Serigala


 

Deel | 
 

 ► BISCUIT

Ga naar beneden 

avatar


BerichtOnderwerp: ► BISCUIT   ma feb 01, 2016 7:51 pm


► GENERAL
Real name; Ryan
Meaning: Little king
Nicknames: Biscuit
Gender: Male
Age: 3,7 years old
Season Born: Winter
Birth time: In the morning, around 5:30 AM
Voice: One Republic ~ Come home / Won't stop / All fall down / All the right moves / Marching on / Apologize / Mercy / Secrets / Counting stars / Something I need / Lose myself / and all the other songs from One Republic
Based on: No one► FAMILY
Mother: Aila (niet in RPG)
Father: Ethan (niet in RPG)
Brothers: Keith(†) (niet in RPG)
Sisters: Deliliah (niet in RPG)
Partner: None
Crush: No one► PACK
Lifestyle: Solitair
Pack: None
Future Pack: Probably none
Current Rank: None
Former Ranks: In my 'former' live, just a few steps away from leader
Future Ranks: Unknown
Trainer: None
Pups: None
Foster pups: None► OUTSIDE
Fur: White
Coat Length: Normal
Pattern: None
Eyes: Blue
Nose Color: Black
Built: Not really big and strong, more build to be fast
Extraordinary Things: None
Biscuit is een wat kleinere reu, die eigenlijk is gebouwd om snel te zijn. Zijn vacht is wit, bij zijn neus zijn donkere aftekeningen. Zijn ondervacht is wat dikker en zacht, zijn bovenvacht is echter ruwer en iets minder dik. Hij is niet groot, eerder wat klein, waardoor je hem niet meteen als sterk beschouwd. Zijn hele lichaam is eerder voor snelheid, dan voor kracht gebouwd. In vechten zelf is hij niet echt zo goed, maar door zijn bouw en omdat hij daar juist zo veel voor heeft getraind is hij echt bijzonder goed in ontwijken. Ondanks meerdere trainingen is hij niet sterk, en zal, als je hem raakt sneller gewond raken. Hij is bijzonder behendig wat hij goed weet te gebruiken. Zijn staart is iets langer dan bij de gemiddelde wolf en zijn oren zijn ook wat groter waardoor hij een jongere uitdrukking heeft. Wat opvalt zijn zijn blauwe ogen, waarvan de pupillen ook een heldere blauwe kleur hebben. Dat betekend niet dat hij blind is, maar zijn ogen zijn wat kwetsbaarder.► INSIDE
Personality: Biscuit heeft over het algemeen een neutraal karakter wat soms dichter bij de slechte kant zit dan bij de goede. Tegenover vreemden verschilt hij nogal. Hij is sowieso erg afstandelijk en zal niet erg snel iemand vertrouwen, maar hij zal contact niet vermijden. Tegenover vriendelijke goede wolven reageert hij vaak neutraal, niet vriendelijk maar ook niet gemeen. Hij zal niet snel met een glimlach iemand gedag zeggen, maar zal dat eerder op een wat emotieloze en neutralere manier doen. Pas later als hij merkt dat hij je kan vertrouwen wordt hij vriendelijker en minder serieus. Tegenover pups is hij nog wat afstandelijker en gesloten.

Biscuit ook houd niet van verantwoordelijkheden, hij is bang fouten te maken of andere in gevaar te brengen. Wanneer hij een fout heeft gemaakt kan hij dit niet loslaten. Hij zal er alles aan doen dit te herstellen, ook als dat ten koste van anderen en vrienden gaat. Deze eigenschap zat er altijd wel maar is door zijn geschiedenis versterkt. Doordat hij moeite heeft met loslaten (en dit vaak niet kan) heeft hij nog veel last van zijn verleden. Dit zorgt er voor dat hij langzaam gek wordt en dit maakt hem langzaam steeds agressiever.

Verder houd Biscuit van uitdagingen en gaat deze niet snel uit de weg. Hij zoekt vaak grenzen op en daagt andere slechte wolven uit, ook al zijn deze sterker. Door zijn verleden overschat hij zichzelf met vechten sneller en denkt hij soms dat hij meer aankan dan in werkelijkheid. Deze eigenschap heeft hij ook voornamelijk omdat hij geen angst voelt (staat in laatste deel karakter uitgelegd) en dit is een van zijn zwaktepunten. Door zijn verleden zal Biscuit ook altijd een slechtere kant houden en met de juiste woorden is het niet moeilijk hem volledig naar de slechte kan over te halen.

Een ander duidelijk kenmerk van Biscuit is dat hij niet echt angst voelt. Dit is echter geen afwijking, of iets waar hij geboren mee is. Toen hij een jonge pup was, was hij al redelijk dapper en stoer. Maar door een ongeluk waarvan iedereen vond dat het zijn fout had kreeg iedereen een hekel aan hem. Hierdoor heeft hij steeds meer het gevoel gekregen dat hij nutteloos was en dat hij toch niets te verliezen had. Echt iets mis was er op dat moment niet, maar met de juiste woorden en acties kon dat gedrag hier in veranderen. Die groep uit zijn geschiedenis zag dit snel, en wisten hem steeds minder angst te laten voelen. Door hem al zijn angsten te laten overwinnen, maar ook hem steeds meer duidelijk te maken van het feit dat hij niets te verliezen had. Anders dan bij die andere slechte eigenschap is deze wel volledig gebleven. Voor sommige lijkt dit een voordeel, echter brengt het Biscuit juist in gevaarlijke situaties.

favorite season: None
Favorite weather: Cold
Favorite time: Evening
Likes: Challenge, danger, being alone, winning
Dislikes: Murderers, death, bad packs, responsibilities, protecting others, fire, losing
Fears: None (see explanation in the last part of 'personality')► SKILLS
✧✧✧✧✧✧ = None/extremely bad
✦✧✧✧✧✧ = Bad
✦✦✧✧✧✧ = Can much better
✦✦✦✧✧✧ = Okay/Normal/Good
✦✦✦✦✧✧ = Pretty good
✦✦✦✦✦✧ = Really good
✦✦✦✦✦✦ = Extremely good/ perfect
(Counts a little different with fear)

Social
Friendly: ✦✦✧✧✧✧
With pups: ✦✦✧✧✧✧
With older wolves: ✦✦✧✧✧✧
With packmembers: ✦✦✦✧✧✧
With good friends: ✦✦✦✦✧✧
Trust in others: ✦✧✧✧✧✧
Protection instinct:
Strangers: ✦✦✧✧✧✧
Family: ✦✦✦✦✦✧

General
Speed: ✦✦✦✦✧✧
Agility: ✦✦✦✦✦✧
Power: ✦✦✧✧✧✧
Stamina: ✦✦✦✦✧✧
Patience: ✦✦✦✧✧✧
Eyes: ✦✦✧✧✧✧
Ears: ✦✦✦✦✧✧
Nose: ✦✦✦✧✧✧
Reaction speed: ✦✦✦✦✦✧
Fear: ✧✧✧✧✧
(See explanation in last part of 'personality')

Others
Hunting: ✦✦✧✧✧✧
Fighting: ✦✦✦✧✧✧
Dodging attacks: ✦✦✦✦✦✧
Protection: ✦✦✧✧✧✧
Knowledge of herbs: ✦✦✦✧✧✧
Knowledge of other animals: ✦✦✦✦✧✧
Knowledge of humans: ✧✧✧✧✧✧

Really good at: Dodging attacks and has fast reaction speed► PAST
Short version
• Biscuit heette eerst Ryan en was in een nest van 3 geboren, 2 reutjes en 1 teefje
• Biscuit had een heel goede band met zijn vader, Ethan. Hjj had een redelijk goede band met zijn broer en zus. Hij had een slechte band met zijn moeder
• Biscuit verloor zijn broer, Keith, bij een gevecht met een poema. Zijn broer kwam te dicht bij.
• Biscuit kreeg de schuld, zijn moeder negeerde hem hierna en stond niet meer aan zijn kant. Hij kreeg een hekel aan zijn moeder. Zijn vader stond wel nog volledig aan zijn kant en troostte hem altijd.
• Zijn moeder joeg zijn vader hier uiteindelijk door weg, en zorgde ervoor dat Biscuit niet met hem mee kon
• Ze gingen naar een ander gebied. Hier raakte hij in gevecht met een wolf van zijn leeftijd (op dat moment 1 jaar). Deze wolf verloor en vluchtte. Deze wolf was lid van een groep en aangezien Biscuit erg goed kon vechten waren ze geïnteresseerd in hem. Ze regelde een paar wolven die met hem gingen vechten om hem nogmaals uit te proberen. De wolven mochten hem alleen verwonden maar wilde hem doden, het groepje wilde Biscuit niet kwijt en redde hem. Biscuit vertrouwde het groepje daarna.
• Het zelfde groepje die hij vertrouwde viel zijn familie en hem 's avond aan waardoor ze moeten vluchten. Ze wilde er voor zorgen dat Biscuit niemand anders meer had zodat hij bij de groep wilde horen. Zijn moeder werd gedood. Biscuit ging samen met zijn zusje vluchten maar zijn zusje struikelde en kon niet meer verder waardoor ze een schuilplaats moesten vinden. Biscuit vond een schuilplaats en bracht zijn zusje daar naar toe. Hij ging weg om hulp te zoeken. Alleen dacht hij tijdens het hulp halen dat zijn zusje dood was en kwam niet meer terug. Hij ging naar het groepje en besloot bij hun te blijven.
• Biscuit ging met het groepje naar een nieuw gebied waarna het groepje een gigantische roedel bleek te zijn.
• De groep ging hem trainen. Ze deden dat voornamelijk op ontwijken en zo veel mogelijk onzichtbaar zijn waar ze ook goed in waren en waar hun hele aanvalstechniek op gebaseerd was. Biscuit bleek al snel door zijn bouw en grote hier erg goed in te zijn. Langzaam kwam het echte karakter van de groep naar boven en bleken ze slecht te zijn, zonder moeite haalde ze hem over
• De groep veranderde hem qua karakter volledig en wist hem met de juiste woorden angst-loos te maken. Ook werd de groep harder en strenger.
• De groep wist uiteindelijk zeker dat hij aan hun kant stond en liet hem opdrachten doen, hierdoor kwam Biscuit steeds verder in de groep terecht en werd hij al snel bijzonder populair
• Biscuit wist steeds meer en uiteindelijk meer dan dat hij zou moeten weten waardoor de trainingen stopten.
• Biscuit werd beter dan de leider en kon misschien de groep over nemen. Maar ze wilde zeker weten dat ze hem konden vertrouwen en wilde hem testen. Ze gaven hem en een paar andere de opdracht een klein groepje wolven van een andere groep te doden. Echter zat hier ook een pup bij. Biscuit schrok hiervan en besloot de pup te helpen. Hij deed net als of hij de opdracht had afgemaakt.
• Hij verzorgde de pup stiekem. Deze was echter een jong van één van de wolven die door de grote groep op hem af werden gestuurd om hem te testen. De pup vertelde hem hierover. Biscuit werd boos en besloot zich tegen de groep te keren. Hij bracht de pup naar een veilige plek. Daarna kreeg Biscuit steeds meer zijn echte karakter terug. Hij wilde andere niet langer pijn doen, en negeerde de leider. Hier kreeg hij zware straf voor. Hij moest vluchten
• Hij kwam zijn zusje weer tegen, die hielp hem en bracht zijn oude karakter bijna volledig terug. Enkel een paar eigenschappen bleven.


B I S C U I T ❄


(c) ELRIC

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Serigala :: CHARACTER MANAGEMENT :: Wolven-
Ga naar: