WELKOM
Serigala is een Nederlandstalige wolven RPG. Maak je eigen karakter aan, bepaal zijn uiterlijk en verken het eindeloze gebied van Serigala. Ontwikkel jezelf met behulp van de punten die je kunt verzamelen en ontwikkel op die manier je karakter verder. Ontmoet nieuwe spelers in de Off-Game zone en maak nieuwe vrienden! Alles ligt in jouw handen.
WOLF OF THE MONTH
TEAM
ACCOUNT SWITCH
SEIZOEN
15ºC - 28ºC
Z O M E R
Het is eindelijk zomer in Serigala. De kudde's trekken weer aan, overal groeit gras en bloemen en het land ziet er weer prachtig uit. Tot nu toe heeft de warmte voor weinig problemen gezorgd en brengt het alleen maar lekkere dagen, maar misschien komt daar binnenkort wel verandering in?
CREDITS
Serigala staat onder leiding van het team en wordt ondersteund met Actieforum. De banner is gemaakt door Kadar. Alle code's (uitzonderingen daargelaten) behoren toe tot Kadar en mogen niet zonder toestemming gekopieerd worden. Alle teksten, afbeeldingen en karakters behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars.

Serigala is geregistreerd bij: RpgSites.nl

Deel
Vorige onderwerpGo downVolgende onderwerp
avatar
Administrator
Berichten : 757
Pawprints (₱) : 662
Roedel : Follow the leader, leader. Follow the leader! [Shadows]
Leeftijd : 7 AND STILL COUNTING
Partner : Craig
Profiel bekijken

KAI.

op di feb 02, 2016 6:17 pm

KAI
kai
canis lupus
6 jaar
teef
schadows
alfa
appearance
Kai doet qua grootte zeker niet onder bij de gemiddelde teef. Ze is zeker niet klein en goed gespierd. Tussen haar dikke donkere vacht zijn verschillende littekens te zien verspreid over haar hele lichaam. Een van de meest opvallende is die op haar borst. Twee bruinrode ogen maken het af, die wanneer er licht op schijnt eerder rood dan bruin aandoen.  
personality
Ze maakt makkelijker vijanden dan vrienden met haar karakter. Kai staat bekend als een rustig, maar koelbloedige type. Tegenwoordig zal ze niet snel uit haar slof schieten, zoals ze dat vroeger deed, maar nog steeds is ze geen lieverdje. Er zijn maar weinig wolven die ze toelaat binnen haar vriendenkring buiten Shadows en familie. Vertrouwen moet je echt winnen bij haar en dat kost tijd. Tegen vrienden en familie is ze altijd erg vriendelijk. Ze houdt van een lolletje en is graag onder de andere wolven. Verder is ze erg intelligent en ambitieus. Sinds ze in Wolf Story is gekomen is ze erg gegroeid. Velen zullen haar naam dan ook wel kennen.
history
0 – 2 jaar
De ravenzwarte teef is geboren in een roedel ver weg van Serigala. Nadat ze bijna de volwassen leeftijd had bereikt is zij samen met haar broer en zus vertrokken. Uiteindelijk is ze in haar eentje terecht gekomen in Wolf Story waar ze voor een hele tijd gebleven is.

2 jaar

Wolf Story was de plek waar ze zich zou settelen. Na enige tijd een solitair bestaan geleid te hebben kwam ze terecht bij The Bloodclan, die destijds de grote concurrent was van de Shadows. De alfa van deze roedel was alleen niet in staat om de boel in goede banen te geleiden en Kai ging met de roedel ten onder. Ondanks dat de roedel na enige tijd ophield te bestaan, heeft Kai door haar inzet wel veel vertrouwen gekregen door andere wolven. In deze tijd ontmoet ze ook wolven als Djinn, Lydda en Mini, waarmee ze, ondanks hun verschillende achtergronden, een band mee opbouwt.

3 jaar
Kai besluit zich aan te sluiten bij de Shadows die onder leiding staat van vriendin Mini. In de tussentijd leert ze Graphic kennen. Een solitaire reu die haar aandacht weet te trekken met zijn charmes. Probleem is echter dat deze reu in principe al een relatie heeft met Ceylen, waardoor er spanningen ontstaan. Niet alleen tussen haar en Ceylen, maar ook tussen haar en Graphic. De Shadows lijken te verdwijnen en Kai vertrekt voor een tijd uit Wolf Story om op zoek te gaan naar haar broer en zus. Uiteindelijk lijkt ze een nieuw leven op te kunnen bouwen en krijgt ze een nest met drie pups; Tank, Aissar en Neveah. Alleen haar partner keert opeens de rug naar haar toe, neemt beslag op de pups en verstoot Kai die weer terug naar Wolf Story vlucht.

4 jaar
Kai heeft haar leven weer opgepakt en is weer terecht gekomen bij de Shadows. Dit maal onder leiding van Maximo en Dux. Haar vroegere vrienden zijn allemaal verdwenen en alleen Djinn is er nog. Ze ontmoet Craig, waarmee ze al snel een goede band mee opbouwt. Na enige tijd komt plotseling een van haar pups tevoorschijn, Tank. Deze verteld dat hij gevlucht is voor zijn vader, net zoals de andere twee, maar die is hij kwijtgeraakt. Kai begint een zoektocht en uiteindelijk vind ze ook Aissar en Neveah terug.

5 jaar
De Shadows zijn opgeheven, maar Kai zet een nieuwe roedel op onder de naam Elysion met als thuisbasis het oude Shadowbos. Ook is er een andere roedel actief The Rising Heroes. Echter kregen deze teveel ambities en wilden ze het bos in de vallei als hun territorium. Hiervoor moest een stokje gestoken worden en hieruit ontstond een oorlog. Een oorlog die door Elysion gewonnen werd. Tijdens de oorlog stond Kai oog in oog met haar ex Graphic. In een heftig gevecht trok deze aan het kortste eind en werd vermoord door Kai. Na de oorlog werd Elysion weer de Shadows.

6 jaar
Mensen komen steeds dichter bij het leefgebied van wolven. Steeds meer moeten het ontgelden. Het probleem word op een gegeven moment zo erg dat Djinn wordt neergeschoten. Een teken dat het tijd is om te vertrekken. De hele roedel verhuisd naar Serigala. Een plek zonder tweebeners en veel voedsel. De Shadows hebben hier, onder leiding van Kai, Dalrey Forest in bezit genomen.
+
blood
sun
fighting & hunting
schadows
djinn <3
-
snow
poodles
humans
ex heroes
© Q.
Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum