WELKOM
Serigala is een Nederlandstalige wolven RPG. Maak je eigen karakter aan, bepaal zijn uiterlijk en verken het eindeloze gebied van Serigala. Ontwikkel jezelf met behulp van de punten die je kunt verzamelen en ontwikkel op die manier je karakter verder. Ontmoet nieuwe spelers in de Off-Game zone en maak nieuwe vrienden! Alles ligt in jouw handen.
WOLF OF THE MONTH
TEAM
ACCOUNT SWITCH
SEIZOEN
15ºC - 28ºC
Z O M E R
Het is eindelijk zomer in Serigala. De kudde's trekken weer aan, overal groeit gras en bloemen en het land ziet er weer prachtig uit. Tot nu toe heeft de warmte voor weinig problemen gezorgd en brengt het alleen maar lekkere dagen, maar misschien komt daar binnenkort wel verandering in?
CREDITS
Serigala staat onder leiding van het team en wordt ondersteund met Actieforum. De banner is gemaakt door Kadar. Alle code's (uitzonderingen daargelaten) behoren toe tot Kadar en mogen niet zonder toestemming gekopieerd worden. Alle teksten, afbeeldingen en karakters behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars.

Serigala is geregistreerd bij: RpgSites.nl

Deel
Vorige onderwerpGo downVolgende onderwerp
avatar
Berichten : 587
Pawprints (₱) : 378
Roedel : OKami
Leeftijd : 5 jaar
Partner : there is no fear in het (Amatariseu)
Profiel bekijken

Gezocht een vader vioor Scarleg

op di mei 31, 2016 6:33 pm
Hey,

Ik wil dus een vader voor Scarleg, het maakt niet uit waar hij vandaan komt. Het verhaal gaat als volgt: Zijn vader heeft hem lang geleden, achtergelaten. Nu is Scarleg erachter gekomen, dat hij nog leeft en wil hij graag zijn vader weer zien. En hem vergeven voor wat hij heeft gedaan

- Vacht kleur maakt niet uit
- Neutraal

Laat maar weten als je interesse hebt

Groetjes Scarleg

_________________
Klik hier:
[/img]
Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum