WELKOM
Serigala is een Nederlandstalige wolven RPG. Maak je eigen karakter aan, bepaal zijn uiterlijk en verken het eindeloze gebied van Serigala. Ontwikkel jezelf met behulp van de punten die je kunt verzamelen en ontwikkel op die manier je karakter verder. Ontmoet nieuwe spelers in de Off-Game zone en maak nieuwe vrienden! Alles ligt in jouw handen.
WOLF OF THE MONTH
TEAM
ACCOUNT SWITCH
SEIZOEN
15ºC - 28ºC
Z O M E R
Het is eindelijk zomer in Serigala. De kudde's trekken weer aan, overal groeit gras en bloemen en het land ziet er weer prachtig uit. Tot nu toe heeft de warmte voor weinig problemen gezorgd en brengt het alleen maar lekkere dagen, maar misschien komt daar binnenkort wel verandering in?
CREDITS
Serigala staat onder leiding van het team en wordt ondersteund met Actieforum. De banner is gemaakt door Kadar. Alle code's (uitzonderingen daargelaten) behoren toe tot Kadar en mogen niet zonder toestemming gekopieerd worden. Alle teksten, afbeeldingen en karakters behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars.

Serigala is geregistreerd bij: RpgSites.nl

Deel
Vorige onderwerpGo downVolgende onderwerp
avatar
Berichten : 15
Pawprints (₱) : 11
Roedel : -
Leeftijd : 1 year, 6 months. That is all I remember
Partner : Noone breaks through the Wall
Profiel bekijken

Amnelia

op zo sep 04, 2016 9:42 pm
Name: Amnelia
Nicknames: Amni, Amne, Amn, Am, Amnel
Gender: She-wolf
Age: 1 year, 6 months
Lifestyle: Solitair

Eyes: Orange/ember
Furcolor: brown
Fur length: middle
Build: tiny bit on the small size
Scars: no outstanding ones

Likes:
+ Fun
+ Sun
+ Water
+ The Sea
+ Friends
+ Freedom
+ Swimming

Dislikes:
- Darkness
- Sleeping
- Death
- Bad wolves
- Enemies

Personality:
W. I. P.

Thoughts:
Zayn||"I don't know you that much, but I guess I don't hate you."
Merlin||"You're so nice, and I'm happy that I could teach you The Snow Slide!"

Backstory:
Lees dit goed, zelfs Amnelia zelf kent dit niet! Dit zal ooit een enorm ding worden in haar leven! :3

Er was eens, een teef. Ze was bruin en had bijna witte ogen. Zij ontmoette een reu, al op vrij jonge leeftijd. De reu was een wolf die ervoor koos om nooit lang bij een teef te zijn. Altijd koos hij vrijheid boven zijn partner. Hij was lichtelijk betoverd door haar schoonheid en samen zochten ze een grot op het strand, nog voordat deze een doorgang kreeg naar Serigala. Ze leidden een rustig leven, tot de teef op een dag met een schokkend bericht kwam: zijn pups kwamen eraan! Verward viel de reu die avond in slaap, geteisterd door schuldgevoelens. Dit was nooit, maar dan ook nooit de bedoeling geweest!

Toen de pups kwamen, viel de teef flauw na de bevalling. De reu twijfelde geen moment en doodde de twee reutjes. Net toen hij hun dochter wou doden, kwam de teef weer bij. De teef was kapot van verdriet en wou hun overgebleven jong altijd bij zich houden. Ze kreeg de naam Amnelia.

Al voordat ze leerde jagen of überhaupt hard leerde rennen, leerde de jonge Amnelia al zwemmen. Ze vond het leuk, vooral omdat ze aan de kust woonde. Het ruisen van de zee 's avonds was een goede manier om haar moe te maken en ze leerde vissen voor ze op konijnen ging jagen of ging vechten.

Ze was anderhalf toen het gebeurde. Ze was aan het zwemmen met haar ouders, rustig in de zee. Ze zwom naast haar vader. Ze waren druk in gesprek en gingen op hoge snelheid. Zonder het door te hebben kwam haar moeder naast haar zwemmen. Ineens duwde haar vader haar moeder onderwater. Zo lang dat de teef uiteindelijk slap naar de bodem van de zee ging, verdronken. Meteen daarna nam hij zijn dochter mee naar het strand en nam haar mee naar een steen. Daar sloeg hij haar kop tegenaan. Ze viel flauw en raakte haar geheugen kwijt. Hij vertrok zonder iets te zeggen.

_________________
Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum