WELKOM
Serigala is een Nederlandstalige wolven RPG. Maak je eigen karakter aan, bepaal zijn uiterlijk en verken het eindeloze gebied van Serigala. Ontwikkel jezelf met behulp van de punten die je kunt verzamelen en ontwikkel op die manier je karakter verder. Ontmoet nieuwe spelers in de Off-Game zone en maak nieuwe vrienden! Alles ligt in jouw handen.
WOLF OF THE MONTH
TEAM
ACCOUNT SWITCH
SEIZOEN
15ºC - 28ºC
Z O M E R
Het is eindelijk zomer in Serigala. De kudde's trekken weer aan, overal groeit gras en bloemen en het land ziet er weer prachtig uit. Tot nu toe heeft de warmte voor weinig problemen gezorgd en brengt het alleen maar lekkere dagen, maar misschien komt daar binnenkort wel verandering in?
CREDITS
Serigala staat onder leiding van het team en wordt ondersteund met Actieforum. De banner is gemaakt door Kadar. Alle code's (uitzonderingen daargelaten) behoren toe tot Kadar en mogen niet zonder toestemming gekopieerd worden. Alle teksten, afbeeldingen en karakters behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars.

Serigala is geregistreerd bij: RpgSites.nl

Deel
Vorige onderwerpGo downVolgende onderwerp
avatar
Berichten : 231
Pawprints (₱) : 164
Roedel : The Shadows
Leeftijd : 7,5
Partner : We are al searching for someone whose demons play well with ours. KAI
Profiel bekijken

A dad (GZ)

op di mei 17, 2016 9:41 am

Hiaa ;3

Nou ik heb weer een leuk plannetje bedacht voor Craig. Zijn terugkeer in Serigala is erg belangrijk en hij had veel verantwoordelijkheid achtergelaten i.v.m The Shads etc. Nuuu wil ik graag een vader voor Craig het verhaal gaat als volgt; Zijn vader heeft zijn moeder vermoord omdat (die reden zouden we nog samen kunnen bedenken) . Toen heeft Craig hem eerder al opgezocht, hij had een gevecht gehad met zijn vader en Craig dacht dat hij dood was. Maar nu blijkt hij dus in leven te zijn en hij is opzoek naar Craig. Voor meer informatie moet je maar even kijken naar het topicje van Craig und Kai. Ik wil dus dat zijn vader weer terug in zijn leven komt en dat ze ook een gevecht gaan hebben van leven tot dood.

Uiterlijk:
- Zwarte vacht
- Gele ogen
- 9 jaar
- Geen goedzakje

De naam mag je zelf bedenken. Alvast bedankt! ;D
Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum