Serigala


 

Deel | 
 

 Monsters don't sleep under your bed, they sleep inside your head

Ga naar beneden 

avatar


BerichtOnderwerp: Monsters don't sleep under your bed, they sleep inside your head   zo apr 03, 2016 4:46 pm

Kleine druppels ochtenddauw kleefde aan enkele grassprietjes die in het grauwe omgeving bevond, de kleine druppels schitterende door de zwakke ochtendzon die apper warmte bood. Stilletjes begon de sneeuw weg te trekken, op sommige plaatsen was er zelfs niks meer van dat witte spul te vinden. Dit kon echter van de ene moment op de andere drastisch veranderen. Ondanks dat de zachte zon door de wolken brak, was het nog niet helemaal zeker dat de sneeuw voor dit jaar zou weg blijven. Rube puntige oren waren naar voren gespitst, zijn passen waren traag, maar stevig en gecontroleerd. Zijn tanen waren iets ontbloot waarbij hij zachtjes gromde. Ook al toonde hij agressief gedrag, zijn blauwe kijkers stonden kill en emotieloos. Zijn staart zwiepte zachtjes van links naar rechts toen hij het vertrouwde gebied binnen stapte. Heel Serigala beviel hem niet, maar dit stukje kon er nog mee door. Er hing een kille sfeer en dat betekende dat er bijna nooit een andere wolf kwam opdagen, en dat betekende weer dat hij rust had en alleen was. Rudes spieren stonden opgespannen, ook al kwam er nooit iemand hier, hij was altijd allert voor een aanval als dat nodig was. Lichtjes begon hij zachtjes te hijgen en opende een stukje van zijn bek waardoor zijn twee lange snijtanden nog meer opvielen. Af en toe stopte de robuuste zwarte wolf om zijn 'grenzen' te checken maar er leek vandaag net als altijd geen wolf een poot op zijn plek te zetten. Een goedgekeurde grimas lag op zijn lippen toen hij veder door liep.


Toen hij wat leek te horen draaide hij zich om naar de kant van het geluid. Tussen al die grafstenen was het vaak moeilijk om te peilen waar het geluid precies vandaan kwam. Behendig sprong de gitzwarte wolf op een uitstekende rotsje, en keek met vernauwde blauwe ogen rond. Bij het zien van ene zwarte schim krulde hij zijn lip op en gromde zachtjes. Met een soepele sprong sprong Rube van de uitstekende steen en stapte rustig naar de plek waar de schim zonet geweest was.[Victoria]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

avatar


BerichtOnderwerp: Re: Monsters don't sleep under your bed, they sleep inside your head   zo apr 03, 2016 5:31 pm

Waarom was ze hier ook al weer? de gedachten van doden tweebenen onder haar poten was niet iets waar ze nou blij van werd. Hoe dan ook bevond de zwarte teef zich tussen alle grafstenen, door haar donkere vacht viel ze niet veel op iets wat ze wel fijn vond. Misshien was ze daarom hier omdat het hier rustig was en ze niet veel opviel, maybe. Hoedan ook liep de zwarte teef rustig door, niet wetend dat er een wolf in de buurt was. Nee de teef was veel te ver in haar gedachtes gezonken om het te merken. Een lichte wind vlaag waaide door haar vacht heen, het mocht wel bijna lente zijn de sneeuw en de kou waren nog steeds niet weg. verdomde rot winter ook.

_________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Pagina 1 van 1
 Soortgelijke onderwerpen
-
» [Jeff] Go to sleep [The Killer]

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Serigala :: Low lands :: Ashen Oak Cemetery-
Ga naar: