WELKOM
Serigala is een Nederlandstalige wolven RPG. Maak je eigen karakter aan, bepaal zijn uiterlijk en verken het eindeloze gebied van Serigala. Ontwikkel jezelf met behulp van de punten die je kunt verzamelen en ontwikkel op die manier je karakter verder. Ontmoet nieuwe spelers in de Off-Game zone en maak nieuwe vrienden! Alles ligt in jouw handen.
WOLF OF THE MONTH
TEAM
ACCOUNT SWITCH
SEIZOEN
15ºC - 28ºC
Z O M E R
Het is eindelijk zomer in Serigala. De kudde's trekken weer aan, overal groeit gras en bloemen en het land ziet er weer prachtig uit. Tot nu toe heeft de warmte voor weinig problemen gezorgd en brengt het alleen maar lekkere dagen, maar misschien komt daar binnenkort wel verandering in?
CREDITS
Serigala staat onder leiding van het team en wordt ondersteund met Actieforum. De banner is gemaakt door Kadar. Alle code's (uitzonderingen daargelaten) behoren toe tot Kadar en mogen niet zonder toestemming gekopieerd worden. Alle teksten, afbeeldingen en karakters behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars.

Serigala is geregistreerd bij: RpgSites.nl

Deel
Vorige onderwerpGo downVolgende onderwerp
avatar
Administrator
Berichten : 757
Pawprints (₱) : 662
Roedel : Follow the leader, leader. Follow the leader! [Shadows]
Leeftijd : 7 AND STILL COUNTING
Partner : Craig
Profiel bekijken

OPEN. SCHNITZEL.

op wo jun 08, 2016 8:44 pm
KAI.
nogal gefrustreerd keek ze naar het witte pluizenballetje wat snel in een van de holen schoot. Daar ging haar maaltijd. Een aantal minuten lang was ze een konijn aan het volgen. Het dier deed haar een beetje denken aan Djinn; dik en wit. Djinn, waar die nou gebleven? Zo nu en dan voelde ze zich eenzaam. Was het de ouderdom misschien? Op zich was ze niet zo oud en zou je eigenlijk kunnen zeggen dat ze op haar 'hoogtepunt' was, maar zo voelde het niet. Vooral niet als simpele dingen zoals konijnen vangen in de soep liep. Ze slaakte een diepe zucht, waarna ze zich tot het water keerde wat aan haar weerszijde lag. Het was opvallend rustig aan de oever. Geen dier dat zich nu in z'n  hoofd haalde om haar kant op te zwemmen, lopen of vliegen. Haar geduld werd duidelijk getest door moedernatuur. Ze liet haar kop naar beneden zakken, waarna haar tong in het water gleed. Het voelde heerlijk verkoelend aan. De laatste dagen was het steeds warmer geworden, dus verkoeling was zo nu en dan wel nodig.

-- Iedereen is welkom -- Was te lui om een titel te verzinnen --

_________________
Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum