WELKOM
Serigala is een Nederlandstalige wolven RPG. Maak je eigen karakter aan, bepaal zijn uiterlijk en verken het eindeloze gebied van Serigala. Ontwikkel jezelf met behulp van de punten die je kunt verzamelen en ontwikkel op die manier je karakter verder. Ontmoet nieuwe spelers in de Off-Game zone en maak nieuwe vrienden! Alles ligt in jouw handen.
WOLF OF THE MONTH
TEAM
ACCOUNT SWITCH
SEIZOEN
15ºC - 28ºC
Z O M E R
Het is eindelijk zomer in Serigala. De kudde's trekken weer aan, overal groeit gras en bloemen en het land ziet er weer prachtig uit. Tot nu toe heeft de warmte voor weinig problemen gezorgd en brengt het alleen maar lekkere dagen, maar misschien komt daar binnenkort wel verandering in?
CREDITS
Serigala staat onder leiding van het team en wordt ondersteund met Actieforum. De banner is gemaakt door Kadar. Alle code's (uitzonderingen daargelaten) behoren toe tot Kadar en mogen niet zonder toestemming gekopieerd worden. Alle teksten, afbeeldingen en karakters behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars.

Serigala is geregistreerd bij: RpgSites.nl

Deel
Vorige onderwerpGo downVolgende onderwerp
avatar
Berichten : 7
Pawprints (₱) : 7
Roedel : If ya think I would follow ya yur wrong, friend.
Leeftijd : 2
Partner : And now you're stupid.
Profiel bekijken

New place [Meilani]

op za mei 07, 2016 10:40 pm

Shila keek om zich heen. Waar waren ze? Ze waren inmiddels zo lang onderweg. Het leek alsof ze al hun hele leven liepen. Tenminste, zo voelde het voor haar. Hoe het voor haar vriendin voelde was een totaal ander verhaal. Dat wist Shila gewoon niet. "Hey, Laan! Kom je?" zei ze met een brede grijns toen ze een eindje vooruit rende. Ze kende Meilani nog niet zo lang, maar na wat hen was overkomen waren ze goede vriendinnen geworden. Mei was heel mysterieus. Waarom had ze littekens, waar kwam ze vandaan? Maar die vragen kon zij ook vragen aan de bruine wolvin. Ze hadden beiden alleen maar hun naam en leeftijd gegeven, en basisinformatie, maar geheimen bleven voorlopig waarschijnlijk geheim. Toch maakte het haar niet uit. In ieder geval had ze iemand waarmee ze kon reizen, nadat ze haar thuisland had ontvlucht. Waarom reisde Meilani eigenlijk? Dat wist ze ook niet van de grijzige teef. Was zij ook gevlucht? Of had ze gewoon zin in iets nieuws? Misschien was ze achter familie of vrienden aangegaan. Zoveel opties, maar zo weinig antwoorden. Ze knipperde met haar glanzende bruine ogen. Inmiddels hadden ze heuvels gevonden, en de zon begon ondergaan. Ze staarde naar de verkleurende lucht. Zo prachtig... Net zoals haar moeder. "Dus, wat doen we?" zei ze toen ze zich omdraaide naar Laan. Haar vriendin was niet lelijk, dat moest ze eerlijk toegeven.
Emaya mag na drie posts exclusief deze inspringen


Laatst aangepast door Shila op zo mei 08, 2016 1:03 am; in totaal 1 keer bewerkt
avatar
Berichten : 79
Pawprints (₱) : 39
Roedel : Can you see the 'Fuck You' in my smile?
Leeftijd : 26m/12d
Partner : bloody hell
Profiel bekijken

Re: New place [Meilani]

op za mei 07, 2016 11:49 pm


Achterdochtig hield ze de omgeving in de gaten, ze vertrouwde het dan ook voor geen meter. Eigenlijk zoals alles om zich heen, het vertrouwen in de wereld was bij deze teef helemaal weg. Constant stonden haar zintuigen op scherp, om elke beweging te zien, elke geluid te horen en elk vreemde geur te kunnen ontdekken. De jonge wolvin was niet angstig geworden, eerder hard voor zichzelf en voor een ander. Erg sociaal was ze dan ook niet meer, omdat ze andere wolven voortaan liever op afstand wou houden.

Dit gold niet helemaal voor Shila. Voor de roodbruine teef had Meilani een uitzondering gemaakt. Ook dit had ook zijn redenen, Shila had dan ook –door wat de teef had gedaan- Meilani’s respect verdiend. Het vertrouwen was er nog niet honderd procent, maar dit ging zeker nog veranderen tot ergernis van Meilani. Hoe langer ze met de roodbruine wolvin om ging, hoe gemoedelijker zijzelf dan ook werd in de omgang. Ze kon dan ook wel zeggen dat ze sinds lange tijd misschien wel een vriendin had. Echter probeerde ze dit ook weer wat te remmen, Meilani kon het niet uitstaan dat ze weer een band met iemand had, bang dat ze te afhankelijk werd van iemand anders. Of misschien wel de angst dat diegene haar weer pijn kon doen. Met haar neus op de grond gericht, draafde ze op een rustig tempo schuin achter Shila. Haar zwarte gevoelige neus raakte enkele hoge grassprietjes, waarbij verschillende sterke geuren haar neus binnendrongen. Het werd haar al lang duidelijk dat het hier barste van het prooi, vooral de geur konijn en haas was daarbij aanwezig. Kwijlend bij het idee, liep ze toch stug door. De geur van prooi was namelijk niet het eerste wat ze rook. Er waren nog een hele boel andere geuren, inclusief de geuren van andere vreemde wolven. De gedachte dat er andere wolven waren, bracht Meilani’s gedachten al weer op hol. Ze zou maar één wolf tegen moeten komen én… Verder dan dat kwam ze niet. De stem van Shila liet haar opschrikken. “Kom je?” Haar hoofd schoot wat verbaast omhoog, wat was die gekke roodbruine teef nu weer van plan? Alsof de wolvin een overvloed van energie had, was Shila naar voren gerend in een hoger tempo. Meilani snapte niet direct wat de bedoeling was, in tegenstelling ze werd wat nerveus op de omgeving om haar heen. Haar oren wiebelden dan ook onrustig heen en weer. Uit angst dat ze misschien een aanwijzing had gemist.

Maar er was niks waar ze zich zorgen om kon maken. Hoewel er natuurlijk geuren waren, was er geen enkele andere wolf te bekennen. Voor een moment sloot ze haar ogen, zich kwalijk nemend hoe ze nou zo achterlijk kon zijn om zo te reageren. Zich wakker makend schudde ze haar kop, waar naar ze ook een sneller temp on zette. “Ik kom er aan!” Op een heuvel, met voor hun het prachtige uitzicht stond het tweetal stil. Nieuwsgierig kwam Meilana naast Shila staan. Ze zag in een oog-op-wenk het genot van de wolvin, die duidelijk van het landschap gevleid was. Zijzelf, begreep dat juist absoluut niet. Overal zag ze wel weer een dode hoek of iets anders wat mogelijk een gevaar kon zijn. “Dus wat gaan we doen?” Bedenkelijk had ze Shila aangekeken, waarna ze haar blik weer afwende naar het heuvelachtige gebied voor hun. “Wat als we dit gebied eens gingen ontdekken?”

avatar
Berichten : 7
Pawprints (₱) : 7
Roedel : If ya think I would follow ya yur wrong, friend.
Leeftijd : 2
Partner : And now you're stupid.
Profiel bekijken

Re: New place [Meilani]

op zo mei 08, 2016 12:06 am

Ze glimlachte toen Meilani zei dat ze het gebied zouden verkennen. Zo ging het bij Shila. De ene keer koos zij wat ze gingen doen, de andere keer gaf ze de leiding aan haar reispartner. Met een kleine grijns liep ze verder, goed om zich heenkijkend. Ze was een klein beetje hyper, omdat dit een stuk mooier was dan haar geboorteplaats. "Zouden hier anderen leven? Ik denk dat ik wolvengeuren ruik.. Niet bepaald nieuw en ook niet dichtbij, maar volgens mij zijn we in een nieuw land aangekomen!" zei de jonge wolvin opgewonden. Eindelijk, een gebied. Misschien waren er ook nog vriendelijke wolven! Dat zou echt gaaf zijn! Toen besefte ze hoe irritant ze wel niet was, en ze schudde haar kop. Even normaal doen. Het was fijn om meer nieuwe gezichten te zien, maar ze zou never nooit bij Laan weggaan. Haar vriendin was heel wantrouwig en ze wou echt absoluut niet dat de teef het helemaal alleen moest opnemen tegen de grote open wereld. Dat zou ze Meilani nooit aandoen. Meilani.. Wat een bijzondere naam! Ze liep een hoge heuvel op en keek om zich heen. Aan de ene kant zag ze bomen, ergens anders was een veld en in de verte zag ze zelfs bergen! Als dit geen wolvenleefgebied was, wist zij het ook niet meer.

_________________
avatar
Berichten : 79
Pawprints (₱) : 39
Roedel : Can you see the 'Fuck You' in my smile?
Leeftijd : 26m/12d
Partner : bloody hell
Profiel bekijken

Re: New place [Meilani]

op zo mei 08, 2016 12:37 am


Afwachtend had ze haar aangekeken, kijkend naar wat de reactie zou zijn van verzoek. De glimlach op Shila’s snuit vertelde haar genoeg, ze had het juiste antwoord gegeven. Ze twijfelde of het antwoord van zichzelf wel zo prettig vond. De verschillende wolven geuren die ze had opgepikt onderweg, voelde niet zo lekker bij haar aan. Meerdere wolven op één plek betekende vaak roedels, daarbij waren er ook nog verschillende vriendschappen, vijanden en andere ingewikkelde relaties. Meilani moest er maar niks van hebben. Mede omdat ze zelf verstrikt was geraakt tussen andere wolven, waarvan ze in eerste instantie had gedacht dat dat haar vrienden waren, familie die ze zelf had uitgekozen. Ze had geleerd dat niemand te vertrouwen was. Uiteindelijk zorgde toch iedereen voor zichzelf, was haar redenering.

Ergens was ze dan ook bang, dat ze ooit Shila zou kunnen verliezen. Op dit moment zou het haar nog wat minder doen, maar zijzelf wist ook dat hun vriendschap steeds hechter werd, naarmate ze langer bij elkaar waren. Het zou slechts een kwestie van tijd zijn wanneer ook Shila verder zou gaan. Met die gedachte, probeerde ze –tevergeefs- de roodbruine wolvin toch wat van zich af te houden. Haar oren spitsten zich toen haar mede soortgenoot naar voren liep. Het enthousiasme die ze bij zich droeg, liet bij Meilani een klein grijnsje op haar snuit verschijnen. “Zouden hier anderen leven?” Meteen gingen haar oren bij deze woorden al weer naar achteren. Zij had de anderen al lang geroken, alsof het een soort markering was, had ze het al lang opgemerkt. Meerdere wolven geuren waren voor haar al vaak een no-to-go. “Oh, ik denk het wel..” mompelde ze niet echt enthousiast. “Ik denk dat ik wolvengeuren ruik..” babbelde Shila rustig verder in een veel te druk taaltje, als je het Meilani vroeg. “Je rook het goed.” Na deze woorden zette ze zichzelf in beweging en liep ze op een zacht dribbelend tempo achter de roodbruine teef aan.

Nog in een fantasierijke wolk, zag ze Shila om zich heen kijken. De teef was blijkbaar helemaal in haar nopjes over dit gebied. Het was grappig om haar reisgenoot zo te zien, hoewel het voor haar alleen maar onrust betekende. “Laten we verder gaan.” Grinnikte ze even, nadat ze Shila’s had staan kijken. “Misschien kunnen we nog wel wat prooi onderweg vangen.” Waren haar woorden terwijl ze de heuvel weer af liep.

avatar
Berichten : 1865
Pawprints (₱) : 474
Roedel : Ōkami
Leeftijd : 4
Partner : Making mistakes that were made for us; we brushed them off like paper cuts
Profiel bekijken

Re: New place [Meilani]

op zo mei 08, 2016 1:01 am
Toestemming :3


Emaya schudde haar kop. Ze was net klaar met eten en begon weg te zakken. Nu mocht dat nog niet. Ze moest wakker blijven, ze was op deze plaats niet echt veilig. Ze stond snel op, voordat ze weer bijna in slaap zou vallen. De jonge witte teef moest een gaap onderdrukken toen ze begon te lopen. Ze sliep nooit op een vast tijdstip. Ze had daarbij ook geen vaste schuilplaats tegen regen en wolven zoals een groot deel van de Shadows.
Nadat ze een eindje had gelopen, rook ze een geur. Het herkenbare deel was vermengd met een hoop onherkenbare geuren, maar deze geur zou ze nooit vergeten. Eiltje. Haar beste vriendin in Wolf Story, alhoewel Emaya ineens was verdwenen. Het was onmogelijk dat Eila hier was. De witte wolvin had gedacht dat haar beste vriendin inmiddels dood was! Op een vlug drafje volgde ze haar neus, niet oplettend of er andere geuren waren. Daar zag ze de jonge teef. Eila was gegroeid sinds hun laatste ontmoeting, zowel in haar spieren als in haar hoogte. Maar Eil was niet alleen. Een andere wolf was bij haar. Het was duidelijk dat diegene geen gevaar was, dus naderde Emaya het tweetal geruisloos.
In een keer sprong ze breed grijnzend voor Eila's neus. "Hey, Eila! Long time no see! Hoe is het?" zei ze. Eindelijk had ze zekerheid over de veiligheid van een van de wolven waar ze zich zorgen om maakte. Nu nog Rei. Niet aan denken, dit was een leuk moment. In alle vrolijkheid vergat ze de andere wolf, merkte ze. Snel draaide ze zich om en knikte met een klein glimlachje naar de onbekende wolvin. "Hallo, ik ben Emaya. In ons vorige gebied waren Eila en ik beste vriendinnen."

_________________
The Devil in the mirror, screaming that my heart is flawed, I'm never gonna let you win
No I will not surrender, even if I start to fall, I swear to you I'll rise again

STUFF:
||THEMES||
Devil In The Mirror - Black Veil Brides
Days Are Numbered - Black Veil Brides
Lost It All - Black Veil Brides

||OLD||

By M'non

This owner is proud band trash and inactive af on here so um yeah
avatar
Berichten : 79
Pawprints (₱) : 39
Roedel : Can you see the 'Fuck You' in my smile?
Leeftijd : 26m/12d
Partner : bloody hell
Profiel bekijken

Re: New place [Meilani]

op zo mei 08, 2016 1:59 am


Uit het niets veranderde plotseling haar houding. Vanuit een avontuurlijke, ontspannen – op haar manier dan- houding, stelde ze zich op als een vechtend huismormel van de tweebeners die zijn thuis wou beschermen. Ze was onderweg naar beneden, maar zodra ze de geur nogmaals rook, die ze al eerder had geroken, verstijfde ze. Haar kaken stonden stevig op elkaar geklemd terwijl haar lip omhoog trok, waarbij een rij scherpe tanden zichtbaar werden. Zacht gebrom verliet haar bek, het was duidelijk ze alles behalve blij. Voor Shila was dit niks ongewoons van haar, de agressieve houding die ze had aangenomen, was zo ongeveer haar standaard houding geworden voor wanneer er een wolf aanwezig was. Toch was er wel iets anders op te merken, als je goed naar haar keek, zag je dat er een emotie extra in haar ogen was. Naast de ongerustheid die ze altijd had als er een ander was, zag je dat er dit keer duidelijke haat bij was gekomen.

De reden waarom Meilani zo gespannen was, was nogal moeilijk te begrijpen voor een ander. Des te makkelijker voor haarzelf, hoewel dat soms ook een raadsel was. De geur of beter gezegd de wolf, die in aantocht was, kende ze wel. Eigenlijk, hóórde ze te kennen. De geur was over duidelijk van Emaya, een wolvin die ze kende via haar moeder, de roedel.. kortom Wolf Story. Bij die gedachte naar die tijd werd Meilani’s ademhaling al iets zwaarder. Totaal gefocust op de naderende oud-bekende, verroerde ze zich geen vin. Hoewel ze zich concentreerde, namen haar kwade gedachtes de bovenhand. Daardoor werd ze gedesoriënteerd en verloor ze haar sterkste punt; het verwachten van de ander. Opeens stond daar diegene dan. Emaya. In haar hoofd was het al een warboel van verschillende hatelijke gedachtes. Ze kon het dan ook totaal niet hebben dat de wolvin in kwestie vrolijk voor haar stond te kwispelen. Alsof er niks aan de hand was, was Emaya overgegaan in een enthousiaste begroeting. De verbazing bracht haar in trans. De witte wolvin stond dan wel voor haar te praten, maar zijzelf hoorde weinig tot niks. Enkel haar vorige, oude naam hoorde ze zachtjes, waardoor van binnen nog wat meer borrelde. Die naam had ze lang geleden al afgeschaft, ze had zich nog zo voorgenomen dat niemand, maar dan ook niemand haar meer zo zou noemen! Strak staren naar Emaya, zag ze hoe de teef zich vervolgens omdraaide en zich wendde op Shila.

Op dat moment was het net alsof er kortsluiting bij haar was, Ze kon het even niet meer verwerken, waarnaar er door frustratie woede omhoog borrelde. Dit uitte zich natuurlijk in een ondoordachte zet. Typisch Meilani. Ze sprong dan ook met ontblote tanden naar voren en hapte richting Emaya’s zij. Net raakten haar tanden, de vacht van de witte wolvin niet. Wel stond ze akelig dichtbij, gespannen, klaar om nog een keer aan te vallen. “Hoe durf je me zo weer te begroeten?” siste ze kwaad._________________

Status: inactief
avatar
Berichten : 1865
Pawprints (₱) : 474
Roedel : Ōkami
Leeftijd : 4
Partner : Making mistakes that were made for us; we brushed them off like paper cuts
Profiel bekijken

Re: New place [Meilani]

op zo mei 08, 2016 10:09 am

Emaya lachte. Een gestoorde, emotieloze lach. Woede borrelde op, verhitte haar keel. De brok in haar keel was ineens verdwenen. "Ja, ga maar stoer doen.. Denk je dat ik bang ben om te vechten tegen jou? Alsjeblieft zeg. Je speelt met vuur, heb je dat door kleine?" zei ze zacht en vals. Haar duistere kant, die ze eigenlijk had willen achterlaten bij de Shadows, borrelde omhoog, en haar ogen glansden vol met pure woede. Hoe durfde Eila zo te doen? "Dus dit is je bedankje?!" grauwde ze. In haar kop was het een mengeling van verdriet, woede en Shadow-Emaya, wat haar deed aanvallen. Grommend viel ze aan, Emaya hapte naar Eila's oor, haar vriendelijkheid vergeten. Ze was haar verstand kwijt.


Laatst aangepast door Emaya op zo mei 08, 2016 5:30 pm; in totaal 1 keer bewerkt

_________________
The Devil in the mirror, screaming that my heart is flawed, I'm never gonna let you win
No I will not surrender, even if I start to fall, I swear to you I'll rise again

STUFF:
||THEMES||
Devil In The Mirror - Black Veil Brides
Days Are Numbered - Black Veil Brides
Lost It All - Black Veil Brides

||OLD||

By M'non

This owner is proud band trash and inactive af on here so um yeah
avatar
Berichten : 79
Pawprints (₱) : 39
Roedel : Can you see the 'Fuck You' in my smile?
Leeftijd : 26m/12d
Partner : bloody hell
Profiel bekijken

Re: New place [Meilani]

op zo mei 08, 2016 11:19 am


Een machtig, overwinnend gevoel vulde haar lichaam wanneer ze Emaya achteruit zag deinzen voor haar vlijmscherpe tanden. Het deed haar goed om te zien dat ze de witte wolvin voor haar zo angstaanjagend het stuipen van haar lijf kon jagen. Het gaf haar een teken van dominantie, een teken dat haar menig echt gehoord zou worden.

Hoelang haar ogen op Emaya gericht waren hoe meer het tot haar doordrong dat de teef het echt niet begreep. Onrust en verwarring was van haar lijf af te lezen, wat bij Meilani overkwam als een zwak punt. Het voelde goed om de overheersende te zijn, maar tegelijkertijd kwam er nog meer kwade gedachtes omhoog. De veelzeggende afschuwende blik die Emaya haar gaf, deed haar dan toch echt de das om doen.  Haar adem begon zo zwaar te worden, dat ze zichzelf niet afvroeg of er geen rook uit haar neusgaten kwamen. Lava borrelde van binnen dan ook steeds verder en verder op. Het viel haar op dat, hoewel de teef bijna altijd haar woorden klaar had staan, nu totaal stil was. Er kwam geen excuus, geen tegenwoord uit Emaya. Maar Meilani wou graag antwoorden. Om de wolvin aan te sporen om haar tong te gebruiken, ontblote ze nogmaals haar tanden, waarna er ook zacht gegrom te horen was. Tot haar verbazing, draaide de witte teef zich rustig om. Maar zo snel liet Meilani zich niet van haar stuk brengen. Ze had geleerd dat je nooit je tegenstander uit het oog moest verliezen, dit zou ze dus ook niet bij Emaya doen, hoe onschuldig die ook leek. In onschuld schuilde altijd schuld. Zonder zich verder te verroeren, keek ze de teef na.

Alsof ze zich ineens in een andere wereld bevond, was ze totaal niet bezig met de aanwezigheid van Shila. Haar gedachtes bestond enkel maar uit één wolf; Emaya en de wraak gevoelens die ze voor de teef had ontwikkeld. Net toen ze dacht, dat Emaya zich terug had getrokken, verscheen er een witte gedaante op het toneel. Meilani’s houding was nog niet veranderd, ze stond er nog steeds met opgebolde spieren. De wolvin kwam dichterbij, zo dichtbij dat maar een paar centimeters zou hoeven toehappen om haar fel te kunnen raken. “Ik weet niet wat er is gebeurt, wie je zo heeft gemaakt. Maar dit ben jij niet.” Waren de woorden die Emaya uitsprak. Natuurlijk kon die het ook niet laten om haar waarschuwende tanden te laten zien.

Dit deed Meilani helemaal niks. Ze schrok niet, ze deinsde niet achteruit, zelfs haar concentratie werd er niks minder om. De nietszeggende woorden, lieten het lava pas echt bij haar overkoken. “Misschien ben ik dan ook niet diegene waarvan je denkt dat ik ben.” Antwoorde ze scherp. Een schamper, gemeen lachje verliet haar keelgat, sinds wanneer was Emaya zo naïef geworden.. Het was bijna misselijkmakend hoe de wolvin zich gedroeg. “Wat weet jij nou eigenlijk écht over mij?” Beet ze nogmaals toe.


_________________

Status: inactief
avatar
Berichten : 1865
Pawprints (₱) : 474
Roedel : Ōkami
Leeftijd : 4
Partner : Making mistakes that were made for us; we brushed them off like paper cuts
Profiel bekijken

Re: New place [Meilani]

op zo mei 08, 2016 5:43 pm

Emaya lachte. Een gestoorde, emotieloze lach. Woede borrelde op, verhitte haar keel. De brok in haar keel was ineens verdwenen. "Ja, ga maar stoer doen.. Denk je dat ik bang ben om te vechten tegen jou? Alsjeblieft zeg. Je speelt met vuur, heb je dat door kleine?" zei ze zacht en vals. Haar duistere kant, die ze eigenlijk had willen achterlaten bij de Shadows, borrelde omhoog, en haar ogen glansden vol met pure woede. Hoe durfde Eila zo te doen? "Dus dit is je bedankje?!" grauwde ze. In haar kop was het een mengeling van verdriet, woede en Shadow-Emaya, wat haar deed aanvallen. Grommend viel ze aan, Emaya hapte naar Eila's oor, haar vriendelijkheid vergeten. Ze was haar verstand kwijt.

_________________
The Devil in the mirror, screaming that my heart is flawed, I'm never gonna let you win
No I will not surrender, even if I start to fall, I swear to you I'll rise again

STUFF:
||THEMES||
Devil In The Mirror - Black Veil Brides
Days Are Numbered - Black Veil Brides
Lost It All - Black Veil Brides

||OLD||

By M'non

This owner is proud band trash and inactive af on here so um yeah
avatar
Berichten : 79
Pawprints (₱) : 39
Roedel : Can you see the 'Fuck You' in my smile?
Leeftijd : 26m/12d
Partner : bloody hell
Profiel bekijken

Re: New place [Meilani]

op ma mei 09, 2016 12:00 am


Opgetrokken haren, gebolde spieren en ontblote tanden met een vurige vlam in haar ogen, stond ze daar uitgebeeld voor Emaya’s neus. Haar staart begon zachtjes heen en weer te bewegen, wanneer ze de spottende woorden had gezegd. Afwachtend naar een antwoord, had ze voor een seconde haar afgeraffelde, oud verwonde oor, voor een seconde naar voren gestoken.  

In haar warrige kop dwaalden allemaal kwaadaardige gedachtes rond over de witte wolvin voor haar neus. Het ergste wad de boosheid meer en meer bij haar opwekte, was het feit dat Emaya het gewoon simpelweg niet begreep. Haar oude vriendin leek niet te beseffen wat ze haar had aangedaan. De pijn, ongerustheid, die ze eerst voor de wolvin had gevoeld was in der loop der tijden volledig omgezet in frustratie en woede. Én dan nóg leek de teef niet te begrijpen dat ze dan leuk kon aan lopen kakken met een veel te vrolijk, - wat trouwens bij Meilani overkwam als nep- begroeting. Voor haar was de maat dan ook echt vol. Ze zou sneeuwwitte wolvin eens laten voelen wat zij allemaal had gevoeld na Emaya’s vertrek uit Wolf Story.  Meilani voelde zich gebruikt, bespeeld en tenslotte in de steek gelaten. Alles wat ze liefhad was op één moment plotseling weg geweest. De angst die haar toen in bezit had, werd meteen weer in gespeeld waardoor ze weer in een nieuwe hel had gebracht. Een wereld die haar soortgenoot gewoon niet begreep.

Het leek Emaya door te dringen, dat ze op dit moment onderdanig was. Het zou pas naïef zijn om denken dat de witte teef daarmee akkoord zou gaan. Het was alsof er een knopje omdraaide in het prinsessenhoofdje van haar. Haar ogen, werden iets glanzender, het kracht was opeens weer te zien. Weg was het zachte, bezorgde en enthousiaste aanblik van net. Dit leek Meilani verder niet te huiveren, ze maakte zich enkel klaar voor een strijd. Een akelig geluid klonk ineens uit Emaya’s keelgat, een hyena lach wat bijna haar oren even lieten suizen. "Ja, ga maar stoer doen.. Denk je dat ik bang ben om te vechten tegen jou? Alsjeblieft zeg. Je speelt met vuur, heb je dat door kleine?" Er was een explosie van letters ontstaan, maar ze luisterde niet. De woorden van Emaya waren uitgesproken om haar te kleineren, maar dat kreeg ze niet weer voor elkaar. Woorden deden haar geen pijn meer. Ze was harder en sterker geworden, dat leek alleen Emaya nog niet helemaal door te hebben.

"Dus dit is je bedankje?!" Haar oren waren strak gedrukt tegen haar schedel. Dit was wel het laatste wat ze verwachtte van de teef. Van binnen draaide ze helemaal door, dit was wel het uiterste geduld wat ze kon hebben. “Kraam niet zo veel onzin uit.” Voor ze het wist had ze de tanden van haar soortgenoot al in haar oor hangen. Dit maal had diegene haar ongeschonden linker oor te pakken, het enige plekje wat nog enigszins vrij van littekens was. Dit was de druppel wat de beker liet overlopen. Meilani kon zich niet meer rustig houden en zette ook de aanval in. Ze sprong naar voren en kwam zo met haar borst tegen Emaya’s schouder terecht. Haar tanden hadden zich vastgepakt in het vel net achter de nek, waardoor ze ook wat houvast had. “Je weet dat er niks te bedanken valt.” Kon ze nog net tussen al het vachthaar uit krijgen.  


_________________

Status: inactief
avatar
Berichten : 1865
Pawprints (₱) : 474
Roedel : Ōkami
Leeftijd : 4
Partner : Making mistakes that were made for us; we brushed them off like paper cuts
Profiel bekijken

Re: New place [Meilani]

op ma mei 09, 2016 3:43 pm

Emaya voelde tanden in haar huid. Toen ze klein was, had ze gejankt. Maar de training bij de Shadows had haar sterk en en niet echt gevoelig gemaakt. Je had wel wat meer nodig om haar echt pijn te doen. Een tweede steek in haar hart. "Ik heb je ooit mijn problemen toevertrouwd. Nooit geweten dat lieve Eila kon veranderen in dit monster," gromde ze voordat ze zichzelf losrukte. Ze haalde niet meer uit naar Eila. In plaats daarvan vertrok ze. "Monster," gromde ze voor ze zich omdraaide en de bosjes inrende. Maar ze verliet de heuvels niet. Ze hield Eila in de gaten. De witte wolvin vertrouwde de grijze niet. Niet meer. Haar woede maakte plaats voor verdriet en teleurstelling, en verslagen ging ze zitten, terwijl er een traan langs haar snuit gleed. Bloed gleed door haar vacht op haar nek naar beneden en maakte de grond rood, alsof de grond bloedde. Eila had haar verwondt. Niet diep, maar het deed pijn. Pijn in haar hart.

_________________
The Devil in the mirror, screaming that my heart is flawed, I'm never gonna let you win
No I will not surrender, even if I start to fall, I swear to you I'll rise again

STUFF:
||THEMES||
Devil In The Mirror - Black Veil Brides
Days Are Numbered - Black Veil Brides
Lost It All - Black Veil Brides

||OLD||

By M'non

This owner is proud band trash and inactive af on here so um yeah
avatar
Berichten : 79
Pawprints (₱) : 39
Roedel : Can you see the 'Fuck You' in my smile?
Leeftijd : 26m/12d
Partner : bloody hell
Profiel bekijken

Re: New place [Meilani]

op ma mei 09, 2016 7:32 pm


Haar lang gekoesterde gedachten kwamen uit. Nu had ze de sneeuwwitte teef eindelijk waar ze haar al zo lang wou hebben; onder haar met tussen haar kaken de huid. In haar hoofd had het er allemaal wat spectaculairder uit had moeten zien dan dat het eigenlijk was. Meilani was klaar voor een gevecht. De wil was er, de kans en de kracht om nu Emaya de pijn te laten voelen die zij had gevoeld.

In haar kop was ze lang niet meer bij realiteit, haar zicht bestond alleen maar uit het verwonden van Emaya, zo snel en effectief mogelijk voordat de wolvin haar kon uitschakelen. Het gevecht moest snel gebeuren, maar hoe meer bloed er vloeide hoe beter. Haar aanvallen hoefden helemaal niet sterk te zijn, zolang ze maar zorgde voor een goed einde. De bedoeling was om Emaya uit te dagen, manoeuvres te maken waardoor de wolvin zelf in het nauw kwam te zitten, met daarna een snelle eind aanval om de show af te maken. Het feit dat er geen tweebeners om hun heen waren, zorgde wel voor wat minder voldoening bij Meilani, ze zou genoeg moeten nemen met het behalen van haar doel. Niet dat ze daarom minder gemotiveerd om was, haar kop barste nog steeds van de woede naar Emaya.

Hoewel ze haar tanden stevig in Em’s huid had gezet en steeds vaster haar tanden verankerde, gebeurde er onder haar weinig tot niets. Ze werd wat wantrouwiger, ze was gewend dat een wolf terug vochtte voor haar of zijn leven, opgeven was gewoonweg geen optie wat je kon kiezen. Of je moest wel heel erg gewond zijn of zat van je leven.. Het deed haar meteen denken aan haar eerste gevecht tegen een oudere reu. Haar allereerste gevecht wat uiteindelijk haar leven had gered. Maar zo gul was Emaya niet. De sneeuwwitte wolf, was wat van plan.. "Ik heb je ooit mijn problemen toevertrouwd. Nooit geweten dat lieve Eila kon veranderen in dit monster.” Haar tegenstander besloot om niet te vechten, maar haar met woorden te beledigen. Dit was iets wat Meilani niet tegenhield, hoewel ze onbewust er wel naar begon te luisteren. Zelf begreep ze dat niet, ze was altijd nuchter in een gevecht gebleven, liet zich niet snel afleiden. Haar greep verslapte niet, maar werd ook niet strakker. Het was alsof ze de woorden tot haar op nam. Hier maakte haar tegenstander duidelijk gebruik van. Ineens was het enige wat ze tussen haar tanden had nog enkele plukken haar. Om meteen weer in aanval te kunnen schieten, had ze haar spieren weer aangespannen. Zacht gebrom uit haar bek was nog steeds hoorbaar, ondanks ze haar bek verder gesloten hield. Net op het moment dat ze nog een keer naar voren wou springen om de wond bij Emaya nog wat erger te maken, draaide de wolvin zich om en verliet in een hoger tempo richting de bossen in.

Meilani’s ogen waren strak op de teef gericht, maar verder begonnen haar ogen erg glaziger te worden. Het woorden drongen langzaam bij haar door. Vol van verschillende gedachtes begon haar hoofd van binnen te bonzen, mentaal kon ze de ontmoeting met Emaya even niet verwerken.


_________________

Status: inactief
avatar
Berichten : 7
Pawprints (₱) : 7
Roedel : If ya think I would follow ya yur wrong, friend.
Leeftijd : 2
Partner : And now you're stupid.
Profiel bekijken

Re: New place [Meilani]

op ma mei 09, 2016 7:46 pm

Shila schrok van Meilani's reactie op Emaya. Eila? Ze werd nieuwsgierig naar Meilani's geschiedenis. Een deeltje had ze al ontrafeld. Ze wist dat de teef Emaya kende en duidelijk boos op de witte wolvin was. Met open mond had ze toegekeken hoe Emaya in de aanval ging, Mei haar aanviel. En uiteindelijk vertrok de witte teef. Shila's hart bonkte in haar keel, maar ze durfde niks te zeggen. Laan was prikkelbaar. Dat wist ze wel. Langzaam zette Shila nog een paar stappen. Toen zuchtte ze, keek ze in de richting waar Emaya verdwenen was en snel keek ze Meilani aan."Mei, zullen we gaan?"

_________________
avatar
Berichten : 79
Pawprints (₱) : 39
Roedel : Can you see the 'Fuck You' in my smile?
Leeftijd : 26m/12d
Partner : bloody hell
Profiel bekijken

Re: New place [Meilani]

op di mei 10, 2016 7:27 pm


Hoe verder Emaya bij haar vandaan rende, hoe waziger haar blik werd. Het was net alsof het licht bij haar uit was, haar ziel even niet thuis was. Psychisch was de teef zo in de war komen te zitten dat ze het even moeilijk met zichzelf had, ze kon namelijk niet best begrijpen wat er zo juist was gebeurt.

Het was haar geleerd om een gevecht af te maken, koste wat het kost de ander de bezeren met als belangrijkste om jezelf in leven te houden. Als bijkomer moest je voor een aantrekkelijk mogelijk gevecht zorgen, wat dus betekend dat je de geweldigste aanvallen moest uitvoeren. Meilani was klaar geweest voor een gevecht tegen Emaya, haar instelling was helemaal geweest op het pijnigen van de witte teef. Dit was alles wat er was gebeurt. Hoe kwaad ze ook was op de wolvin, ze had haar maar minimaal geblesseerd. Er was wat bloed komen te vloeien, maar dit was lang niet genoeg om Emaya echt ellendig te gaan voelen. Oké, ze zou er misschien een weekje last van hebben, maar ze overleefde het. Het gevecht was tegengevallen, het was meer een aanval waarna haar tegenstander de handdoek in de ring gooide. Dit was haar nog nooit overkomen.

Er was water bij elektriciteit gekomen. Want hoezeer ze Emaya ook wou verwonden, de teef had het toch wel weer voor elkaar gekregen dat ze haar emotioneel had geraakt. De eens zo diepe vriendschap was een open wond voor haar geworden. Een wond die waarschijnlijk niet meer geheeld kon worden. Alsof Emaya zojuist de korst had opengekrapt met haar woorden, bleef het laatste woord behoorlijk hangen. Ze was door de ontmoeting met Emaya behoorlijk in de knoop geraakt met haar gedachtes. Meilani’s houding was in de tussentijd weer veranderd, langzamerhand waren haar spieren weer gaan te ontspannen, mede doordat ze er lichamelijk niet helemaal bij was.

Het lichtje begon weer te branden, de stem van Shila liet haar opwekken. “Mei, zullen we gaan?” Knipperend had ze de roodbruine teef wat verbaast aangekeken. Ze had helemaal niet meer in de gaten gehad dat de wolvin nog steeds bij haar stond. Ongemakkelijk was de situatie nu wel, dit had haar nieuwe vriendin helemaal niet hoeven te zien. Zachtjes knikte ze goedkeurend naar Shila, als teken dat ze zo ver was. Snel wendde ze haar blik wel weer op de grond, ze had geen excus van het geruzie voor de teef klaarstaan. “Laten we gaan..” bromde ze zachjes, wanneer ze omkeerde en haar weg vervolgde.


_________________

Status: inactief
Gesponsorde inhoud

Re: New place [Meilani]

Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum