WELKOM
Serigala is een Nederlandstalige wolven RPG. Maak je eigen karakter aan, bepaal zijn uiterlijk en verken het eindeloze gebied van Serigala. Ontwikkel jezelf met behulp van de punten die je kunt verzamelen en ontwikkel op die manier je karakter verder. Ontmoet nieuwe spelers in de Off-Game zone en maak nieuwe vrienden! Alles ligt in jouw handen.
WOLF OF THE MONTH
TEAM
ACCOUNT SWITCH
SEIZOEN
15ºC - 28ºC
Z O M E R
Het is eindelijk zomer in Serigala. De kudde's trekken weer aan, overal groeit gras en bloemen en het land ziet er weer prachtig uit. Tot nu toe heeft de warmte voor weinig problemen gezorgd en brengt het alleen maar lekkere dagen, maar misschien komt daar binnenkort wel verandering in?
CREDITS
Serigala staat onder leiding van het team en wordt ondersteund met Actieforum. De banner is gemaakt door Kadar. Alle code's (uitzonderingen daargelaten) behoren toe tot Kadar en mogen niet zonder toestemming gekopieerd worden. Alle teksten, afbeeldingen en karakters behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars.

Serigala is geregistreerd bij: RpgSites.nl

Deel
Vorige onderwerpGo downVolgende onderwerp
avatar
Berichten : 41
Pawprints (₱) : 12
Roedel : |\Living on my own/|
Leeftijd : |\Three years old/|
Partner : |\Oh no b*tch now you're asking to much/|
Profiel bekijken

When you think it couldnt get worse {open}

op vr apr 15, 2016 12:08 am

En toch liep ze door de ijzige kou. Nou ja, ijzige kou was misschien iets te zwaar uitgedrukt. Ze zou het eerder vervelend noemen. Met haar dikke wintervacht was Aqua meestal beschermd tegen de kou. Meestal. Soms was de kou sterk genoeg.
Met haar oren gespitst draaide de jonge teef zich om. Niemand. Voor haar ook niet. Ze was flink op haar hoede in het nieuwe gebied. Ze voelde zich absoluut niet thuis. Maar niks was echt thuis voor haar. Haar leven was een puinhoop, eem chaos. Een enorme hoop stront. Het probleem was dat je geen pauzeknop had. Bijkomen was dus onmogelijk. En dat niet alleen. Het was ook oneerlijk verdeeld. De een werd een beroemde roedelleider, de ander verloor alles. Het leven kon zo móói zijn. Ze grinnikte om haar eigen sarcastische woorden. Wat? Ze was inmiddels al een jaar helemaal alleen. Mocht ze dan niet paranoïde tegen zichzelf kletsen. Zolang zij nog niemand tegenkwam, bleef ze zo paranoïde.

_________________
"I'm not a crazy old lady. I'm a crazy young girl" - Aqua
avatar
Berichten : 39
Pawprints (₱) : 26
Roedel : Y'all better follow this booty for some real fun.
Leeftijd : 3 Years of misery
Partner : Only for those insane f*ckers
Profiel bekijken

Re: When you think it couldnt get worse {open}

op vr apr 15, 2016 8:35 am
Gelukkig was de redding nabij. Het zou niet lang meer duren, of zij zou haar eerste inwoner van Serigala tegenkomen. Of het een gezellige ontmoeting zou worden, was een ander verhaal.
Seneca, een grootgebouwde, poederwitte teef sloop in stilte door de beboste omgeving. Ze was niet op jacht, niet op zoek naar een prooi. De reden van haar stille manier van voortbewegen was dat Serigala vol was met andere wolven, en dat was precies wat de teef haatte. Andere wolven.
Tot nu toe leek het hier één grote ellende. Ze was nog geen reden tegengekomen om te blijven, maar sinds er wolfjes waren die haar wegwilden, vertikte ze het om te vertrekken. Niemand vertelde haar te vertrekken, het feestje begon nog maar net.
Seneca had de witte teef gezien en een moment van twijfel overviel haar. Er met een bocht onheen, of de witte teef die daar in de verte stond uittesten? Natuurlijk dat laatste. Als het uit zou lopen op een gevecht zou dat voor Seneca alleen maar mooi tijdverdrijf zijn. En ze vervolgde haar pad, op de wolvin af. De wolvin rook nieuw. Nog maar net aangekomen in dit gebied?
"Heuj." Sprak ze neutraal. Eerst maar eens kijken wat ze hier voor haar had.

_________________
avatar
Berichten : 41
Pawprints (₱) : 12
Roedel : |\Living on my own/|
Leeftijd : |\Three years old/|
Partner : |\Oh no b*tch now you're asking to much/|
Profiel bekijken

Re: When you think it couldnt get worse {open}

op vr apr 15, 2016 5:30 pm

Verveeld ging de jonge teef zitten, starend naar het eeuwige wit. Nog steeds duidelijk op haar hoede spitste ze haar oren. De lucht was fris. "Heuj," hoorde ze. Aqua sprong op. Met een klein beetje achterdocht bekeek ze de stevige teef. Heel anders dan haar magere lichaam. "Ehh... Hoi," zei ze. Snel raapte ze zichzelf bij elkaar. "Wie ben jij?' vroeg ze onderzoekend en vol nieuwsgierigheid. Omgaan met anderen was minder geworden door lang niemand nieuw te hebben gezien. Tussen nu en een jaar geleden was ze zelfs helemaal alleen geweest. En nu stond ze hier, zonder sociale vaardigheden. Ze onderzocht de teef. Ze was groter dan zijzelf. En waarschijnlijk minder wantrouwend. En minder schrikachtig, en minder paranoïde.. Zo kon ze nog wel doorgaan. Aqua's ogen glommen in de opkomende zon en even was ze afgeleid door de zonsopkomst. Toen stond ze op, ging ze zitten en toen besloot ze maar om te blijven staan. Ze keek weer naar de ander en besefte hoe hyper ze overkwam.

_________________
"I'm not a crazy old lady. I'm a crazy young girl" - Aqua
avatar
Berichten : 39
Pawprints (₱) : 26
Roedel : Y'all better follow this booty for some real fun.
Leeftijd : 3 Years of misery
Partner : Only for those insane f*ckers
Profiel bekijken

Re: When you think it couldnt get worse {open}

op vr apr 15, 2016 7:16 pm
De onbekende teef beantwoorde haar begroeting en stelde een vraag. Seneca ademde traag in, de geur van de wolvin tegenover haar proberend te verwerken. Duidelijk nieuw in dit gebied, net als zij was geweest.
"Seneca." Reageerde ze, kalm voor haar doende. De teef maakte geen arrogante of uitdagende indruk en dus bleef zij ook neutraal. Zolang ze er geen reden toe had, kon ze zich best gedragen. "En jij bent?" Het amuseerde haar dat het wolfje zo druk en hyper overkwam, bijna als een pup. Zolang dat maar niet het hele gesprek zou duren, alleen de gedachte daaraan was al vermoeiend. Ze was niet bepaald dol op pups. Of reutjes. Of teefjes. Wolven, in het algemeen. Niet haar fout trouwens, de meeste wolven die zij tegenkwam waren idioten. Hersenloze reutjes en onnodig bitcherige teven die het bloed onder haar nagels vandaan haalden. Eens kijken of deze wolvin anders was.

_________________
Gesponsorde inhoud

Re: When you think it couldnt get worse {open}

Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum