WELKOM
Serigala is een Nederlandstalige wolven RPG. Maak je eigen karakter aan, bepaal zijn uiterlijk en verken het eindeloze gebied van Serigala. Ontwikkel jezelf met behulp van de punten die je kunt verzamelen en ontwikkel op die manier je karakter verder. Ontmoet nieuwe spelers in de Off-Game zone en maak nieuwe vrienden! Alles ligt in jouw handen.
WOLF OF THE MONTH
TEAM
ACCOUNT SWITCH
SEIZOEN
15ºC - 28ºC
Z O M E R
Het is eindelijk zomer in Serigala. De kudde's trekken weer aan, overal groeit gras en bloemen en het land ziet er weer prachtig uit. Tot nu toe heeft de warmte voor weinig problemen gezorgd en brengt het alleen maar lekkere dagen, maar misschien komt daar binnenkort wel verandering in?
CREDITS
Serigala staat onder leiding van het team en wordt ondersteund met Actieforum. De banner is gemaakt door Kadar. Alle code's (uitzonderingen daargelaten) behoren toe tot Kadar en mogen niet zonder toestemming gekopieerd worden. Alle teksten, afbeeldingen en karakters behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars.

Serigala is geregistreerd bij: RpgSites.nl

Deel
Vorige onderwerpGo downVolgende onderwerp
avatar
Berichten : 587
Pawprints (₱) : 378
Roedel : OKami
Leeftijd : 5 jaar
Partner : there is no fear in het (Amatariseu)
Profiel bekijken

Re: Nice to see you again little brother! (Scarleg)

op wo jan 11, 2017 4:06 pm
(Zo lief)

‘’Tuurlijk.’’ zei de reu, en zette zijn kop onder de buik van de witte albino wolf aan, en hielp hem zo omhoog. Celegon ging tegen Scarleg aan zitten voor als het zitten hem de zwaar werd. Zo zaten de twee reuen een tijdje. De grijsachtige wolf duwde zijn snuit tegen Scarleg zijn snuit aan 'Weet je Scarleg.. Door jou is mijn leven eindelijk compleet.’’ De witte reu keek naar zijn broer, die hem glimlachend aan keek. Daarna sloot hij zijn ogen. De witte albino keek in de lucht en zei vervolgens 'Jij maakt mijn leven ook compleet Celegon'. Scarleg had nooit gedacht, dat als een wolf slecht was, dat door een andere wolf hij weer goed was. Maar Scarleg was het bewijs dat het wel kon. Scarleg gaf Celegon een lik over zijn kop, ging tegen hem aan hangen, omdat het zitten wat zwaarder werd, en sloot ook zijn ogen

_________________
Klik hier:
[/img]
avatar
Berichten : 231
Pawprints (₱) : 151
Roedel : Never!
Leeftijd : 5
Partner : Oh man no but if you want u can kiss me ;3
Profiel bekijken

Re: Nice to see you again little brother! (Scarleg)

op wo jan 11, 2017 6:56 pm
Zijn broertje keek de lucht in en zei vervolgens dat hij, Celegon, ook zijn leven compleet maakte. Scarleg gaf een lik over Celegon zijn kop en ging tegen hem aan hangen. Scarleg deed zijn ogen dicht. Celegon likte de witte reu. Toen Celegon merkte dat het weer opklaarde keek hij zijn broertje aan en zei:’’Zullen we anders een fijn plekje zoeken waar we de nacht kunnen doorbrengen, het is hier nogal nat en modderig.’’ Zei hij terwijl hij naar beneden keek. Zijn poten waren al half bezopen door het natte gras. Celegon vond het vieze niet zo erg alleen zijn wonden deden helaas ook pijn, hij moest even ergens liggen. Zijn ogen gleden ook even over zijn zij, waar de pijn vandaan kwam. Het bloedde was voorlopig gestopt zag hij, maar fris zag het er zeker niet uit.


{Sorry, niet veel inspi..)

_________________
 
Made By...:
Made By Zarrán! <3 (Ty)
avatar
Berichten : 587
Pawprints (₱) : 378
Roedel : OKami
Leeftijd : 5 jaar
Partner : there is no fear in het (Amatariseu)
Profiel bekijken

Re: Nice to see you again little brother! (Scarleg)

op vr jan 13, 2017 7:23 pm
’’Zullen we anders een fijn plekje zoeken waar we de nacht kunnen doorbrengen, het is hier nogal nat en modderig.’’ zei de grijsachtige reu, Scarleg deed zijn ogen open en keek naar de poten van de twee wolven. Ze waren beide al half verzopen. Kijkend naar zijn broer, werd hij nat van de regen. 'Dat lijkt me een goed idee'. Zei de witte albino. Met moeite stond hij op en probeerde zich uit te schudden. Waarna een harde piep van de pijn zijn bek verliet. Scarleg was een wolf van als het weer beter ging, ging hij alles weer doen. Maar dat was niet altijd het slimste. De albino keek naar de wonden in de zij van de reu, en liep er toen voorzichtig naartoe. Waarna hij ze begon schoon te likken. Om te zorgen dat ze niet gingen ontsteken. Want dat deed super veel pijn

(Ik heb ook geen inspiratie)

_________________
Klik hier:
[/img]
Gesponsorde inhoud

Re: Nice to see you again little brother! (Scarleg)

Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum