WELKOM
Serigala is een Nederlandstalige wolven RPG. Maak je eigen karakter aan, bepaal zijn uiterlijk en verken het eindeloze gebied van Serigala. Ontwikkel jezelf met behulp van de punten die je kunt verzamelen en ontwikkel op die manier je karakter verder. Ontmoet nieuwe spelers in de Off-Game zone en maak nieuwe vrienden! Alles ligt in jouw handen.
WOLF OF THE MONTH
TEAM
ACCOUNT SWITCH
SEIZOEN
15ºC - 28ºC
Z O M E R
Het is eindelijk zomer in Serigala. De kudde's trekken weer aan, overal groeit gras en bloemen en het land ziet er weer prachtig uit. Tot nu toe heeft de warmte voor weinig problemen gezorgd en brengt het alleen maar lekkere dagen, maar misschien komt daar binnenkort wel verandering in?
CREDITS
Serigala staat onder leiding van het team en wordt ondersteund met Actieforum. De banner is gemaakt door Kadar. Alle code's (uitzonderingen daargelaten) behoren toe tot Kadar en mogen niet zonder toestemming gekopieerd worden. Alle teksten, afbeeldingen en karakters behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars.

Serigala is geregistreerd bij: RpgSites.nl

Deel
Vorige onderwerpGo downVolgende onderwerp
avatar
Berichten : 1865
Pawprints (₱) : 474
Roedel : Ōkami
Leeftijd : 4
Partner : Making mistakes that were made for us; we brushed them off like paper cuts
Profiel bekijken

Why am I here?

op zo apr 03, 2016 3:04 pm
Een moeras. Die had je blijkbaar ook overal. Emaya zuchtte en staarde voor zich uit. Ze zat boven op een dikke boomstam en had zich voorgenomen nooit meer terug te komen naar deze plek. Als ze er ooit nog uit zou kunnen komen.
Ze kon zich niet meer herinneren of ze ooit in het moeras in WS was geweest, maar ze wist dat er een was in haar geboorteland. Meestal was ze daar in Wolf Story in de vallei, waar het meestal wel het warmste was. Nu was het winter, al leek het wel een beetje weg te trekken. Lente kwam steeds dichterbij. Maar toch lag er overal sneeuw.
Ze was hier omdat ze een konijntje had gevolgd. Vlak voordat het prooidiertje in het moeras weg zou zinken, verdween het in zijn holletje. Emaya had niet door dat er een moeras was, en rende erin. Zo snel als ze kon was ze naar de boomstam gegaan, en nu zat ze erop, wetend dat het niet makkelijk zou zijn om weg te komen. Ze deed een poging, maar sprong meteen weer terug op de boomstam. Nope. Het was onmogelijk. Met een laatste zucht ging ze zitten. Blegh.


-open

_________________
The Devil in the mirror, screaming that my heart is flawed, I'm never gonna let you win
No I will not surrender, even if I start to fall, I swear to you I'll rise again

STUFF:
||THEMES||
Devil In The Mirror - Black Veil Brides
Days Are Numbered - Black Veil Brides
Lost It All - Black Veil Brides

||OLD||

By M'non

This owner is proud band trash and inactive af on here so um yeah
Vorige onderwerpTerug naar bovenVolgende onderwerp
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum