WELKOM
Serigala is een Nederlandstalige wolven RPG. Maak je eigen karakter aan, bepaal zijn uiterlijk en verken het eindeloze gebied van Serigala. Ontwikkel jezelf met behulp van de punten die je kunt verzamelen en ontwikkel op die manier je karakter verder. Ontmoet nieuwe spelers in de Off-Game zone en maak nieuwe vrienden! Alles ligt in jouw handen.
WOLF OF THE MONTH
TEAM
ACCOUNT SWITCH
SEIZOEN
15ºC - 28ºC
Z O M E R
Het is eindelijk zomer in Serigala. De kudde's trekken weer aan, overal groeit gras en bloemen en het land ziet er weer prachtig uit. Tot nu toe heeft de warmte voor weinig problemen gezorgd en brengt het alleen maar lekkere dagen, maar misschien komt daar binnenkort wel verandering in?
CREDITS
Serigala staat onder leiding van het team en wordt ondersteund met Actieforum. De banner is gemaakt door Kadar. Alle code's (uitzonderingen daargelaten) behoren toe tot Kadar en mogen niet zonder toestemming gekopieerd worden. Alle teksten, afbeeldingen en karakters behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars.

Serigala is geregistreerd bij: RpgSites.nl

Deel
Vorige onderwerpGo downVolgende onderwerp
avatar
Berichten : 3
Pawprints (₱) : 3
Roedel : I was once a Dark Soul
Leeftijd : 4
Partner : very funny
Profiel bekijken

Well, no need to get annoyed #open#

op do jul 14, 2016 6:28 pm
Hades beklom de berg. Het was een enorme inspanning, maar het lukte hem. Hij stond op het hoogste punt in de hele omgeving. Hij had er lang over gedaan. 3 dagen, om precies te zijn. De maan scheen hoog aan de hemel. Het was zjn gewoonte om overdag te slapen. Met een enorme grijns op zijn gezicht ging hij zitten. Daar lag een donker bos, daar een lichte. Daar is het meer en daar de taiga. Hij maakte een soort plattegrond van dit gebied. Hij was nieuwsgierig naar het donkere bos. Dat was de enige duistere plek hier. Maar hij vertrouwde het niet. Hij was inmiddels al wel gewend dat in bijna alle donkere bossen allemaal arrogante zeurpieten zaten die "heel sterk" waren. Echt. Ze bleven aan zijn zwarte kop zeuren. En dan wouden ze ook altijd een litteken aanbrengen. Hij lachte bitter terwijl zijn oranje ogen verder zochten. En toen keek hij recht in de ogen van een ander.

_________________
avatar
Berichten : 21
Pawprints (₱) : 12
Roedel : Been there, done that
Leeftijd : 3 Yrs
Profiel bekijken

Re: Well, no need to get annoyed #open#

op do jul 14, 2016 9:57 pm
Aedan had nooit een moment genomen om de bergen te verkennen--of überhaupt het hoge noorden om mee te beginnen. De bergen waren altijd iets geweest dat je van een afstand moest bewonderen, niet van dichtbij. Verveling had hem echter toch zover gekregen het ruige terrein te betreden, maar erg veel was er niet te zien. Gewoon sneeuw en ijs en kale rotsen. Op een bepaalde hoogte groeide er geen planten meer en de lucht was zo ijl dat de wolf gedwongen rustig aan moest lopen. Het uitzicht aan de top scheen volgens menig wolf het wel waard te zijn en de reu wilde wel eens zien 'what all the fuss was about.' De ijle lucht werkte hem echter wel op z'n zenuwen en hij maakt nu al de beslissing hier niet snel terug te keren alleen voor een mooi uitzicht.  
Eenmaal de top bereikt te hebben merkte hij al snel op dat hij niet de enige was die de klim had gemaakt. Een zwarte wolf stond bij de rand van de rosten, ongetwijfeld te genieten van het uitzicht. Aedan stapte dichterbij en kwam tot stilstand aan de wolf zijn linkerzijde. Hij stond op het punt een begroeting te plaatsen, tot de wolf ineens begon te lachen. Een bittere lach. De zwarte wolf trok een wenkbrauw op en keek de vreemdeling ietwat vragend aan. De ander keerde zijn blik tot hun ogen elkaar vonden. "If you'd be so kind to share the joke so I can laugh along." Sarcasme was hoorbaar in zijn diepe stem.


_________________

Have you ever asked yourself?

Do monsters create war, or does war create monsters?


Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum