De geur van een rottend stuk hertenvlees gemixt met die van een onbekende liet hem toch maar doen opstaan en ontwaken van zijn slaap. Weer durfde er domme wolven stap te zetten in het Shadow territorium, wanneer gingen ze het leren en de consequenties ondervinden hier niet meer zomaar zonder pardon te komen. Langzaam hees hij zijn lichaam omhoog en zette stap voor stap zijn weg naar buiten. Hij knipperde een paar keer met zijn ogen, hij snoof de lucht op en zetten een aardig pasje in naar de onbekende wolf. Een diepe zucht verliet alweer zijn bek en enigszins hoopte hij dat één van zijn roedelleden dit zooitje al had weg gejaagd. De geur van een rottende kadaver -dat waarschijnlijk één van zijn roedelleden mee had genomen- werd steeds sterker. In de verte zag hij een zwarte reu liggen naast de kadaver, die had zo te zien zijn buikje wel rond gegeten aan het vlees en nog eens stap gezet in dit territorium. De reu moest wel heel erg van problemen houden. Een luidde, waarschuwende grom verliet zijn bek en met ontblote tanden staarde hij de reu aan. "Jij hebt ten eerste het Shadow territorium betreden, dat is fout één. Ten tweede heb jij gegeten van de prooien die wij vangen, dat is fout twee. Oke, zo gaan we het doen. Jij bent binnen drie secondes weg anders laat ik je de consequenties zien en zelfs nu geef ik je nog een kans." Hij bleef de reu strak aankijken. "Één."

_________________
Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum