WELKOM
Serigala is een Nederlandstalige wolven RPG. Maak je eigen karakter aan, bepaal zijn uiterlijk en verken het eindeloze gebied van Serigala. Ontwikkel jezelf met behulp van de punten die je kunt verzamelen en ontwikkel op die manier je karakter verder. Ontmoet nieuwe spelers in de Off-Game zone en maak nieuwe vrienden! Alles ligt in jouw handen.
WOLF OF THE MONTH
TEAM
ACCOUNT SWITCH
SEIZOEN
15ºC - 28ºC
Z O M E R
Het is eindelijk zomer in Serigala. De kudde's trekken weer aan, overal groeit gras en bloemen en het land ziet er weer prachtig uit. Tot nu toe heeft de warmte voor weinig problemen gezorgd en brengt het alleen maar lekkere dagen, maar misschien komt daar binnenkort wel verandering in?
CREDITS
Serigala staat onder leiding van het team en wordt ondersteund met Actieforum. De banner is gemaakt door Kadar. Alle code's (uitzonderingen daargelaten) behoren toe tot Kadar en mogen niet zonder toestemming gekopieerd worden. Alle teksten, afbeeldingen en karakters behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars.

Serigala is geregistreerd bij: RpgSites.nl

Deel
Vorige onderwerpGo downVolgende onderwerp
avatar
Berichten : 1865
Pawprints (₱) : 474
Roedel : Ōkami
Leeftijd : 4
Partner : Making mistakes that were made for us; we brushed them off like paper cuts
Profiel bekijken

Re: Fight First or Family First? {Emaya}

op ma aug 22, 2016 10:51 pm
Ze schaamde zich, voelde zich zo zwak.. En voelde zich toch op haar gemak. Aissar zou haar beschermen. Zou hij.. Zou hij ook om haar geven? Als meer dan vrienden? Konden ze.. Verdergaan dan vrienden? Ze hoopte het. Ze hoorde hem zuchten. Natuurlijk. Ze hadden een slaapplek nodig. Emaya stond wankel en afwezig naast hem. Hij was zo bezorgd geweest, en hoe kwaad hij wel niet was op Celegon.. Zou het waar zijn? Zou Aissar, Shadowalphazoon, verliefd zijn op de dochter van de ex-alfa en alfa van TRH en Ōkami? Ze kreeg een zwakke glimlach op haar gezicht. Zijzelf wist allang wat ze voelde voor de reu. Als je nu in haar ogen zou kijken, zou je een mengeling van hoop, pijn, en liefde in haar glanzende ogen zien. Aissar wees naar een steen vlakbij en mompelde iets. Vlak naast de zwarte reu strompelde Emaya naar de steen, waar ze weer voorzichtig ging liggen. Ze bleef naar de reu kijken met nog steeds dezelfde blik in haar ogen, al zat er nu ook wat dankbaarheid bij. Ze legde haar kop op haar poten. En bleef staren naar Aissar.

_________________
The Devil in the mirror, screaming that my heart is flawed, I'm never gonna let you win
No I will not surrender, even if I start to fall, I swear to you I'll rise again

STUFF:
||THEMES||
Devil In The Mirror - Black Veil Brides
Days Are Numbered - Black Veil Brides
Lost It All - Black Veil Brides

||OLD||

By M'non

This owner is proud band trash and inactive af on here so um yeah
Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum