WELKOM
Serigala is een Nederlandstalige wolven RPG. Maak je eigen karakter aan, bepaal zijn uiterlijk en verken het eindeloze gebied van Serigala. Ontwikkel jezelf met behulp van de punten die je kunt verzamelen en ontwikkel op die manier je karakter verder. Ontmoet nieuwe spelers in de Off-Game zone en maak nieuwe vrienden! Alles ligt in jouw handen.
WOLF OF THE MONTH
TEAM
ACCOUNT SWITCH
SEIZOEN
15ºC - 28ºC
Z O M E R
Het is eindelijk zomer in Serigala. De kudde's trekken weer aan, overal groeit gras en bloemen en het land ziet er weer prachtig uit. Tot nu toe heeft de warmte voor weinig problemen gezorgd en brengt het alleen maar lekkere dagen, maar misschien komt daar binnenkort wel verandering in?
CREDITS
Serigala staat onder leiding van het team en wordt ondersteund met Actieforum. De banner is gemaakt door Kadar. Alle code's (uitzonderingen daargelaten) behoren toe tot Kadar en mogen niet zonder toestemming gekopieerd worden. Alle teksten, afbeeldingen en karakters behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars.

Serigala is geregistreerd bij: RpgSites.nl

Deel
Vorige onderwerpGo downVolgende onderwerp
avatar
Administrator
Berichten : 757
Pawprints (₱) : 662
Roedel : Follow the leader, leader. Follow the leader! [Shadows]
Leeftijd : 7 AND STILL COUNTING
Partner : Craig
Profiel bekijken

Update: Nieuwe leden

op za jun 04, 2016 10:43 am

Update 4-6-2016

   

Omdat wij de laatste tijd merken dat het behoorlijk rustig is op Serigala hebben we besloten om punten uit te keren aan diegene die nieuwe leden naar Serigala brengt. Dit kun je op twee manieren doen;
- Op een ander fora reclame maken (Hiervoor krijg je 10P)
- Een nieuw lid hier naartoe brengen (Hiervoor krijg je 25P)

Voor dat laatste moet dat nieuwe lid aan mij (Kai) een PB'tje sturen met daarin de bevestiging dat hij of zij zich heeft aangemeld via jou.

Verder kan ik nog melden dat we binnenkort bezig gaan met awards!

Groetjes, het Team van Serigala


_________________
Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum