Serigala


 

Deel | 
 

 What can i say? i like bears ll Sucic

Ga naar beneden 

avatar


BerichtOnderwerp: What can i say? i like bears ll Sucic   wo mei 04, 2016 11:16 pm

Met een rustig tempo liep de zwarte teef door het gebied bekend als 'Ashen Oak' aka: de plek waar dode mensen lagen, diep onder de grond. En niet te vergeten de grafstenen de donkere sfeer en dat raare gevoel dat deze plek je gaf. Door deze dingen waren hier niet veel wolven te vinden, perfect als je even alleen wilt zijn. Haar kleurlozge grijze ogen scande het gebied, ze kwam hier vaak dus ze wist wat ze kon verwachten. Echter moest ze wel voorzichtig zijn, je wist nooit wat er achter de grafstenen verscholen zat. Opeens stopte de zwarte teef bij een grafsteen, er lagen wat oude en dode bloemen bij de steen en wat andere oude dingen. Maar dat was niet de reden dat Victoria stopte, haar ogen vielen op een ander eigenaardig ding. Ookal zijn hier in Serigala lang geen mensen meer geweest zag dit ding er nog vrij nieuw uit. Nou er zat wel wat viezigheid op maar dat kon ze er wel afhalen.Even in de rivier en klaar. Victoria versmalde haar ogen en greep met haar kaken voorzichtig naar het ding. Het was zacht, ze had deze dingen wel eens eerder gezien maar niet in zulke staat. Dit was van haar nu.

Even voor de duidelijkheid dat ding is een teddybear :3

_________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

avatar


BerichtOnderwerp: Re: What can i say? i like bears ll Sucic   do mei 05, 2016 10:33 pm

Hij had het nooit zo op dit soort plekken. Misschien omdat hij er niet veel van wist en er veel vragen bij had. Waarom staan al die stenen zo vreemd rechtop? Waarom waren ze zo glad als ijs en wat betekende die vreemde symbolen die in iedere steen stonden gegraveerd? Toeval kon het niet zijn. Daarvoor waren de patronen te overeenkomend, maar de betekenis ervan zou hij nooit te weten komen. Niet dat het hem stoorde. Het enige wat hem stoorde was de vreemde sfeer die dit soort gebieden altijd met zich mee brachten. Het deed een rilling over zijn rug kruipen en liet zijn witte nekharen kaarsrecht overeind staan. Vreemd genoeg deed het hem denken aan vroeger en dat was geen goed teken. Nee, hij hield niet van dit soort plekken.
Met een halfhartige zucht hees de reu zichzelf overeind. Vervolgens ademde hij diep in door zijn zwarte neus en nam met gesloten ogen een moment om alle geuren van elkaar te onderscheiden en te benoemen: vogels, een enkel knaagdier, vaagjes de geur van hout en bomen en... een wolf. Hij opende zijn blauwe ogen weer en keek rond over het terrein. Hij had gehoopt voorlopig alleen te kunnen zijn, maar no such luck, want een eindje verderop stond de gedaante van een zwarte wolvin. Ze leek hem nog niet te hebben gezien, want ze had haar ogen en aandacht op iets heel anders gericht. Iets dat hij zelf niet kon zien, dus kwam hij wat dichterbij om hier verandering in te brengen. ”Wat is dat?” vroeg hij met opgehaalde neus. Het vreemde object had vaag iets weg van een beer en daarom had hij als vanzelf een bloedhekel aan het ding. Het was tenslotte een beer geweest die hem een paar ‘mooie’ littekens had bezorgd toen hij nog jong was.

_________________
"Salvation and Damnation.. are the same thing."

Sucic - Aedan - Fenris
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

avatar


BerichtOnderwerp: Re: What can i say? i like bears ll Sucic   vr mei 06, 2016 8:33 pm

”Wat is dat?” klonk er een stem opeens. Geschrokken deed Victoria een stap naar achter waarbij ze het ding uit haar bek liet vallen , ze had helemaal niet in de gaten dat ze niet alleen was. Haar grijze ogen righte zich op een witte reu, Victoria herstelde zich en keek de reu strak aan. 'Dont you know its in polite to sneek up on someone like that?klonk haar stem emotieloos terwijl ze haar ogen weer naar het ding wendde. Tja wat was het eigenlijk? het had wel iets van een beer maar wel vaag, weer nam de zwarte teef het ding tussen haar kaken. Ze bestudeerde de reu nog even snel, hij wad duidelijk ouder dan zij, 'Who are yew anywayz? vroeg ze toen met moeite het was niet makkelijk praten met zoon ding tussen je kaken.  

_________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: What can i say? i like bears ll Sucic   

Terug naar boven Ga naar beneden
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Serigala :: Low lands :: Ashen Oak Cemetery-
Ga naar: