WELKOM
Serigala is een Nederlandstalige wolven RPG. Maak je eigen karakter aan, bepaal zijn uiterlijk en verken het eindeloze gebied van Serigala. Ontwikkel jezelf met behulp van de punten die je kunt verzamelen en ontwikkel op die manier je karakter verder. Ontmoet nieuwe spelers in de Off-Game zone en maak nieuwe vrienden! Alles ligt in jouw handen.
WOLF OF THE MONTH
TEAM
ACCOUNT SWITCH
SEIZOEN
15ºC - 28ºC
Z O M E R
Het is eindelijk zomer in Serigala. De kudde's trekken weer aan, overal groeit gras en bloemen en het land ziet er weer prachtig uit. Tot nu toe heeft de warmte voor weinig problemen gezorgd en brengt het alleen maar lekkere dagen, maar misschien komt daar binnenkort wel verandering in?
CREDITS
Serigala staat onder leiding van het team en wordt ondersteund met Actieforum. De banner is gemaakt door Kadar. Alle code's (uitzonderingen daargelaten) behoren toe tot Kadar en mogen niet zonder toestemming gekopieerd worden. Alle teksten, afbeeldingen en karakters behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars.

Serigala is geregistreerd bij: RpgSites.nl

Deel
Vorige onderwerpGo downVolgende onderwerp
avatar
Berichten : 2
Pawprints (₱) : 0
Roedel : /
Leeftijd : 2 Years
Partner : /
Profiel bekijken

Lyra

op wo aug 24, 2016 6:52 pmName: Lyra
Age: 2 Years
Gender:


Fur: White
Eyes: Blue
Build: Little and Small
Scars: No

○○○○○ ●●●●●
Skills
Speed: ●●●●●
Fighting: ●●○○○
Hunting: ●●●○○
Swimming: ●●●●○
Jumping: ●●●○○
Smart: ●●●●●History:

Ze werd als jonge en enigste pup geboren. Ze groeide samen op met haar twee gelukkige ouders. Toen ze iets meer dan een jaar oud was kregen zij en haar ouders steeds meer ruzie en uiteindelijk toen ze anderhalf jaar was vertrok Lyra. Na een half jaar rond gereisd te hebben is ze uiteindelijk hier in Serigala terecht gekomen.Personality

WIP

_________________
Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum