WELKOM
Serigala is een Nederlandstalige wolven RPG. Maak je eigen karakter aan, bepaal zijn uiterlijk en verken het eindeloze gebied van Serigala. Ontwikkel jezelf met behulp van de punten die je kunt verzamelen en ontwikkel op die manier je karakter verder. Ontmoet nieuwe spelers in de Off-Game zone en maak nieuwe vrienden! Alles ligt in jouw handen.
WOLF OF THE MONTH
TEAM
ACCOUNT SWITCH
SEIZOEN
15ºC - 28ºC
Z O M E R
Het is eindelijk zomer in Serigala. De kudde's trekken weer aan, overal groeit gras en bloemen en het land ziet er weer prachtig uit. Tot nu toe heeft de warmte voor weinig problemen gezorgd en brengt het alleen maar lekkere dagen, maar misschien komt daar binnenkort wel verandering in?
CREDITS
Serigala staat onder leiding van het team en wordt ondersteund met Actieforum. De banner is gemaakt door Kadar. Alle code's (uitzonderingen daargelaten) behoren toe tot Kadar en mogen niet zonder toestemming gekopieerd worden. Alle teksten, afbeeldingen en karakters behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars.

Serigala is geregistreerd bij: RpgSites.nl

Deel
Vorige onderwerpGo downVolgende onderwerp
avatar
Berichten : 26
Pawprints (₱) : 22
Leeftijd : 4 Winters
Partner : -
Profiel bekijken

Lyall

op vr aug 05, 2016 12:10 pm
Naam: Lyall
Betekenis:
Schildwolf
Ras: Canis lupus columbianus
Geslacht: Reu
Leeftijd: 4 Winters

Uiterlijk:
Lyall is qua uiterlijk niet heel bijzonder. Hij is niet veel groter dan een gemiddelde wolf. Littekens van vroegere gevechten heeft hij ook niet, wat opmerkelijk is voor een wolf van zijn leeftijd. Zijn vacht is bruin tot lichtbruin. Om zijn nek zit een zwarte strook vacht, en opmerkbaar zijn de 3 zwarte strepen die syngroom over Lyall's rug lopen tot zijn staart.

Persoonlijkheid:
Lyall is een opzich zachtaardige wolf. Echter is hij gauw cynisch tegen anderen. Hij bemoeid zich meestal niet met anderen die niks met hem te maken hebben, omdat die hem niet intereseren. Hij kan het soms alleen niet laten een honende opmerking te maken als hij een ander een grote fout ziet maken. Ook al doet hij op deze manier niet echt zijn best kameraden te maken. Toch voelt hij zich wat alleen zonder familie of pack. Hij zal dat natuurlijk niet met iedereen delen. Hij zal er alles aan doen om zijn zwaktes aan de kant te zetten of niet te laten merken. Toen hij nog een cub was, was hem verteld dat zwakte tonen je dood betekende. En hij houd zich aan die gedachten vast. Mocht het toch lukken zijn zachte kant tevoorschijn te halen, heb je een trouwe maat die altijd achter je staat. Of je het dan goed of fout doet, dat maakt hem niet uit.

Ervaringen/Skill:

Vechten: genoeg om zich in leven te houden, maar tegen de meeste mannelijke wolven zal hij het onderspit delven.

Jagen: Lyall is een uitzonderlijk goede jager door veel ervaring en lang alleen leven.

slim: Lyall is niet de slimste wolf, maar zeker ook niet de domste. hij maakt beslissingen met logisch denken en redeneren.


Verleden:
Zal er ooit nog wel komen

_________________
Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum