WELKOM
Serigala is een Nederlandstalige wolven RPG. Maak je eigen karakter aan, bepaal zijn uiterlijk en verken het eindeloze gebied van Serigala. Ontwikkel jezelf met behulp van de punten die je kunt verzamelen en ontwikkel op die manier je karakter verder. Ontmoet nieuwe spelers in de Off-Game zone en maak nieuwe vrienden! Alles ligt in jouw handen.
WOLF OF THE MONTH
TEAM
ACCOUNT SWITCH
SEIZOEN
15ºC - 28ºC
Z O M E R
Het is eindelijk zomer in Serigala. De kudde's trekken weer aan, overal groeit gras en bloemen en het land ziet er weer prachtig uit. Tot nu toe heeft de warmte voor weinig problemen gezorgd en brengt het alleen maar lekkere dagen, maar misschien komt daar binnenkort wel verandering in?
CREDITS
Serigala staat onder leiding van het team en wordt ondersteund met Actieforum. De banner is gemaakt door Kadar. Alle code's (uitzonderingen daargelaten) behoren toe tot Kadar en mogen niet zonder toestemming gekopieerd worden. Alle teksten, afbeeldingen en karakters behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars.

Serigala is geregistreerd bij: RpgSites.nl

Deel
Vorige onderwerpGo downVolgende onderwerp
avatar
Berichten : 1
Pawprints (₱) : 0
Roedel : Get lost
Leeftijd : 3 years
Partner : Do you have any secrets worth my time?
Profiel bekijkenhttp://www.bridleless.deviantart.com/

{{ FINNICK }}

op ma feb 01, 2016 10:19 pmFINNICK


GENERAL INFORMATION:
Name: Finnick
Gender: Male
Breed: Timber wolf
Age: 3 years
Coat: Average length and slightly wavy
Coat color: Auburn with orange-like highlights
Height: 80 cm
Weight: 47 kg
Eye color: Sea green
Reference: N/A

PERSONALITY:
Charming, handsome, talented, witty, seductive: Finnick knows that he is all these things and as he would gladly tell you, he is so much more. He prides himself on his ability to make most anyone weak in the knees, and it’s this effortless charm that has enabled him to be such a favorite of most of the wolves he encountered. Anyone who has met Finnick would doubtlessly claim that he is always relaxed, always smiling, and an open book.

This mask costs him much more than he cares to let on. Beneath the gloss and sheen, Finnick is a deeply troubled young man. He saw how his whole pack was burned to the ground when the great fire of the north destroyed his homeland. This pain, when he thinks about it, is nearly impossible to bear, so he has learned to control his emotions by putting on a happy face to the world. Sometimes, he is even able to convince himself that his smiles are real.

Still, Finnick is easy to get along with and can make conversation with almost anyone. He’s not difficult to please, easily entertained, and easily distracted. Finnick himself would admit that he is flighty and shallow, though anyone who takes the time to know him beyond a surface level would discover that there is more depth there than he cares to let on.

Finnick also feels a deep connection to the water. He grew up near the coast of his birthplace. He feels at home on the beautiful beach, in the water, and finds comfort in these things. It should also be noted that while Finnick gets along fine with most people, when he cares about someone, he cares deeply. He is willing to put those he cares about ahead of himself and will risk his own well-being to protect his loved ones.

STRENGTHS:
Finnick is slim. Slimmer dan menig wolf in Morgandi. Meestal is hij een genie in het bedenken van oplossingen voor de meest ingewikkelde problemen. Dankzij zijn intelligentie en goede neus gaat speuren hem net zo gemakkelijk af als ademhalen. Voor speurwerk heb je meestal veel geduld en concentratie nodig, ook hier beschikt de jonge reu voldoende over, al kun je het geen echt talent noemen. Finnick is een zeer goede zwemmer, aangezien hij zijn gehele leven al 1/3 deel doorbrengt in of rond het water.

WEAKNESSES:
Finnick mag dan wel een opvallende vacht- en oogkleur bezitten, jagen gaat hem minder goed af dan de mooiboy uithangen. Jagen op groot wild is voor hem als vliegen in de lucht, vrijwel onmogelijk zonder hulp. Doordat hij op jonge leeftijd al wees is geworden, heeft hij nooit een trainer gehad die hem de kunst van het jagen heeft geleerd. Alhoewel, met enige hulp kan hij het bijna net zo goed als menig ander wolf.

HISTORY:
Finnick is geboren in een land ver vandaan Wolf Story, zijn huidige verblijfplaats. Het was een land waar de oceaan voor een groot deel het klimaat bepaalde, een gematigd zeeklimaat. De dagen waren er warm en de nachten koel. Droge, koele zomers en natte, gematigde winters. Het was een land waarvan Finnick altijd zou blijven houden en waar hij zijn voorliefde voor de zee en het strand leerde kennen. Hij leefde er met zijn kleine roedel, bestaande uit zijn ouders (de alfa’s), zijn siblings en enkele verwante familieleden. De reu leidde een goed leven, nooit was er een tekort aan voedsel of water en er waren weinig andere roedels die het gebied onveilig maakten. Helaas sloeg het noodlot toe op een warme avond aan het eind van de zomer. De afgelopen maanden had het nauwelijks geregend waardoor de duinen en de omliggende bossen kurkdroog waren. Een prima plek voor een alles verwoest vuur om uit te breken. Het helse vuur verslond alles op zijn pad en bereikte al snel de verblijfplaats van de nietsvermoedende, slapende roedel. Enkel Finnick, die zich op dat moment bij de zee bevond, kon ontsnappen aan de grijpgrage tentakels van het vuur. Al op jonge leeftijd verloor hij hierdoor zijn familie en zijn gehele roedel aan een verschrikkelijke brand. De reu was toen pas enkele maanden oud, en kan zich dus niet veel van zijn biologische familie herinneren. Het enige wat in zijn geheugen is achtergebleven zijn de schreeuwende, doodse stemmen van angst en ondraagbare pijn van zijn verloren roedel.

Vanaf dat moment stond de jonge Finnick er alles voor. Emotioneel getraumatiseerd en gebroken vertrok hij uit het land waar hij geboren en getogen was. Hij was nog te jong om zelfstandig te jagen dus leefde hij van karkassen die achtergelaten waren en kleine insecten die toevallig zijn pad kruisten. Doordat hij een groot deel van zijn jeugd alleen heeft moeten leren overleven, is hij nooit een ster geweest in jagen.

Bijna twee jaar lang hield Finnick zijn zwerversbestaan vol en doorkruiste meerdere landen en roedelgebieden. Totdat hij uiteindelijk settelde in Wolf Story. Toen Finnick zijn tweede levensjaar bereikte, ontmoette hij een teefje dat meteen zijn hart stal, Kyla. Langzaam aan ontstond er een hechte vriendschap tussen hen, en later ook liefde. Deze romance was  helaas niet van lange duur, Finnick vertrok en liet zijn eerste, grote liefde achter. Enkele maanden heeft hij doorgebracht in Serigala, hier ontmoette hij Kyla opnieuw, maar verliet haar al snel weer nadat het op een ruzie was uitgelopen. De jonge reu vervolgde zijn pad en kwam zo uiteindelijk in een land genaamd Morgandi terecht. Hier liep hij de pittige wolvin Misha tegen het lijf. Finnick was compleet betoverd door haar en samen hadden de twee de grootste lol, maar ook haar verliet hij zo gauw de pret geweken was en had plaatsgemaakt voor het eeuwige verdriet dat hem altijd en overal leek te achtervolgen. Het verlies van zijn dierbare vriendin Misha doet hem nog steeds pijn, en hij hoopt haar op een dag weer tegen te komen.

Naarmate Finnick zijn derde levensjaar naderde keerde hij terug naar Wolf Story, het land dat altijd als zijn tweede thuis had gevoeld. Hier verblijft de reu momenteel.

RELATIVES:
Parents: Shattered x Fayen
Siblings: Yason & Stryder
Offspring: None
Friends: Misha
Knows: Misha, Kyla
Relationship: None
Loved: Kyla
Animals/pets: None

QUOTES:
“It takes ten times as long to put yourself back together as it does to fall apart.”

“I drag myself out of nightmares each morning and find there’s no relief in waking.”

“Do you have any secrets worth my time?”

WANT A SUGAR CUBE?


_________________
Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum