WELKOM
Serigala is een Nederlandstalige wolven RPG. Maak je eigen karakter aan, bepaal zijn uiterlijk en verken het eindeloze gebied van Serigala. Ontwikkel jezelf met behulp van de punten die je kunt verzamelen en ontwikkel op die manier je karakter verder. Ontmoet nieuwe spelers in de Off-Game zone en maak nieuwe vrienden! Alles ligt in jouw handen.
WOLF OF THE MONTH
TEAM
ACCOUNT SWITCH
SEIZOEN
15ºC - 28ºC
Z O M E R
Het is eindelijk zomer in Serigala. De kudde's trekken weer aan, overal groeit gras en bloemen en het land ziet er weer prachtig uit. Tot nu toe heeft de warmte voor weinig problemen gezorgd en brengt het alleen maar lekkere dagen, maar misschien komt daar binnenkort wel verandering in?
CREDITS
Serigala staat onder leiding van het team en wordt ondersteund met Actieforum. De banner is gemaakt door Kadar. Alle code's (uitzonderingen daargelaten) behoren toe tot Kadar en mogen niet zonder toestemming gekopieerd worden. Alle teksten, afbeeldingen en karakters behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars.

Serigala is geregistreerd bij: RpgSites.nl

Deel
Vorige onderwerpGo downVolgende onderwerp
avatar
Berichten : 1865
Pawprints (₱) : 474
Roedel : Ōkami
Leeftijd : 4
Partner : Making mistakes that were made for us; we brushed them off like paper cuts
Profiel bekijken

I will tell you all about it when I see you again (Amatariseu)

op zo apr 17, 2016 11:32 am

Emaya's dromen waren de laatste tijd erg onrustig. Al voor de zoveelste keer had ze gedroomd over oorlog. Ze had weleens gehoord dat je dromen gebaseerd konden zijn op dingen uit je verleden. En ze had een oorlog meegemaakt. Ze wou er liever niet aan denken. Het was eng, de rillingen trokken over haar rug iedere keer als ze eraan dacht. Ze had dingen gedaan die ze nooit had moeten doen, haar moeder in de steek laten.. Eila was haar moeder kwijt geraakt omdat ze liever bij Emaya bleef. Ze zuchtte zacht. Allerlei herinneringen die naar boven kwam. Maar nu was ze hier, begon ze een nieuw leven met haar moeder en vader. Toch miste ze Eila, Reicho en Ayero. Een traan gleed langs haar snuit toen ze aan haar vriendin en broertjes dacht. Zouden Eila en Reicho al verliefd zijn? Zij wel. Ze zuchtte zachtjes. Hij. Ze schudde haar kop en snoof. Ze rook drie bekende geuren: bos, een enkele prooi en.. haar moeder? Ze had geen honger, dus ze volgde de geur van haar moeder, wat haar dieper in het bos bracht. Het was al iets warmer dan een tijdje geleden, en de zon scheen op haar witte vacht.  "Hey mam! Hoe is het? Nog iets gezien?" ratelde ze toen ze haar moeder zag. "Je weet vast al dat de Shadows hier zijn," zei ze. Al vond ze dat niet het ergste van de wereld. Ze verborg nog steeds het feit dat ze een enorme crush had op een Shadow. Of iets specifieker: de zoon van Kai.

_________________
The Devil in the mirror, screaming that my heart is flawed, I'm never gonna let you win
No I will not surrender, even if I start to fall, I swear to you I'll rise again

STUFF:
||THEMES||
Devil In The Mirror - Black Veil Brides
Days Are Numbered - Black Veil Brides
Lost It All - Black Veil Brides

||OLD||

By M'non

This owner is proud band trash and inactive af on here so um yeah
avatar
Berichten : 2206
Pawprints (₱) : 810
Roedel : What will you become? [Ōkami Alpha]
Leeftijd : 6 jeers, 5 monts
Partner : Add some BBQ-sauce & enjoy! [Scarleg II]
Profiel bekijken

Re: I will tell you all about it when I see you again (Amatariseu)

op ma apr 18, 2016 8:09 pm

. I will tell you all about it when I see you again .
Een wit figuurtje doemde op in de verte. Met een voldane grijns keek Ama ernaar. Het gaf haar... een fijn gevoel. Een trots gevoel. Ja. Het was háár Emaya; een nog vrij jonge teef die een spannend pad bewandeld had in haar jeugd maar nu uitgegroeid was tot een wijze, sterke Wolf. De grote Albino en haar dochter leken enorm op elkaar: de gespierde bouw, de mooie witte pels. Alleen was Emaya de langharige, slankere versie van haar ma, met blauwe ogen in plaats van rode. Nah. Ze leek eigenlijk veel meer op haar vader. Dromerig en grijnzend keek de Albino naar haar kroost. Zou haar dochter haar al geroken hebben? Hm.. het figuurtje leek te bewegen, en haar richting op te komen. Gezien de zoekend bewegingen, had ze haar moeder nog niet gezien. Amatariseu wachtte ook niet langer en rees omhoog uit de struiken. Haar geblokte schouders duwde meteen weer wat tere takjes weg, waardoor er een onhandig geritsel ontstond. Had Emaya haar nu al opgemerkt? De Albino speurde het bos af.. maar leek haar dochter even zoek te zijn. Ineens dook er een witte teef voor haar op, die vrolijk ratelend op haar af kwam. Er verscheen een glimlach op de brede snuit van de Wolvin, totdat het woord 'Shadows' viel. Ama's mondhoeken krulde terug en haar tanden verschenen toen ze even zuur grimaste. 'Aye, ik heb die schroothonden al vrij gauw geroken,' mompelde de teef luchtig. Het liefst wilde ze het niet hebben over de Shadjes. Ze mochten er dan wel zijn, maar erg moedig traden ze nog niet op. Damn.. als de zogenaamde 'elite' in actie waren gekomen, waren ze allang van de inboorlingen af geweest! Maar nee, de Shadows denken uiteraard alleen maar zichzelf! 'Maar om het nu over leukere zaken te hebben, hoe was jouw reis door Serigala?' Ama wist dat Emaya de Shadows voorgoed verlaten had, maar ergens had ze het idee dat ze nog min of meer vastklampte aan.. íets daar. Misschien was het Djinn, die voor pleegmoeder had gespeeld of zoiets. 'Ben je je pa al tegengekomen?'

_________________
. De Garnaal: Al een Garnaaltastische RPG'er sinds 2014 .
Honest Age:
PitaPata Dog tickers
Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum