WELKOM
Serigala is een Nederlandstalige wolven RPG. Maak je eigen karakter aan, bepaal zijn uiterlijk en verken het eindeloze gebied van Serigala. Ontwikkel jezelf met behulp van de punten die je kunt verzamelen en ontwikkel op die manier je karakter verder. Ontmoet nieuwe spelers in de Off-Game zone en maak nieuwe vrienden! Alles ligt in jouw handen.
WOLF OF THE MONTH
TEAM
ACCOUNT SWITCH
SEIZOEN
15ºC - 28ºC
Z O M E R
Het is eindelijk zomer in Serigala. De kudde's trekken weer aan, overal groeit gras en bloemen en het land ziet er weer prachtig uit. Tot nu toe heeft de warmte voor weinig problemen gezorgd en brengt het alleen maar lekkere dagen, maar misschien komt daar binnenkort wel verandering in?
CREDITS
Serigala staat onder leiding van het team en wordt ondersteund met Actieforum. De banner is gemaakt door Kadar. Alle code's (uitzonderingen daargelaten) behoren toe tot Kadar en mogen niet zonder toestemming gekopieerd worden. Alle teksten, afbeeldingen en karakters behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars.

Serigala is geregistreerd bij: RpgSites.nl

Deel
Vorige onderwerpGo downVolgende onderwerp
avatar
Berichten : 1338
Pawprints (₱) : 322
Roedel : Ignis Squad ~ Ōkami
Leeftijd : 3 Years
Partner : We can blame it on the stars ♥ Arthur
Profiel bekijken

Re: . Makin' me way downtown [OPEN] .

op zo aug 14, 2016 5:33 pm

Ietwat verfrommeld kwam Khuo overeind en wankelde op zijn poten. Snuivend schudde hij zijn vacht uit en keek op haar neer.
'Vreemd genoeg komt dat zinnetje me bekend voor.' Hoewel zijn stem zwaar klonk, piepte er toch een grijnsje door zijn masker heen. Syren lachte haar tanden bloot terwijl herinneringen aan de dag op het ijs door haar hoofd vlogen.
'Blijkbaar gaan ijskonijnen en water niet samen,' zei ze. Haar blik dwaalde af naar zee, waar de zwart-witte vissen het veld ruimden en verdwenen. Aan de overkant zag ze het strand. Heck, ze waren op het mysterieuze eiland! Wat waren ze aan het doen? Ze moesten op onderzoek uit!
'Ze moesten wel heel erg hongerig zijn dat ze jou uitkozen,' siste Ama de zwarte reu plots toe. Het was overduidelijk dat ze elkaar niet bepaald welgezind waren, maar Syren mocht beide wolven graag. En Khuo was al genoeg gepest. Two can play a game. Tijd om wat onrust te stoken.
'Ik vermoed dat ze jou niet wilden hebben,' grijnsde ze de albino toe. 'Te oud en te taai vlees. Toch jammer, want je had een flinke hap kunnen verzorgen.' Speels hapte ze naar haar oor om duidelijk te maken dat het enkel een grapje was.

_________________

Ōkami
21/8/2016

Syren // Khyvan // Domenico // Hamilton // Sean // Scylla // Aedion

avatar
Berichten : 2206
Pawprints (₱) : 810
Roedel : What will you become? [Ōkami Alpha]
Leeftijd : 6 jeers, 5 monts
Partner : Add some BBQ-sauce & enjoy! [Scarleg II]
Profiel bekijken

Re: . Makin' me way downtown [OPEN] .

op ma aug 15, 2016 12:11 pm
. Makin' me way downtown .
Net toen de zaakjes tussen Khuo en Ama nasty begonnen te worden, wist Syren zich er weer tussen te persen: 'Ik vermoed dat ze jou niet wilden hebben.' En dat was beter. Anders had Syren straks geen partner in adventure gehad! 'Te oud en te taai vlees. Toch jammer, want je had een flinke hap kunnen verzorgen.' Een hap in haar oor liet meteen weten dat 't allemaal een grapje was. Goed zo Syren... wees maar beleefd tegen je toekomstige Alpha. 'Te oud en te taai?!' lachte Ama door haar grimmige blik naar Khuolema heen. Ze schudde met haar billen en trok een charmante kop. 'Ye gotta be kiddin' me, lass!' Na een vriendelijke, ietwat nutteloze act draaide ze zich weer om naar de zwarte reu. Syren mocht hem - op een of andere magische manier -, waardoor ze in hetzelfde schuitje zaten. Shait... waarschijnlijk moest ze het eiland gaan ontdekken mét Khuo erbij.

_________________
. De Garnaal: Al een Garnaaltastische RPG'er sinds 2014 .
Honest Age:
PitaPata Dog tickers
Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum