WELKOM
Serigala is een Nederlandstalige wolven RPG. Maak je eigen karakter aan, bepaal zijn uiterlijk en verken het eindeloze gebied van Serigala. Ontwikkel jezelf met behulp van de punten die je kunt verzamelen en ontwikkel op die manier je karakter verder. Ontmoet nieuwe spelers in de Off-Game zone en maak nieuwe vrienden! Alles ligt in jouw handen.
WOLF OF THE MONTH
TEAM
ACCOUNT SWITCH
SEIZOEN
15ºC - 28ºC
Z O M E R
Het is eindelijk zomer in Serigala. De kudde's trekken weer aan, overal groeit gras en bloemen en het land ziet er weer prachtig uit. Tot nu toe heeft de warmte voor weinig problemen gezorgd en brengt het alleen maar lekkere dagen, maar misschien komt daar binnenkort wel verandering in?
CREDITS
Serigala staat onder leiding van het team en wordt ondersteund met Actieforum. De banner is gemaakt door Kadar. Alle code's (uitzonderingen daargelaten) behoren toe tot Kadar en mogen niet zonder toestemming gekopieerd worden. Alle teksten, afbeeldingen en karakters behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars.

Serigala is geregistreerd bij: RpgSites.nl

Deel
Vorige onderwerpGo downVolgende onderwerp
avatar
Berichten : 101
Pawprints (₱) : 99
Leeftijd : 4
Partner : Travis Fimmel
Profiel bekijken

Familjie

op ma aug 22, 2016 12:47 pm
Helloowhh,

ik wil wat meer leven in Ragnar brengen en daarom ben ik op zoek naar familie voor hem. Dit mag van alles zijn. Wel wil ik er even bij vertellen dat Ragnar een nogal apart geloof op na houdt. Hij geloofd namelijk in de Noorse goden en gebruiken, wat eigenlijk komt door zijn opvoeding. Hier hoeft familie niet perse aan te voldoen, maar het is wel iets om rekening mee te houden.

Ik hoor het wel van jullie (hoop ik)

doei.

_________________
avatar
Berichten : 92
Pawprints (₱) : 52
Roedel : /\
Leeftijd : 4
Partner : Still standing alone in life
Profiel bekijken

Re: Familjie

op ma aug 22, 2016 3:35 pm
Ik bied Tauriel aan als zus Very Happy Ik zal pb sturen over haar verleden handig is voor Ragnar om te weten Smile Als je wil dat ze zijn zus word natuurlijk ;3

_________________
avatar
Berichten : 101
Pawprints (₱) : 99
Leeftijd : 4
Partner : Travis Fimmel
Profiel bekijken

Re: Familjie

op ma aug 22, 2016 4:15 pm
Ik ben benieuwd! ^^

_________________
Gesponsorde inhoud

Re: Familjie

Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum